Antalyaspor Maçı İlk 11'i Belli Oldu!

Ciddi soruyorum yani bizim Süper Lig'de ilk 11 oynayan sag beklerden hangisini kesebilir Sener?
Anadolu takimlari Ömer Bayram'i alip sol bek oynatir mi ? Hatta daha ileri gideyim orta saha oynatir mi?
Karim Hafez donunda sallar Ömer'i futbolculuk olarak
Bunlar hep alt lig topcusudur
Şener Akbaba Etebo Ömer filan bizimle sözleşmesi bitince bu seviyede futbol oynayabilecek mi ? bu adamlar ile hiçbir taktiği hiçbir oyun planını doğru düzgün oynama şansın yok

Bir takımın içinde bu adamlardan 1 tane bile olsa sırıtır biz 4 tanesiyle birden sahaya çıkıyoruz

Amaç ne acaba, rezil olmak mı hele bir de bala gte yenersek sonraki maç yine hezimet bu kadro ile

Ulan yemin ediyorum Ersun Yanal'a gidip Galatasaray Antalya maçı için Galatasaray'ın İlk 11 'i sen kuracaksın elinden gelen en kötü kadroyu kur desen insaf eder bu kadar salak saçma bir takımla sahaya çıkmaz

Şener Akbaba Etebo Ömer filan bizimle sözleşmesi bitince bu seviyede futbol oynayabilecek mi ? bu adamlar ile hiçbir taktiği hiçbir oyun planını doğru düzgün oynama şansın yok

Bir takımın içinde bu adamlardan 1 tane bile olsa sırıtır biz 4 tanesiyle birden sahaya çıkıyoruz
top kontrolü olmayan adamlar bunlar
fizik güc desen o da yok
pas yap desen üst üste 4 tane geriye oynamadan isabetli pas atamaz
oyun görüsü yok

Ulan yemin ediyorum Ersun Yanal'a gidip Galatasaray Antalya maçı için Galatasaray'ın İlk 11 'i sen kuracaksın elinden gelen en kötü kadroyu kur desen insaf eder bu kadar salak saçma bir takımla sahaya çıkmaz
Macin sonlarina dogru artik Etebo'yu stopere cekip Donk'u forvete yollar muhtemelen
Oyundan cikacak ilk isimler Aktürk ve Halil
Arda Turanini yine oynatir

Belhandanin acısını çıkarıyor
Yav Galatasaray taraftarının suçu günahı ne reis ? 2 senedir çektiğimiz yetmedi mi onun egosu bunun inadı yönetim şöyle yaptı, Fatih Terim şunu yaptı diye 2 senedir sahadaki rezalet takım konuşulmuyor herkes suçu başka tarafa atıyor

Sorumluluk alması gereken yöneticiler teknik adamlar hep başka tarafı işaret ediyor

Hocam isterse Rakip Denizlispor olsun, bu Kadro ne böyle ?

Tmm oyuncular kötü oynuyor ozaman genc felan cikar madem.
Ömer Bayram nedir , Sarrachi varken?
Feghouli cok kötü oynadi ama Emre Akbaba dahada kötü .
Taylan ve Etebo nedir ?

Anlamiyorum artik Hocami :/
Orası öyle. Ben şey açıdan “rakip Antalya” diye belirttim hani ofansif yönü baskın değil dersin ki düz defansif ve koşan oyuncu seçtim hoş Ömer koşsa ne olur Etebo defans yapsa ne olur.

Kusura bakmasın ama hoca kontrolünü iyice kaybetmiş, bu kadro ile maça çıkması için akli melekelerinin sağlıklı işlemiyor olması gerek. Başka hiç bir açıklaması yok. Üzerinde Galatasaray forması olsa bile sahaya çıkan bu 11 Antalyaspor'u yenemez.

Geri
Üst Alt