Antalyaspor, İsrailli Jehezkel'i Kadro Dışı Bıraktı

Kardeşim ben israili güzellemem yaptıkları şerefsizlik ayrı ama adamların evine köyüne girip masum kaçıran/öldüren hamas aynı bokun lacivertidir. Elimde imkan olsa daha kötüsünü yaparım demiştir o tarihte. Ebu ubeydeye selam mitingleri serbest bir yazı paylaşmak gözaltı sebebi mi şimdi?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolcuların siyasete alet olmasından nefret ediyorum.

instgramda müslüman kardeslerimiz adamin karisina sulanmis durumda

sey yapmak icin firsat kolluyorlar

gercek islam bu mu simdi bilemedim

göndermek ve gönderilmek için 2 taraf da bahane üretmiş. gitsin başka takıma tam da transfer dönemi...

bir şey yazmıyor ki
adam israilli sonuçta 7 ekimde israilli siviller öldü.
sonuç itibariyle filistin'i desteklemek kadar meşru bir şey yok ama israil vatandaşı için de öldürülen sivilleri anmak kadar normal bir şey yok. adam filistine bombayı savunmuyor

Gözaltina alinmasi abartilmis yanlis olmus

Ama oyuncunun yaptigi kesinlikle yanlis

Fifa kurallarina göre de yanlis

Futbol sahalarinda siyasete yer yok

Siyaseti gectim reklam’a bile yer yok,yillar önce avrupa sampiyonasinda nikolas bentner giydigi boxer’in markasini reklam ettigi icin ceza alma durumu vardi mesela

Putin putin diye bağıran bazı köpekler vardı onlara da bu hassasiyeti gösterseydiniz belki bi salak çıkar samimiyetinize inanırdı.

Müslümanın canı can da hristiyanın yahudinin canı can değil mi?

Boku çıkan olayın bile boku çıktı artık. Bu olayın Fifa ve uluslararası olarak bütün Türk futbolunu ilgilendiren geri dönüşleri olacak.

instgramda müslüman kardeslerimiz adamin karisina sulanmis durumda

sey yapmak icin firsat kolluyorlar

gercek islam bu mu simdi bilemedim
2 tane zibidi İslamı mı temsil ediyor ? O zaman tüm yahudilerin anasını avradını diyelim. Mantık bu mu ?

Oyuncunun yaptigi net sekilde yanlis ama yapilanlar abartili

Kulup cezasini verir veya tff,gözaltina falan alinmasi sacma olmus

Futbol da siyasete yer yok

Milli oyuncularimiz paris te asker selami verdigi icin uefa sorusturma baslatmisti mesela,cünkü kurallara göre futbol da böyle seylere yer yok

Benim göremediğim bir şey mi var mevzuda? 100. gün 7 Ekim hatırlatması dışında ne var ki? Gözaltı, sınır dışı vs ne bu saçmalık?

Her işimiz sakat arkadaş...
Aynı İsrail'in suçsuz insanları bombalamayı bırakması gerektiği gibi Hamaslı teröristlerin suçsuz sivil insanları bırakması gerekir.
Adamın mesajında bir hata yok.

Umarım bu hükümet yanlış ata oynamıyordur

Bu malum tayfanın filistin üzerinden siyaset üretmesi bitmedi gitti.israille ticaret yapmaya devam et sonra katliamı andı diye adamı linç et. Söylenecek çok şey var da neyse boşver anlamazlar

Geri
Üst Alt