Antalyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Yalniz leeds macinda emre , arsenal macinda hagi sanslilardi

Bu iki mactan biri kaybedilse o donemki elestirileri tahmin bile edemiyorum

Hele hagi, allahin sevdigi kuluymus

Monaco macinda da o mu atilmisti yine 3-2 kazanmistik , erol a tukurdugu maci da kazanmistik

Bedeli olmadigi icin ucuz yirtti zamaninda

Kadro tercihleri ile yapilan elestiriler sonucu terim gorevi biraksa , cengiz de alin sizin olsun ugrastigima yazik deyip gitse , forumun istedigi yerine gelmis olacak

Umarim olur ...

Kaos sevici olan sana da gün doğar.

isteğe bak hele kongre üyesi istiyor hem de.

Sen ifade ve fikir özgürlüğünü bu kadar savunup eleştiriden neden bu kadar haz etmiyorsun anlamış değilim.

Cunku sevgili dostum artik bir kademe sonrasi "terim bu isi bilmiyor" seviyesi

Bu kadar da olmaz . Mac basligindan hizli kadro elestirisi var

Nasil is anlamadim , yoneticiler kulup yonetmekten , hoca kadro kurmaktan , oyuncu savunma yapmaktan bihaber ama herseyi bilen bunlarin hic birini yapmayip uzaktan atip tutan bizler

Susun macinizi izleyin ya

Cunku sevgili dostum artik bir kademe sonrasi "terim bu isi bilmiyor" seviyesi

Bu kadar da olmaz . Mac basligindan hizli kadro elestirisi var

Nasil is anlamadim , yoneticiler kulup yonetmekten , hoca kadro kurmaktan , oyuncu savunma yapmaktan bihaber ama herseyi bilen bunlarin hic birini yapmayip uzaktan atip tutan bizler

Susun macinizi izleyin ya
Olsun yahu bırak insanlar eleştirisini yapsın. Bu yüzden ne Terim işi bırakır ne de Mustafa Cengiz. Bırak karışma yahu insanların eleştirisine.

Belhanda klasik bir Türk gibi...
Duygusallık daima ağır basıyor.... Profesyonel davranış yerine.

Herif “TOPÇU” olsa bunlar bir noktaya kadar tolare edilir ama adam 3. Lig seviyesinde. Hem 2 senede 1 tane maç kazandırmayacak hem de kırmızı görüp takımı sayısız kere yalnız bırakacak. Sonra yok efendim crazy oyuncularda böyle olur. Yok ya. Önce Hagi gibi tek başına yılda 15-20 maç alsın ondan sonra crazy mrazy bakarız.

Geri
Üst Alt