Antalyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Yok abi bu milan dönüşü burnu havada olan lukunkuyu alan terim. Bu benim sevdiğim hocam değil bu bay takıntı..
Azcık akıl sahibi bir insan eğer takıntılı değil, maçı da satmadıysa Donk Feghouli dururken maloşhandayı oynatmaz.O maloşhanda bugün 3 gol 4 asist bile yapsa bu tercih skandaldır

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hay belhandan batsın terim yeter be vallahi yeter artık

Sürekli kadro değişiyor, sıkıntılı geldi bana biraz.

GSC memnun olmadığına göre rahat bir galibiyet alacağımız kesinleşti. 2 fark mı olur yoksa 3 fark mı bunu düşünüyorum şu an.
3 farkta atsak bu ben bildim havaları egosu yeter artık. Şu feghouli takıntısını Ünal Aysal başkan olsa yapabilir miydi yemezdi. Buldu yumuşak başkanı muslerayı sol açık oynatsa hesap soran yok. Sinirden adamda maç keyfi bırakmadın hoca ulan küfür de edemiyorum yeni döndük cezadan.

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maiconun yedirdiği golden dolayı oynatmaması normal.
Lines iyi oynuyordu neden mariano çözemedim.
Naga porto maçında kötüydü çok açık verdi.
Belhanda ısrarı anlamsız, ne görüyor hoca bu lalede anlamak zor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ozan değil,yanındaki mariano,serdar ve önündeki fernando sıkıntı

herkesi anlarimda Ozan tercihini elestiremeyiz beyler, portoda macion 92'de geri pas verip gol yediriyordu neyse, cezasi kesilecek.

Ozan oynasin, belki cocugu kazaniriz.

herkesi anlarimda Ozan tercihini elestiremeyiz beyler, portoda macion 92'de geri pas verip gol yediriyordu neyse, cezasi kesilecek.

marianoyu kazanmak istiyo çok açık,bu da şu an için dogru karar

oynatma su soktumun belhandasini artik hoca yeter be

Geri
Üst Alt