Anthony Modeste: Aslan Yükleniyor!

Adam Florya'yı gezmiş yav. Hukuken riski olmasa zaten formayı giymişti çoktan. Devre arası bonservisiyle ya da kulübüyle anlaşıp bedelsiz kiralık olarak gelir belki. Çinlilerle dalaşmamak da lazım eldeki yüksek maliyetli herifleri kitlemeye çalışırdık adamlara :asd:

18.000. msjım
hurmetler herkese

Çinlileri bitirecek planı önümüzdeki günlerde açıklayacağım arkadaşlar müsterih olunuz ve takipte kalınız.

İşte yanlış bunlar üstat neden değiştirsin ki oynayacak mı yok e o zaman? Bu kadar gaza havaya cıvaya galatasaray taraftarının takılması beni irite ediyor resmen fener taraftarına benzemeye başladık allah korusun....
Başkani böyle olursa , böyle şeylere de sevinir taraftar. Bence taraftar yerine eren gibi bir adama muhtaç edenlere ifrit olmak gerekli

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok büyütmeyin gözünüzde siz Drogba görmüş adamlarsınız. Blackburn de 19 maçta 0 gol atmış birisi.

İşte yanlış bunlar üstat neden değiştirsin ki oynayacak mı yok e o zaman? Bu kadar gaza havaya cıvaya galatasaray taraftarının takılması beni irite ediyor resmen fener taraftarına benzemeye başladık allah korusun....

Fenerliler bizimkilerden çok daha iyi durumda şu an.Kıyas kabul etmez.

Başkan nasıldı ama dün. Ulan bir baktım tesislerde Modeste yolladım anında diyor. Tehlikeli bir başkan.

Geri
Üst Alt