antalyaspor'un galatasaray'dan fazla kombine satması

Bir bok bilmeden atip tutmak ancak bu kadar olurdu yani. En iyi döneminde stat dolmuyordu diyordu. Ulan kac sene full cekti stat, 40 bin üzerinde kombine satiliyordu bir aralar o bile yetmiyordu daha fazla kombine istegi vardi.

2 sene iyi gidiyor ondan sonra 20 yil toparlanamiyor o stad dolmuyor ..

anca bos laflar .. o donem iyi gidince doldu .. kotu gidince yine stad bos kaldi ..

bunu herkes biliyor .. amac kotu gunde de doldurmak .. yemisim iyi gidince arkamda duran taraftari ...

gecen sezon stad bomboktu bu sene de ayni olursa basari da bok gelir

anca bos laflar .. o donem iyi gidince doldu .. kotu gidince yine stad bos kaldi ..

bunu herkes biliyor .. amac kotu gunde de doldurmak .. yemisim iyi gidince arkamda duran taraftari ...

Olay iyi gün, kötü gün taraftarı olmakla alakalı değil ki. Yönetim üstüne düşeni yapar, iyi kadro kurar, başarısız olursun. Olabilir, yine desteklersin. Hatta çıkar der ki, para yok, transfer, mransfer de yapmıyoruz, küçüleceğiz. Yine desteklersin. Ama buram buram komisyon kokan transferler yaparsan, bazı oyunculara hak etmedikleri ücretleri dalga geçer gibi vermeye devam edersen, taraftar da enayi değil yani.

lan duduk , sen bu takimi sadece iyi gidince seveceksen git Barcelonayi tut ..

burda laf yapacagina anca takim iyi gidince neyime yaradan ?

sen stada gelmezsen para gelmez , para gelmezse transfer gelmez , transfer gelmezse basari gelmez.. geri zekalilar toplulugu bu forumda bulusuyor zatenn..

dortmund kotu bile gitse stad full cekiyor ? ama sizler aman yagmur ama kar , ama yildiz topcu , yok anasinin gozu .. tutacaksan her kosulda tut

Başımızda çok boktan bir yönetim ve yetersiz bir oyuncu topluluğu var. İnsanlar da medeni bir şekilde tepkilerini ortaya koyuyor kombine almayarak.

Sen stada gelmezsen para gelmez, para gelmezse transfer gelmez, transfer gelmezse başarı gelmez demişsin ama insanlar da verdikleri paraların Eren gibi, Donk gibi, Sabri gibi, Yasin gibi, Serdar gibi Galatasaray için yetersiz adamlara gittiğini görürse bu tepkiyi göstermek de en doğal hakları. Verdikleri para iyi yönetilmezse bir daha para vermez insanlar. 3 kere üstüste kötü filmini izlediğin yönetmenin 4. filmini sinemada izler misin? Ben izlemem şahsen.

Takımı her koşulda tutmamakla alakası yok yani bu durumun.

Son düzenleme:

Sen enayi ve soyulacak kaz yerine koyuyorsan kendini buyur git stada, buyur git destek ol store lardan alisveris yaparak. Milletin derdinin sportif basari olmadigini anlamaman senin sorunun.

Burada cogunlugun derdi taraftarlarin salak yerine koyulmasi. Gözlerimizin icine baka baka yalan söylüyorlar. Paramiz yok diyorlar gidiyorlar cer cöpe milyonlari savuruyorlar. Alinan futbolcularin neden hepsi Süperlig den veya yerli. Bunlari sorgulamak lazim. Resmen kulübü soyuyorlar.

Sen enayi ve soyulacak kaz yerine koyuyorsan kendini buyur git stada, buyur git destek ol store lardan alisveris yaparak. Milletin derdinin sportif basari olmadigini anlamaman senin sorunun.

Burada cogunlugun derdi taraftarlarin salak yerine koyulmasi. Gözlerimizin icine baka baka yalan söylüyorlar. Paramiz yok diyorlar gidiyorlar cer cöpe milyonlari savuruyorlar. Alinan futbolcularin neden hepsi Süperlig den veya yerli. Bunlari sorgulamak lazim. Resmen kulübü soyuyorlar.

Görkem'e %100 haksız diyemem,bu sene şampiyon olursak,gelecek yıl yine bu saçma transfer politikası devam ederse bence 20 bin-25 bin kombine sayısı görülür yine.Başarıyla da tamamen alakası yok diyemeyiz.

