Antalyaspor'dan Metin Öztürk'e Tepki!

Adamlar hakli. Nuri Sahini düsünürsün tamam ama simdiden bunu böyle acik acik sag solda dile getirmek son derece sacma

Popülist yakşaşım karşıtı ama 15 saniyede 4 kere popülist dediği konuşmalar var ...

Antalyaspor sonuna kadar haklı bu açıklamada - aday bir kişinin bu kadar açık konuşup "Like" toplaması iyi değil.

Şu ana kadar :
-1 kulübin TD sine göz koydu , tepki aldı
- Şampanyalar patlatırım dedi mevcut T.D'ne (ben tvde görsem tercümana sorasam ne dedi - hemen laf ederdim)
- Bayraklar şahane sezonlar üzerine şampiyonluklar pembe tabloları

15 gün var oylamaya ama başlamadan kaybediyor gibi.

kendi mi nuri şahin ismini verior yoksa gelen sorular üzerine mi ewt diyor onu ayırd etmek lazım. çünkü nuri şahinle ilgili her beyanatında antalyasporun izni fln diye hassas bir tavırda olduğunu da gördüm yani. antalya boş yapmış biraz

kendi mi nuri şahin ismini verior yoksa gelen sorular üzerine mi ewt diyor onu ayırd etmek lazım. çünkü nuri şahinle ilgili her beyanatında antalyasporun izni fln diye hassas bir tavırda olduğunu da gördüm yani. antalya boş yapmış biraz

doğru diyorsun hayri başkan ama yani tanıdık muhabir kafası burada önemli oluyor işte- kendi ağzınla demeyceksin , medya aracılığı ile konuşturacaksın.

Antalyaspor'un başında - üzerine konuşmak yanlış olur desen bile niyetin anlaşılır. O razı bu razı şu razı dersen bu tepkiyi alman normal bana göre. Zaten daha aday birisin , başkanmış gibi bir açıklama herkes razı konuşması.

Bir Antalya haklı, iki Öztürk'ün açıklamaları çarpıtılmış.
Yine de Antalya haklı.
Bu konulara başkan adayı girmemesi lazım.

doğru diyorsun hayri başkan ama yani tanıdık muhabir kafası burada önemli oluyor işte- kendi ağzınla demeyceksin , medya aracılığı ile konuşturacaksın.

Antalyaspor'un başında - üzerine konuşmak yanlış olur desen bile niyetin anlaşılır. O razı bu razı şu razı dersen bu tepkiyi alman normal bana göre. Zaten daha aday birisin , başkanmış gibi bir açıklama herkes razı konuşması.

razı lafını hangi anlamda dedi ki. antalya razıysa olur ancak gibisinden dedi

Metin kafadan kaybetti.

Geri
Üst Alt