antalyaspor'un galatasaray'dan fazla kombine satması

Ozan Kesgin

Cezalı
Dursun Özbek yönetminde gerçekleşmiş hadisedir.Örnekler arttırılabilinir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yaşar Yücel

gel-bi-dakka-konu%C5%9Fcaz_170406.jpg

Kombine alanların aklından şüphe duyuyorum.Ne diye alıyorsunuz arkadaş?Bu zihniyetle yonetilecegine batsın bu kulüp.

O "satilan" kombinelerin 1500'ü falan uA'ya hediye verilmistir muhtemelen.

Konya 26 bin ile ikinci sirada ama yine de stad dolmaz diye dusunuyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
GS taraftarinin akilli taraftar oldugunun ispatidir.

Bu ulkede kombine rekorunu 42 binde iken durdurulmasina ragmen kiran GS taraftari , kulubun kicina pantolon almaktan aciz, 1 yilda milyonlarca taraftarlarinin gozunun icine baka baka defalarca yalan soylemis biri tarafindan yonetilmesinin cezasini GS genel kuruluna kesmektedir!!

Essek gibi kalkip gideceksin o koltuktan yalanci capsiz!!

Sn. Ünal Aysal beyefendi döneminde 45.000 kombine
drsn döneminde 7.000 (yarısı ultra dallamalara peşkeş)

takım iyi olduğu zaman 42 bin kombine satıyorduk.böyle dandik bir takımı izlemek için kim neden kombine alsın? taraftar %100 haklı kombine almayarak.dursun ve onun bedavacı polarcı tayfası kendileri çalıp kendileri oynasınlar.

ulan bu takim en iyi doneminde bile bu pinti istanbullu Galatasaray taraftari maziret uydurdu yok efendim Metro yok efendim yollar ...

bu stad sitiin sene dolmaz bu okuz taraftarlarla ...

ver izmire dolmazsa serefsizim

nezaman bu yönetim gider ua denen şerefsiz paralı köpekler gider ozaman kombine alırım hakikaten busene almayı düşündüm dursuna rağmen ama tolga ciğercide dönen komisyonu ögrendik ozaman ben para vericem bu bülent tulun şerefsizi komisyonu alıcak mehmet özbek alıcak ne güzel iş

ulan bu takim en iyi doneminde bile bu pinti istanbullu Galatasaray taraftari maziret uydurdu yok efendim Metro yok efendim yollar ...

bu stad sitiin sene dolmaz bu okuz taraftarlarla ...

ver izmire dolmazsa serefsizim

Lan davar üstüne üstlük bu takım daha kötü bi takım ve metro hala YOK

Sen mağlubiyetin acısıyla karda çamurda 2 saatte evine dön de görelim o nazik poponu

Adamı deli etmeyin abuk subuk yorumlar
Pinti istanbul taraftarıymış

Sen mağlubiyetin acısıyla karda çamurda 2 saatte evine dön de görelim o nazik poponu

Bir bok bilmeden atip tutmak ancak bu kadar olurdu yani. En iyi döneminde stat dolmuyordu diyordu. Ulan kac sene full cekti stat, 40 bin üzerinde kombine satiliyordu bir aralar o bile yetmiyordu daha fazla kombine istegi vardi.

Bir bok bilmeden atip tutmak ancak bu kadar olurdu yani. En iyi döneminde stat dolmuyordu diyordu. Ulan kac sene full cekti stat, 40 bin üzerinde kombine satiliyordu bir aralar o bile yetmiyordu daha fazla kombine istegi vardi.

Kombineyi maç günü de satış yapmak için kaç kez durdurmak durumunda kaldık 40 küsür binde.

6700 anlayana süper mesajdır.

40 küsür binden geçen sene hala dursunu insan sandığımızdan 30 küsür bine, bu yıl ise 6700 e düşüyorsa nedeni pintilik değil taraftarın yönetime, GS genel kuruluna dursunun çapsızlığının, yalancılığının bedelini ödetmesidir!!

lan duduk , sen bu takimi sadece iyi gidince seveceksen git Barcelonayi tut ..

burda laf yapacagina anca takim iyi gidince neyime yaradan ?

sen stada gelmezsen para gelmez , para gelmezse transfer gelmez , transfer gelmezse basari gelmez.. geri zekalilar toplulugu bu forumda bulusuyor zatenn..

dortmund kotu bile gitse stad full cekiyor ? ama sizler aman yagmur ama kar , ama yildiz topcu , yok anasinin gozu .. tutacaksan her kosulda tut

Geri
Üst Alt