Antalyaspor: "Alper Ulusoy, bir daha Türkiye'de maç yönetmemelidir"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Antalyaspor'dan maç sonu açıklaması: "Bu akşam Beşiktaş karşısında aldığımız beraberlik, kararlılığımızın, mücadelemizin ve azmimizin karşılığını alamadığımız bir müsabaka olarak hafızalardaki yerini alacaktır. Hafızalarımızdan silinmeyecek olan ise hakem Alper Ulusoy olacak."

Antalyaspor: "Müsabakanın 70'inci dakikasında Ulusoy'un verdiği karar, oyun kurallarına göre değil, formanın rengine göre verildiğini bir kez daha bizlere ispat etmiştir."

Antalyaspor: "Hiç vakit kaybetmeden her takıma eşit yakınlıkta olduğuna inandığımız Türkiye Futbol Federasyonu'na, oyuncumuz Veysel'in kartının iptali ile ilgili başvurumuzu yapacağız."

Antalyaspor: "Hakem Alper Ulusoy ile ilgili talebimiz ise, bırakın bizim maçımızı, bir daha Türkiye'de hiçbir maç yönetmemesidir. Haklı talebimizin sonuna kadar arkasında duracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır."

1612380027090.png

anadolu takımları seslerını cıkarmaları gerek

herkes 3 maymunun oynadıgı icin şikeciler ve tinerciler bu denli rahatlar.

Son derece haklılar. Dirsek vs onlarda vardı, onları söylememişler.

Tek sıkıntı, bu nasıl taktik arkadaş asd:

ls6fggwn.jpg

Bizi değilde malum takımı geçen sezon Şampiyonluk yarışından etseydi zaten bir daha maç yönetmeyecekti.

Kulüpler birliğinin üyeleri akıllanmaya başlamış
Zamanında dediğimiz şeylere karşı çıkanlar şimdi bir bir dediklerimize gelecekler
TFF MHK toptan değişmeli
Çoğu hakem eyyamın kralını yapıyor
Kulüpler Birliği Vakfı olarak Süper Lig’deki 17 takımın görüş birliğiyle hakemlerle ilgili alınan ve tek bir kulübün gövde gösterisi anlamına gelecek taraflı bu kararlardan derhal geri adım atılmasını beklediğimizi ve geri adım atılmadığı takdirde de Süper Lig Kulüpleri olağan üstü toplanıp Türk futbolunun adil yönetilmesi için hep birlikte ortak bir adım atacağımızı belirtiriz.
Saygılarımızla,

Kulüpler Birliği Vakfı."

Tatlı tatlı yemenin acı acı ... olur derler.

bu arada bizde bu açıklamayı yapacak cesarette bir yönetim yok o yuzden aralık ayında secım olsaydı cok iyi olacaktı.

Bu Alper isili hakemin gecen sene bizim Gazisehir macindan sonra düdügü astirilmaliydi. Suat Arslanboga isimli skandal hakem bile hala devam ediyor. Onun nasil biri oldugunu iyi bilirsiniz.

Geri
Üst Alt