\sonuc ? transfer mi geldi ? kulube para mi geldi .. tamam dursun okuz olabilir ama kulube para gerek yoksa muslera/sneijder gidecek .. bu dumbuk gelip gecici ama para kalmazsa muslera/sneijder gidici
Gerekirse onlar da gider.
Ama en önemli mesaj GS genel kuruluna olur.
Mesajımız : "Böyle herifi başkanlık koltuğuna oturtursanız GS ı siz cebinden finanse etmek zorunda kalırsınız." olur.
stadda protesto etmeğe kalktığınızda ua nın satılık yavşakları protestoculara saldırıyor. kasaya para da girince hiç bişey olmuyor.
Ama 40 binden 6700 e süper oldu.
Ben 98 den bu yana kombineliyim. Arada 1 yıl ara verdim 2004 te. 2014 de kadar aralıksız kullandım sonrada. 2014 ten sonra bitti, tek maça gitmedim!!
98- 2014 arası her yıl formam var. Morundan o iğrenç yavruağzına bile var
14 yıl aradan sonra o eskişehiri 2-1 yendiğimizde eski açıktaydım. Neuchatelde Yeni açıktaydım.
Fenere 3-0 önde olup 4-3 yenildiğimiz maçtada ordaydım. Parken stadında popescunun vurduğu kale arkasındaydım. O final atkım (arsenal-galtasaray) , biletim hala mevcut!!
o sulu maç sonrası 5 maç ceza yediğimizde başımızda rahmetli Özhan Canaydın varken o kombineler satışa ilk çıktığında ilk gün gidip aldığımızda TV teki benle röpörtaj yapmıştı, inadına demiştim.
O biber gazı bombaları ile polisler tüm kapalıyı dağıttığında o kapalı da tek kalan bendim milliyette resmim çıkmıştı!!
Ve benim 4 yıldızlı formam yok!! Başımızdaki herif gitmeden olmayacak! Evet yalan yok çok istedim almayı. Ama asla.
Dursun bir röportajda adayı sosyal tesis olarak rüşvet vermesi sorulduğunda " GS ın patronu genel kuruldur, GS gibi dünya kulübü için o tesisin genel kurul kullanımına açılması lüks değil" dedi kulaklarımla duydum.
işte modern futbol çağında patronun kim olduğunu hatırlatmanın tam zamanı hem başkan ve yönetim bozuntusuna ve kendini GS patronu sanan Genel kurula!!
GS ın patronu taraftardır. Ve bu başkan bozuntusu gidene kadar benden zırnık yok!!
Benim gibi düşünen de çok sanırım ki 6700 kombine var!!
Defolup gidecekler, geldikleri gibi gidecek şerefsizler!!