Antalyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Yine boş kale çıkıyoruz maça. Hoca inadına mı yapıyorsun bu saçma sapan seçimleri ? En son ne zaman doğru kadroyla çıktık hatırlamıyorum yahu.

2 sene önce de Atalay, yunus diyorduk şimdi de diyoruz ama bakıyorsun Aytaç falan oynuyor. Aytaç gol atar herkes hocamın bir bildiği var kısmına gelir.
Bakın arkadaşlar bu takımın 4 yıldır en büyük sorunu birine güvenip ısrar edememek.
Zamanında donk falan forvete sokuluyordu yedekte 19 yaşında çocuğun TV'ye bakışını o gün ben unutamıyorum.
Bakın altı üstü süper lig takımının bir Bayern bir Madrid sendromuna girip elindeki çocukları kaybetmekte ısrar etmez bir takım. Sonra çalışmıyorlar ve pes ediyorlar, gidince de lan bunlar bizden niye boktan diyoruz. Bunu bende diyorum ama sebebi de belli yani..
Bazı kişlere şans vermek için ille yoğun sakatlıklar mı olmalı. 3 ay önceki oğulcan ile bugünkü Oğulcan arasında ne gibi bir gelişim var misal.
Bu takım bu kafayla adam olmaz yaza doğru genel kurulda büyük problemler çıkar şimdiden diyeyim

Belki bugün sonunda galip geliriz diye ümitlenmiştim. Ama kadroyu gördükten sonra beraberlik bile iyi sonuç diyorum.

İsmailin yerine kim oynayabilir Fatih mi al birini vur ötekine Fatih'in Yediği frikik golü halen hafızam da. 3 kaleci ile çıkmak gerek.

genel olarak kadronun tesisatından bağımsız olarak 11de morutan - fathouli dışında nerde sorun var ki
fatih - ismail olabilir ama 2si de tırt ztn.

Millet tek macla gencleri harciyoruz diye taraftara soyleniyor ama asil harcayan kenar yonetimi. Morutan yine kesik, Halil iyi oynamazsa haftaya kesilecek. Cagne sakat olmasa bu hafta da Mustafa kesilecekti

Kadro mühendisliği mühendisinin takımda 5.senesinde sahaya çıkardığı isimler çipe,oğulcan,pva,aytaç,feg

Şaka değil gerçek

genel olarak kadronun tesisatından bağımsız olarak 11de morutan - fathouli dışında nerde sorun var ki
fatih - ismail olabilir ama 2si de tırt ztn.
Abi, Fatih gecen sene net Basak macini kurtarmisti, iyi kotu fener macini gol yemeden tamamladi. Ismail u15'de bile mac kurtaramaz. Fatih'in eksikliginden biri laubelikdi, onu da teknik heyet konusarak halledebilirdi.
Gerci o Alanya maci berabere bitse sampiyonduk. Durduk yere sinirlendim 😁

Bekanida kesseymis keske berkan taylan ikilisi dayanilmaz bir eziyet 90 dakka kosacak aldigi her topu yarim metre yanina veya geriye oynayacak marcao dan medet umacakki topu cikarsin marcao bundan iyi orta saha oynar

Belli idi antremanlarda en iyisi Çipe haberlerinden Çipe ile başlayacağı.Feg işi başlı başına bu seneki tavır ve açıklamalara tezat.
Ne yapın edin kazanın artık.YETER!

Abi, Fatih gecen sene net Basak macini kurtarmisti, iyi kotu fener macini gol yemeden tamamladi. Ismail u15'de bile mac kurtaramaz. Fatih'in eksikliginden biri laubelikdi, onu da teknik heyet konusarak halledebilirdi.
Gerci o Alanya maci berabere bitse sampiyonduk. Durduk yere sinirlendim 😁

yani onlarda haklısın tabi ama 2si de ne zmndır oynamıyor nihayetinde fatih yaşlı bi kaleci belki oynamaya oynamaya reflexleri çöpe girmiştir fln. ne bilim. o konuda güvenmek gerekiyor tercihe sonuçta idmanda kimin ne kurtardığını bilmioz.

Aytaça çok sasirdim sıkıştıkca sildiği adamlardan medet umuyor hoca.

Geri
Üst Alt