Antalya'nın Golü Ofsayt

Gol ofsayt, öncesindeki pozisyon da faul değil. Güray bizim oyuncumuz olsa 2 defa atılmıştı.

ofsayt degil bencce benzer pozisyona da ofsayt demem

bizim icardi kerem isbirliginde de bosuna ofsayt var mi diye bakmislardi ilk topta icardi pasif idi topun atildigi oyuncuya bakmak gerek

Ofsayt, pasifteki müdahale etme sansi birakmiyor faul yapiyor bundan aktif oluyor. Zaten serbest vurus yoktu yani faul yoktu öncesinde.

Koldan mı ayaktan mı nereden çizdiklerine bağlı! Malum bize gelince yeni yeni icat çıkarma derdindeler.

benim fikrim, fb nin yediği de goldü bu da gol (gol öncesi faul yoktu)

fakat o iptalse bu da iptal

bakalım o pozisyon için kural şöyle böyle diye yorumlarda bulunan eski hakemlerden bu poz hakkında bir görüş gelecek mi

VAR hakemi Fener:Antalya macindaki ayni kisiydi yanlisim yoksa.

Ince ince dograniyoz ama kazaninca susuyor yönetim nedense. Ilk yari mesela neden 2 dk uzadi

Pozisyonu izlemeden önce ofsayt yok derdim. Maç içerisinde bu müdahaleyi görmemiştim. Şu anda muallakta kaldım. Golün iptal edilmesi gerekirmiş bence. Hoş daha faul pozisyonu da bence faul değildi.
İcardi nın pozisyonda ise faul vardı bence de. Penaltının iptali bence daha iyi oldu. Bir de onun laga lugasını dinleyecek dermanım yoktu.

Maç içi fark etmemiştim ama şu an baktığım zaman oyuncumuzu engellediği gözüküyor net ofsayt olmalıydı. Hatta ileri götürüyorum bu duran top öncesi verdiği faul de faul değildi. Asıl eyyam oradan başlıyor.

Geri
Üst Alt