Olay iyi gün, kötü gün taraftarı olmakla alakalı değil ki. Yönetim üstüne düşeni yapar, iyi kadro kurar, başarısız olursun. Olabilir, yine desteklersin. Hatta çıkar der ki, para yok, transfer, mransfer de yapmıyoruz, küçüleceğiz. Yine desteklersin. Ama buram buram komisyon kokan transferler yaparsan, bazı oyunculara hak etmedikleri ücretleri dalga geçer gibi vermeye devam edersen, taraftar da enayi değil yani.

abi ozaman cikip protesto edilecek .. oda yapilamiyor. UA denen surungenler toplanmadikca taraftar bir araya gelemiyor

abi ozaman cikip protesto edilecek .. oda yapilamiyor. UA denen surungenler toplanmadikca taraftar bir araya gelemiyor

E ediliyor işte, koskoca Galatasaray, Antalyaspor' dan daha az kombine satmış, daha ala protesto mu olur? Toplanıp, küfür etsen bunlara, yarabbi şükür diyip bildiklerini okumaya devam ederler.

Abi ozaman protesto edilecek oda yapilmadigina gore demekki taraftar da kabul ediyor .. malesef UA disinda bizim taraftar toplulugu cok ama cok etkisiz kaliyor .. ben baskan olsam bende menajer tavsiyesi torpilli transfer yapar cebimi doldururum cunku durduran bir taraftar yok ...

ama onlar ayri konu ..

ya bi sneijder icin o stad dolmali

20-25 milyon taraftar yalanı insanları yanıltıyor, Türkiyede en çok taraftar galatasaray ve fenerde bunların toplam gerçek taraftar sayısı 400 bini geçmez.

Gerçek taraftardan kastım aktif olarak ürün satın alan sezonda bir veya bir kaç kez maça giden insandır.

Takımın mevcut hali yukarıda bahsettiğim gerçeğe eklenince sonuç gayet normal.

Konyada kombine fiyat ortalaması ne bilen var mı?

Tapatalk

E ediliyor işte, koskoca Galatasaray, Antalyaspor' dan daha az kombine satmış, daha ala protesto mu olur? Toplanıp, küfür etsen bunlara, yarabbi şükür diyip bildiklerini okumaya devam ederler.
\sonuc ? transfer mi geldi ? kulube para mi geldi .. tamam dursun okuz olabilir ama kulube para gerek yoksa muslera/sneijder gidecek .. bu dumbuk gelip gecici ama para kalmazsa muslera/sneijder gidici

Başımızda çok boktan bir yönetim ve yetersiz bir oyuncu topluluğu var. İnsanlar da medeni bir şekilde tepkilerini ortaya koyuyor kombine almayarak.

Sen stada gelmezsen para gelmez, para gelmezse transfer gelmez, transfer gelmezse başarı gelmez demişsin ama insanlar da verdikleri paraların Eren gibi, Donk gibi, Sabri gibi, Yasin gibi, Serdar gibi Galatasaray için yetersiz adamlara gittiğini görürse bu tepkiyi göstermek de en doğal hakları. Verdikleri para iyi yönetilmezse bir daha para vermez insanlar. 3 kere üstüste kötü filmini izlediğin yönetmenin 4. filmini sinemada izler misin? Ben izlemem şahsen.

Takımı her koşulda tutmamakla alakası yok yani bu durumun.

ama mecburuz .. abi sevsekde sevmesekde curuk elmalarda yok oluyor artik yavas yavas

20-25 milyon taraftar yalanı insanları yanıltıyor, Türkiyede en çok taraftar galatasaray ve fenerde bunların toplam gerçek taraftar sayısı 400 bini geçmez.

Gerçek taraftardan kastım aktif olarak ürün satın alan sezonda bir veya bir kaç kez maça giden insandır.

Takımın mevcut hali yukarıda bahsettiğim gerçeğe eklenince sonuç gayet normal.

Konyada kombine fiyat ortalaması ne bilen var mı?

Tapatalk

İkisi 400 bin az olur,ancak dediğine katılıyorum.Galatasaray'ın 1 milyon,Fener'in de o civarlardadır aktif taraftar sayısı.25 milyon falan sadece laf-ı güzaf,hangi takımlısın diye sorulduğunda söylemekten öteye gidemiyor.

Her sezon bütün formaları satın alır ve koleksiyonuma eklerim, bu sezon almayacağım. Takıma bağlılık ayrı enayi yerine konmak ayrı. Orta halli insanlar gidecek kulübe katkı olsun diye para harcayacak, bu iş bilmezlerde o paraları saçma sapan futbolculara peşkeş çekecek öyle mi? S.... İniz gidiniz efendim.

Tapatalk

lan duduk , sen bu takimi sadece iyi gidince seveceksen git Barcelonayi tut ..

burda laf yapacagina anca takim iyi gidince neyime yaradan ?

sen stada gelmezsen para gelmez , para gelmezse transfer gelmez , transfer gelmezse basari gelmez.. geri zekalilar toplulugu bu forumda bulusuyor zatenn..

dortmund kotu bile gitse stad full cekiyor ? ama sizler aman yagmur ama kar , ama yildiz topcu , yok anasinin gozu .. tutacaksan her kosulda tut

Kulübü karaktersiz, komisyoncu adi herifin biri yönetiyor.

