Antalyaspor Maçı İlk 11’imiz Belli Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1653061614885.png

Yedeklerimiz: İsmail, Jankat, Kerem, Mostafa, Ömer, Işık Kaan, Cicâldău, Barış Alper, Semih #ANTvGS

Ulan satabilecegimiz genc oyunculari oynat senin babelinede gomisinede pulgarinada ..

Adam beraberlik kadrosu ile çıkmış. Antalya’ya yenilmeyip puan ortalamamı koruyayım demiş. Lig bitti altyapıdan 1-2 oyuncu oynatayım da hiç olmazsa şu kulübe bir faydam dokunsun yok.

Taylan, Pulgar ve Berkan orta sahasini mi elestirsem, Baris Alper varken bu mactan sonra takimdan ayrilacak olan Halil’i ve Babel’i ilk 11’de oynattigini mi elestirsem ya da kadroya Morutan ve Kilinc’i almayip yedeklere iki kaleciyi almasini mi elestirsem bilemedim.

Erik babel halil bu tipler seneye yok takimda bunlarin yerine 3 tane genc oyuncu koysan ölürmüydün be hocam? Hic yakismasi sana bu hareket. Son maclari diye oynatmaya gerekmi var bu herifleri ?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erik babel halil bu tipler seneye yok takimda bunlarin yerine 3 tane genc oyuncu koysan ölürmüydün be hocam? Hic yakismasi sana bu hareket. Son maclari diye oynatmaya gerekmi var bu herifleri ?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tam olarak yakisti, cunku kendisi rezil bi adam rezil adama da bu yakisir. Haftalardir lig bitmis olmasina ragmen genc oynatmayi gectim gomis babel oynatiyor. Koyune donse de rahat rahat sovsek

Maçın olduğunu şimdi gördüm bizi bu hale getiren kader utansın

GscimbomMobile

Geri
Üst Alt