Antalyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

İleri hatta olup ta geriye destek verebilecek bir kişi yok. Emrenin defansif tarafı yok. Onyekurunun yok. Belhanda, feguli geriye gelmiyorlar pek. Sadece ndiaye ile olmaz bu iş. Orta sahada dirençli biri olmalıydı

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onyekuru hariç denebilecek orta saha kadrosu ama rakip sahaya yıkacağız oyunu diyorsan onyekuru ne yapacak o dar alanda.yok yok Antalya ya bile gidip başkanı yapmayaiz diyorsan onyekuru ya atariz topu o da top sürer diyorsan ok.

donku içerdeki başaksehir macına saklıyoruz anlasılan.

Henryinin yedeke cekilmesi icin kendi kalesine gol mi atamasi gerek?

Insallah Belhanda yi Ndiaye nin yaninda düsünmüyordur ciddi ciddi.

Oyunu tutabilecek bir 11 değil. Tamam rakip de çok güçlü değil ama haldır huldur bir maç olacak yine. Defansın önüne Donk veya Fernando'yu koyup merkezde Badou'yu sol önde Belhanda'yı serbest olarak kullansak, en azından farklı bir şey denesek bir şey kaybetmezdik.

Yunus'u falan deneseydin hoca zaten iç saha maçı.

Onyekuru var Fernando yok.
Ben anlamadim arkadaş Fernandoyu kazanmak yerine niye kaybetmeye devam ediyoruz ve Onyekuru denen Çöp bu kadar formsuzken niye hala kadroda. Neyse hayırlısı. Umarım beklediğim gibi bir farkla kazanırız.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Linnes ve Donk'suz deplasmanlara alistik da artik ic sahada da oynatilmiyor bu adamlar. Mitroglou son 2 macta 1 gol 1 asist yapmasina ragmen yine kesik yemis ve 10 milyon euroluk airpod oynuyor. Onyekuru gidecegi halde su Yunus'u kazanmak yerine bu diplinsiz elemani oynatiyor.
Yav sen bir sus allasen

Rakip tehklikeli degilse tek onlibero taraftariyim .

Fernando bu yil husran oldu,bundan sonra donk idare eder selcuk ta var.

İyi olmus dislanmasi

adam sanki genc yetenek, elimizden kapacaklar da.. sezon boyunca saklaya saklaya lig 2.ligine tamah ettik. teknik ekibe selamlarini gönderiyorum.

Öyle akıllı bir sözleşme yapmışlar ki bizimkiler bir kaç tane maç daha oynasa yeni stoperlerimizden daha fazla para alacak seneye.

Geri
Üst Alt