Yapılan transferlerdeki rakamlardan kulübün kasasının hortumlandığı, girecek en ufak paraya bu şerefsizlerin ortak olacağı ortadayken taraftar neden destek versin?

Taraftarın tepkisi armaya değil başındaki çapsızlara. Camia her koşulda desteklenmeli ama bu hırsızlara yol verileceği anlamı taşımıyor.

\sonuc ? transfer mi geldi ? kulube para mi geldi .. tamam dursun okuz olabilir ama kulube para gerek yoksa muslera/sneijder gidecek .. bu dumbuk gelip gecici ama para kalmazsa muslera/sneijder gidici

Gerekirse onlar da gider.

Ama en önemli mesaj GS genel kuruluna olur.

Mesajımız : "Böyle herifi başkanlık koltuğuna oturtursanız GS ı siz cebinden finanse etmek zorunda kalırsınız." olur.

stadda protesto etmeğe kalktığınızda ua nın satılık yavşakları protestoculara saldırıyor. kasaya para da girince hiç bişey olmuyor.

Ama 40 binden 6700 e süper oldu.

Ben 98 den bu yana kombineliyim. Arada 1 yıl ara verdim 2004 te. 2014 de kadar aralıksız kullandım sonrada. 2014 ten sonra bitti, tek maça gitmedim!!

98- 2014 arası her yıl formam var. Morundan o iğrenç yavruağzına bile var

14 yıl aradan sonra o eskişehiri 2-1 yendiğimizde eski açıktaydım. Neuchatelde Yeni açıktaydım.

Fenere 3-0 önde olup 4-3 yenildiğimiz maçtada ordaydım. Parken stadında popescunun vurduğu kale arkasındaydım. O final atkım (arsenal-galtasaray) , biletim hala mevcut!!

o sulu maç sonrası 5 maç ceza yediğimizde başımızda rahmetli Özhan Canaydın varken o kombineler satışa ilk çıktığında ilk gün gidip aldığımızda TV teki benle röpörtaj yapmıştı, inadına demiştim.

O biber gazı bombaları ile polisler tüm kapalıyı dağıttığında o kapalı da tek kalan bendim milliyette resmim çıkmıştı!!

Ve benim 4 yıldızlı formam yok!! Başımızdaki herif gitmeden olmayacak! Evet yalan yok çok istedim almayı. Ama asla.

Dursun bir röportajda adayı sosyal tesis olarak rüşvet vermesi sorulduğunda " GS ın patronu genel kuruldur, GS gibi dünya kulübü için o tesisin genel kurul kullanımına açılması lüks değil" dedi kulaklarımla duydum.

işte modern futbol çağında patronun kim olduğunu hatırlatmanın tam zamanı hem başkan ve yönetim bozuntusuna ve kendini GS patronu sanan Genel kurula!!

GS ın patronu taraftardır. Ve bu başkan bozuntusu gidene kadar benden zırnık yok!!

Benim gibi düşünen de çok sanırım ki 6700 kombine var!!

Defolup gidecekler, geldikleri gibi gidecek şerefsizler!!

Son düzenleme:
dursun ve liseli dinazorlara boykot için tabiki store gelirleride düştü enayimiyiz dinazor ve kazma topçulara komisyon kazandıralım

Abi ozaman protesto edilecek oda yapilmadigina gore demekki taraftar da kabul ediyor .. malesef UA disinda bizim taraftar toplulugu cok ama cok etkisiz kaliyor .. ben baskan olsam bende menajer tavsiyesi torpilli transfer yapar cebimi doldururum cunku durduran bir taraftar yok ...

ama onlar ayri konu ..

ya bi sneijder icin o stad dolmali

Zaten bir protesto oluyor kombine ve ürün almayarak çünkü bazı taraflar var canlı cahidiyim çıldırıyor gelmek için ama ay sonunu getiremiyor sen barçadan daha fazla fiyat biçersen formada dahil kimse gelmez ayrı yetten etmicek oyunculara milyon €lar maaş verirsen adam düşünür isco modric arda ve daha bir sürü oyuncu selçuk kadar almıyor emin ol
2.Ua bana aylık 3 4bin lira versen bedava bilet versen peşkeş çeksen avrupa maçlarında otelimi ayarlasan gidiş dönüş biletimi alsan ben her maça istinasız gelirim hem benim verdiğim para ile beleş yaşıcaklar hemde taşkınlık çıkaracaklar
3.Sneijder çok önemli değil şahıslara takılma bu kulpten hagi jardel vs vs bir çok oyuncular geldi geçti önemli olan Galatasaray

Geri
Üst Alt