Haber Antalyaspor'un Yeni Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Oldu

Ankaragücünün duşmesi mucize kadrosunu duşuren bunu tek lokmada duşurur yav

Antalyaspor mu Fenerbahçe mi belli değil.

Önünde samsun ve göztepe örneği varken gidip de kimle anlaşmışlar

Tam salaklar ya

Mart ayı ortasında Antalyaspor ile evimizde oynayacağız. Gelsin bakalım.

Başıma bişi gelmicekse, severim emreyi
Emre türkiyenin belkide gelmiş geçmiş en iyi merkez orta saha oyuncusuydu - yaşlı halinde bile

ama karaktersizliği çok olduğundan - bir taraf olması gerektiğinden karşısına kitleleri aldı. zaten fenerden ayrılıp kopunca kimsenin umrunda değil o hareketleri vs.

Emre türkiyenin belkide gelmiş geçmiş en iyi merkez orta saha oyuncusuydu - yaşlı halinde bile

ama karaktersizliği çok olduğundan - bir taraf olması gerektiğinden karşısına kitleleri aldı. zaten fenerden ayrılıp kopunca kimsenin umrunda değil o hareketleri vs.
Fenerli bir çocukmuş. Suç değil ki abi baban fenerlidir sen de yüzde 80-90 fenerli olursun. Ki onun çocukluğunda fener bu kadar kötü rezil de değildi.

Ona rağmen GS alt yapısına geliyor, çok başarılı oluyor, a takıma yükseliyor ve efsane başarılardaki en önemli oyunculardan birisi oluyor.

Gidişi problemli olabilir ama İnter istemiş abi ne yapacaktı

Newcastle'dan geri gelirken de Adnan Polat'ı aramış beni alın demiş biz alamamışız

FB ye gitmesi de normal

Maç içindeki agresifliğine gelince o pozisyondaki bir adam için gayet normal abi. Zokora ile bir olayı var zenci demiş falan orda haksız olabilir ama bizim maçlarda genelde bizim Sabri falan uğraşırdı Emre'yle gereksiz yere ki ben Emre'yi haklı görürdüm o konuda. Sabri'nin taraftara yaranmak için yaptığı şeylerdi işte

Melo adama s.git dedi ve hiç bir şey yapmadan çıktı gitti oyundan

Fenerden ayrıldıktan sonraki açıklamaları da haklıya hakkını verir cinsten

FB ye gittiğinde hüngür hüngür ağlamış bir adam olarak severim ben Emre'yi

Fenerli bir çocukmuş. Suç değil ki abi baban fenerlidir sen de yüzde 80-90 fenerli olursun. Ki onun çocukluğunda fener bu kadar kötü rezil de değildi.

Ona rağmen GS alt yapısına geliyor, çok başarılı oluyor, a takıma yükseliyor ve efsane başarılardaki en önemli oyunculardan birisi oluyor.

Gidişi problemli olabilir ama İnter istemiş abi ne yapacaktı

Newcastle'dan geri gelirken de Adnan Polat'ı aramış beni alın demiş biz alamamışız

FB ye gitmesi de normal

Maç içindeki agresifliğine gelince o pozisyondaki bir adam için gayet normal abi. Zokora ile bir olayı var zenci demiş falan orda haksız olabilir ama bizim maçlarda genelde bizim Sabri falan uğraşırdı Emre'yle gereksiz yere ki ben Emre'yi haklı görürdüm o konuda. Sabri'nin taraftara yaranmak için yaptığı şeylerdi işte

Melo adama s.git dedi ve hiç bir şey yapmadan çıktı gitti oyundan

Fenerden ayrıldıktan sonraki açıklamaları da haklıya hakkını verir cinsten

FB ye gittiğinde hüngür hüngür ağlamış bir adam olarak severim ben Emre'yi
YETER

Alexi ne alaka kovdular gayet iyi o kadroyla o puan.

Geri
Üst Alt