Antalya'nın Golü Ofsayt

Ona da gol demişti
O zaman anlaşılabilir de bence yakın pozisyonlar bile değil bizimkinde direkt engelleme var o zaman her duran topta birini ofsaytta bırakıp gelen adamların önünde bekletip, birini boşa düşürmeye çalışalım engelleyerek

Izledim de yorum yapiyorum. Fener - Antalya macindaki olay ile ayni oradaki iptal nasil yanlis ise burada da birsey yok
Bu pozisyon o pozisyondan farklı yalnız. Orada Wright normal koşu yapıyordu burada ise Antalyalı oyuncu bariz bir şekilde Boey'i engellemek amacı ile hareket ediyor o yüzden ofsayt ki bir de oradaki maçta ofsayt verilip herkes buna doğru karar diyorsa bu %100 ofsayt.

Maç esnasında pozisyon tekrarında bende fark ettim. Lakin yine gümbürtüye gitti. Galatasaray sevsin sizi!

aynı hakem aynı pozisyon skandal büyük klüp açıklama yapmalı

Bu pozisyon o pozisyondan farklı yalnız. Orada Wright normal koşu yapıyordu burada ise Antalyalı oyuncu bariz bir şekilde Boey'i engellemek amacı ile hareket ediyor o yüzden ofsayt ki bir de oradaki maçta ofsayt verilip herkes buna doğru karar diyorsa bu %100 ofsayt.
Ben bilerek Boey'e bir hamle yaptigini zannetmiyorum goruntu o kadar net bile degil dogruyu soylemek gerekirse.

Ben bilerek Boey'e bir hamle yaptigini zannetmiyorum goruntu o kadar net bile degil dogruyu soylemek gerekirse.
Görüntüyü izleyince net bir şekilde özellikle hem son adımını attığı yer hem o adımı atmadan önce Boey'e bakışı ile Boey'İ engellemek için hareket ettiği belli bana göre.

Maçları kazanıyoruz diye aleyhimize gelişen onlarca olaya sessiz kalmak rahatsız edici. Sahada güçlü olduğumuz için hakemleri de yenebiliyoruz ama bu saçmalık böyle devam etmemeli. Buradaki ofsaytı geçtim, penaltının ucuz şekilde iptal edilmesi, ilk yarı 0-0 iken 2 dakika uzatma verip, maç sonunda 2-1 iken 9 dakika uzatma çalınması başlı başına adilikti.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Peki x bir takım bu şekilde bir duran topta 7 oyuncusunu penaltı noktası hizasına dizse, daha sonra top kullanıldığında bu oyuncular normal geriye yürüse ve topa dokunmasa, geriden gelen oyuncuda golü atsa bu gol legal mi oluyor? Çünkü enine bir dizilişle bütün rakip oyuncular topa müdahale edemez bu durumda, ofsayt noktasındaki oyuncularla çarpışacaklar. Bu ofsayt değilse duran toptan gol atmanın bugı bulunmuş oluyor.

Ya canımı sıkan şu Antalya'nin fenere attığı gol için ofsayt diye kırk takla atan ordan burdan kural kitabı uyduran yorumcular, şu pozisyonu yalandan konuşup geçtiler.
Puan kaybedikten sonra mi tepki verelim ve skandalin daha büyüğü Var hakemi aynı hakem.

Hakemlere rağmen lideriz

Şikecilerin maçında 3 pozisyon önceye gidip osayinin yetişemeyeceği topa ofsayt çalan adamla şunu vermeyen adam aynıymış :d

babalar gibi ofsayt, ne hakemlere ne yorumculara mağruz kalıyoruz of k off

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşin ilginç tarafı bugün bu pozisyona ofsayt verilip gol iptal edilse Fenerbahçe ortalığı ayağa kaldırırdı yüzsüz arsız haysiyetsizler çünkü. Hani demezlerdi bizim maçtada aynı şekilde Antalya'nın golü iptal edildi susalım en iyisi. Arsız utanmaz köpekler çünkü.

Geri
Üst Alt