Antalyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

ulan feghouli nasıl bir küfür ettin hocanın anasına ailesine,faslı cingene kadar degerin yok

Ekim ayina girdik savunmamiz hala oturmadi, her mac baska bir dörtlü ile oynuyoruz.

Hocanin tahtaya ilk belhandanin ismini yazdigini hala kabullenemediniz. Ben iki hafta once kabullendim kafam rahat. Ölmedigi muddetce belhanda 11 cikacak alısın.

güzel olan tek taraf su,hoca kumar oynadıgının farkında eger yine yenilirsek elinde bahanede kalmadı
bütün bahaneleri mazeretleri tüketti

Adam inadım inat diyor çok enteresan gerçekten. Maç deplasmanda ve zor deplasman, Mariano çok iyi topçu da bu maçları kaldıramıyor. İnşallah batırmaz bugün.

Feg yok ama sırıtık sorumsuz belhanda 11de.hocanın bu inadı nedir ya batırana kadar devam etcek.feg daha faydalı olur bu apaçiden hem fegin piyasasını düşürmeye ne gerek var.

Maicon adam gibi top oynamıyor ki sürekli oynarsın hoca o da haklı. Belhanda mevzusunu gerçekten anlamıyorum, anlayan gelip anlatsın. Nagatomo ve Linnes dinlendiriliyor olabilir muhtemelen ama rotasyon için Antalya deplasmanını seçmeseydi keşke. Donk- Fernando iyi iş çıkardı geçen maç, neden illa daha ofansif oynama çabasındayız?

Bir tavsiye. Bazen Inet yavaş olabilir mobil den...yinede insan hemen 11 öğrenmek istiyor GSC de. Resmin altına bir de yazılı bir şekilde koyulsa güzel olur usability açıdan.
Guzel tavsiye. Ekliyorum.

11 için diyeceğim tek şey Ozan, Arena’da denenmeli bir süre daha.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sinan aka Gabriel Jesus H.O.
Pivot Santrafor istemiyorum.

Belhandaya verdiği şansı Feghouliye vermemekte inat ediyor. Böylesine zor maçta Nagatomoyu oynatmamak bir diğer sacmalik. Ozan çömezi Doukarayı nasıl tutacak. Bu sezon bir türlü güzel kadro cikaramayan Ft şova devam ediyor

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yedeklerimiz: İsmail, Linnes, Maicon, Ahmet, Nagatomo, Donk, Atalay, Yunus, Feghouli, Muğdat

Atalay ha

Do0BLcOWwAAvDPy.jpg

daha bugün maca cikti ama yedekler arasinda vay be

Yine Belhanda. Artık diyecek söz yok. Bundan sonrası Terim e yazar. İlla taraftarı karşılarına alacaklar.

Geri
Üst Alt