- 26 Ocak 2021
- 41.240
- 40.479
- 3.078
Ankaragücünün duşmesi mucize kadrosunu duşuren bunu tek lokmada duşurur yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Volkan Demirelde var dahaEmreden sonra sira Bulent Uygunda
DogruVolkan Demirelde var daha
Emre türkiyenin belkide gelmiş geçmiş en iyi merkez orta saha oyuncusuydu - yaşlı halinde bileBaşıma bişi gelmicekse, severim emreyi
Fenerli bir çocukmuş. Suç değil ki abi baban fenerlidir sen de yüzde 80-90 fenerli olursun. Ki onun çocukluğunda fener bu kadar kötü rezil de değildi.Emre türkiyenin belkide gelmiş geçmiş en iyi merkez orta saha oyuncusuydu - yaşlı halinde bile
ama karaktersizliği çok olduğundan - bir taraf olması gerektiğinden karşısına kitleleri aldı. zaten fenerden ayrılıp kopunca kimsenin umrunda değil o hareketleri vs.
YETERFenerli bir çocukmuş. Suç değil ki abi baban fenerlidir sen de yüzde 80-90 fenerli olursun. Ki onun çocukluğunda fener bu kadar kötü rezil de değildi.
Ona rağmen GS alt yapısına geliyor, çok başarılı oluyor, a takıma yükseliyor ve efsane başarılardaki en önemli oyunculardan birisi oluyor.
Gidişi problemli olabilir ama İnter istemiş abi ne yapacaktı
Newcastle'dan geri gelirken de Adnan Polat'ı aramış beni alın demiş biz alamamışız
FB ye gitmesi de normal
Maç içindeki agresifliğine gelince o pozisyondaki bir adam için gayet normal abi. Zokora ile bir olayı var zenci demiş falan orda haksız olabilir ama bizim maçlarda genelde bizim Sabri falan uğraşırdı Emre'yle gereksiz yere ki ben Emre'yi haklı görürdüm o konuda. Sabri'nin taraftara yaranmak için yaptığı şeylerdi işte
Melo adama s.git dedi ve hiç bir şey yapmadan çıktı gitti oyundan
Fenerden ayrıldıktan sonraki açıklamaları da haklıya hakkını verir cinsten
FB ye gittiğinde hüngür hüngür ağlamış bir adam olarak severim ben Emre'yi