Anthony Modeste: Aslan Yükleniyor!

İşte yanlış bunlar üstat neden değiştirsin ki oynayacak mı yok e o zaman? Bu kadar gaza havaya cıvaya galatasaray taraftarının takılması beni irite ediyor resmen fener taraftarına benzemeye başladık allah korusun....

Yahu her konudan bı yere varıp fenere getirmeniz de beni ireti ediyor. Ne alaka adam bir yorum yapmış, hemen fener taraftarı gibi.

Kadıköy de bir ayıya
Sokacak keman yayıni
Bekle dedi yapma aheste aheste
Ayı nobetcisi modeste

Başkani böyle olursa , böyle şeylere de sevinir taraftar. Bence taraftar yerine eren gibi bir adama muhtaç edenlere ifrit olmak gerekli

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başkanı her geçen gün daha fazla seviyorum niye üstat taraftar gazına gelecek diye endişe ediyordum takmıyor olması gereken tipte bir başkan anti-aysalcı bir çeşit daha az kültürlü daha genç bir duygun hoca

Yalnız reis falan demezsen Uğur'a iyi olur. Kendisi tam bir sol açıktır.
Reislik sizin yaşınız yetmez baştakine değil çatlıya atıftır :) fatih hoca da çok söylerdi vedat inceefeye saha kenarında dinlemişliğimiz var soner yalçın kitabı gösterip :) hürmetler size de

BİLGİ | Tianjin Quanjian kulübü Anthony Modeste ile uzlaşma zemini arıyor.

Tecrübeli isim kontratında « Futbolcu primlerin ödenmemesi durumda tek taraflı fesih hakkına sahiptir » maddesini kullanarak kontratını feshetmişti. (via RMCsport) Ligue 1 Türkçe on Twitter

Kaynak : fenerli admin

Adam kombine almiş Kasimpasa macina geliyor
Onun heyecani bu.
Galatasaray ne buyuksun be

Çok büyütmeyin gözünüzde siz Drogba görmüş adamlarsınız. Blackburn de 19 maçta 0 gol atmış birisi.
Sadece o mu? O kategoride Armitage, Gütschow, Kosecki, Saunders, Knup, Ilie, Jardel, Nonda, Baros ve tabii ki Drogba gibi yıldızlar gördük...Herkes haddini ve rütbesini bilecek aradayıldız olmayıp da katkı sağlayan Marciolar, Elmanderler, Hodzicler filan bunları da unutmayalım...

Yahu her konudan bı yere varıp fenere getirmeniz de beni ireti ediyor. Ne alaka adam bir yorum yapmış, hemen fener taraftarı gibi.

Kadıköy de bir ayıya
Sokacak keman yayıni
Bekle dedi yapma aheste aheste
Ayı nobetcisi modeste
Fener bizim antitezimiz taş olsunlar inşallah

modeste mevzusunun surekli gundemde kalması iyi degil konsantrasyon bozar

Geri
Üst Alt