Antalyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Gençleşme yaygarasının kendine ekstra konfor alanı yaratmak ve taraftarı oyalamak amacı ile yapıldığının ispatı bilmem kaçıncı kadro. Yani lig bu hale gelmişken biraz daha özkaynaktan oyuncu kazanmaya çabalar insan. Gençleşme deyip, açıkça göndermek istediğini deklare ettiğin içi geçmiş adamı kaptan olarak sahaya sürmezsin. Hala hocadan ümidi olan renktaşlarıma ve Galatasarayıma üzülüyorum.

Edit; bu kadro kazansa da kaybetse de açıklamalar ve bu seneki misyona tezat,yanlış ve inat ürünü kadrodur.

Oğulcan mı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yıllardır yeri ve zamanı belirle de ağzını burnunu dümdüz edip şahsını yoğun bakıma göndereyim diyorum. Lakin yıllardır ne yer ne de zaman yazıyorsun. Yumruklarımı ve heybetimi @Onur Kara ya sorabilirsin. Ne tür psikopat bir mahallede doğup büyüdüğümü de @Keramettin TANRIVERDİ anlatsın.
Sen vurursun yüzüme dikiş atarlar ama ben vurursam üstüne toprak atarlar aşıhan !!!

Yaratıcı Olarak feg yerine keşke morutanla baslasaydin be adam Avrupa da yok henüz ideal kadro oluşturamaman tiksindirici yemin ederim. Çoğu futbolcu beraber top oynamayan bir sürü adam var şu kadroda nasıl başarı bekleyecez biz.

Yıllardır yeri ve zamanı belirle de ağzını burnunu dümdüz edip şahsını yoğun bakıma göndereyim diyorum. Lakin yıllardır ne yer ne de zaman yazıyorsun. Yumruklarımı ve heybetimi @Onur Kara ya sorabilirsin. Ne tür psikopat bir mahallede doğup büyüdüğümü de @Keramettin TANRIVERDİ anlatsın.
Oğuzhanın nasıl bir manyak olduğunu anlatmaya gerek yok. Video yeterli

Evet videodaki şahıs Oğuzhan

heybeti harcadıktan sonra Pfizerhan

x720

Geri
Üst Alt