Antalyaspor Başkanı Çetin: "Gökdeniz’i almak isteyen olursa bonservisi 5 milyon Euro"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
gokdenizi_almak_isteyen_olursa_bonservisi_5_milyon_euro_1624608475_8178.jpg

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, takımdaki hiçbir futbolcuya transfer teklifi gelmediğini belirterek, "Gökdeniz’i almak isteyen olursa bonservisi 5 milyon Euro" dedi.​

"Bizim takımımızda hiçbir futbolcuya resmi teklif gelmedi. Gayri resmi olarak da hiçbir kulüp başkanı ’şu futbolcuyu kaça satarsınız’ diye beni aramadı. Gökdeniz’in bana göre bu sene bonservisi 5 milyon euro. ’Trabzon’a 1.5 milyon euro, İstanbul takımından 3 milyon euro isteniyor’ gibi sosyal medyada söylentiler var. Gökdeniz’i almak isteyen olursa bu yıl için bonservisi 5 milyon Euro."

KAYNAK: DHA

Türk futbolunu geliştirmek için bize bedava versinler. İlla ücret alacaksada bu değer 5 milyon TL dir. Yuro istemekte nedir

Sözleşmesini bitirip , beleşe kaçtığını görür gibiyim.

Kim verir lan 5 kağıt buna

Yabanci kurali var iyi hos. O halde yurt ici transferlerine de lira sarti koyulmali

gene başladılar yabancı düşmanları, bunlar döviz kurlarını da bilmiyor.

4'u benim ve yonetici arkadaslarin. Kalani da menajerler, cocugun babasi, ve klup bolusecekler dememis mi

Yabancı sınırı en çok anadolu takımlarının üçkağıtçı, fırsatçı başkanlarına yarayacak. İyi para cukkalıyacaklar.
Bu arada gökdeniz'i münasip bir yerine sokuver.

Geri
Üst Alt