Antalyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

zaten boka batmış durumdayız hala feghouli oynuyor. koy atalayı falan o oynasın zaten maç kazanamıyoruz bari çocuk tecrübe kazansın, koy bartuğu veya oynasın çocuk heralde gitmek ister çocuk oynayabileceğine inanmıyor
Ben genç olsam ben de gitmek isterdim muhtemelen.

Geçen sene stoper yokken gencolardan birini oynatacağına Gedson'u stopere çekti Hatay maçında FT.

Aytac falan oynayacagina Assuncao neden oynamiyor? Niye aldik o zaman bu gencleri?

Eskiden gitsin istiyordum sadece içi geçmiş en sonunda nefret uyandırmaya başladı. Feghouli nedir lan.

Aytac falan oynayacagina Assuncao neden oynamiyor? Niye aldik o zaman bu gencleri?
Beşiktaş tarzı bir detaylı araştırma da bize lazım. Oynatmak için oyuncu alıyoruz, bir sürü para harcanıyor. Düşünmüyorsan geri gönder kulubüyle devam etsin

İyi bir orta saha ile çift forvet izlemek 2012-2013’ten beri nasip olmadı.

Ne oldu ne değiştide aytaçı oynatıyorsun.
Şu fegi bile kesemeyen transfer ediyorsun.
Ondan sonra başkanınla birlikde gençlik palavraları sıkıyorsunuz.

İş bilmez taraftarda hala kadronun iyi olduğunu söylesin.

Yahu bırakın Allah aşkına şu oynasın bu oynadın laflarını..iki,üç oyuncu hariç Alayı yetersiz.Birbirlerinden hiç farkı yok.Hala şu oynası bu oynasın yorumları yapılıyor.Oynamayan kıymete biniyor.İlk oynadığı haftada olduğu belli oluyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cicaldau’nun cezalı olduğu maçta Morutan’a orta sahada bir şans daha vermekte fayda vardı.

Geri
Üst Alt