Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe: "16 kişiye karşı mücadele ettik"

Attığımız goller münasip bir yerine girmiş diye yorumladım.

Tersten yemiş olsa bile afiyetler olsun derim.

Organize ve amatör olmayan bı organizasyon var. İşimiz çok zor, her maç her hafta üstüne koya koya açıklama yapmalı, alttan almamalı yönetim.

Bunlar ne gibi sözler aldılar nasıl anlaşmalar yaptılar da yenilen her kulübün başkanı çıkıp yangın yapıyor böyle kafasına göre acaba. Nerede kardeşim bu savcılar, boş yangın değil bunlar. Allah'ım nasip et yine bir sabah uyandığımızda şikeci Aziz'i gördüğümüz gibi koçu, bu paralı köpeklerini de görelim polis arabalarına bindirilirken inşallah. Amin.

Topu alin, sektire sektire gidin

bizim yönetim hala birlik çağrısı yapsın... adamlar cumartesi akşamı 2 puanı iç ettikten sonra yüzsüz gibi çıktılar hakkımızdı aldık demeye... biz de kazandık lay lay lom gezelim... erden dahil hiç iyi bir sınav vermiyor yönetim bu aralar... seçiminiz batsın.

Hayde evine birader

Allah’ım sen büyüksün
Bir gün bu zengin doymaz heriflerin tapeleri çıkar, herkese rezil rüsva olurlar
Ha ona bile utanmazlar ya en azından azcık içiniz soğur belki

ali dürzüsünün bir ciftligi var

ciftliginde kopekleri var

hav hav diye bagirir

ciftliginde ali dürzüsünün(ali baba melodiysiyne)

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe: "Açıklamalarımın sonuna kadar arkasındayım. Federasyon başkanı dahil kimseyle görüşmedim. Bazı başkanlar aradı. Çok söylenecek bir şey de yok. Her şey ortada. Resmen katledildik." (Beyaz TV)

alik

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe: "Açıklamalarımın sonuna kadar arkasındayım. Federasyon başkanı dahil kimseyle görüşmedim. Bazı başkanlar aradı. Çok söylenecek bir şey de yok. Her şey ortada. Resmen katledildik." (Beyaz TV)

alik
Bazı başkanlar:

Yalı çocuğu
Hurma
Mecnun
Alanya başkanı
Murat Sancak

Bu adam acayip canımı sıktı, bu haftanın başından beri algı yapıp geziyor kanal kanal

Bu kadar adaletten yanaysan Vinicius un iptal edilen golünü, Davinson a verilmeyen penaltıyı, Erdoğan ın verilmeyen kırmızı kartını, Buksa nın verilmeyen kırmızı kartını konuş

kaçırıyorsunuz basit golleri şu itleri konuşturuyorsunuz. Ofsatymış! şerefsiz köpek sanki cetvelle ölçmüş

Geri
Üst Alt