anthony nwakaeme

Yaşı bilmem kaça gelmiş yüksel maliyetli oyuncuyu almanın nesi mantıklı?

Bu ligin bug’ı hızlı kanat oyuncusu, elinde daha önce denenmiş başarılı olmuş, bizi isteyen ve az maliyetli onyekuruyu almamak hataydı bence.

Ama potansiyeli dinamik hızlı genç bir oyuncu bulup almak, bunu almaktan daha iyi olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Envakeme gelsin mi???? diye soramayiz biz..!

Açarsın 21 temmuzu.Bak bakalım ne yazılmış..

Ama fitboldan anlamayız tabi biz..

Sepet sepet (!) yumurta…!

Ekli dosyayı görüntüle 173948
tokmakci_a_kadrosunu_basina_tanitti_h32580_ba360.png

Alkol kullanmam senede 3-4 kere

İflas etmiş bir babası olup, 0 dan hatta eksiler den gelerek günü 3-4 bin dolardan aşağı kapatmayan biri olarak geziyorum
Bilenler bilir..
Ben gücümü kazanmaktan alırım

Ayık gezmeyen birine hayat bunu vermez
ilginç söylemler.
allah zihin açıklığı versin reis.

Ülkede bir tane adam akıllı yerli golcü yok şaka gibi ya. Sırf bizde değil kuşlarda da yok

Yaşı bilmem kaça gelmiş yüksel maliyetli oyuncuyu almanın nesi mantıklı?

Bu ligin bug’ı hızlı kanat oyuncusu, elinde daha önce denenmiş başarılı olmuş, bizi isteyen ve az maliyetli onyekuruyu almamak hataydı bence.

Ama potansiyeli dinamik hızlı genç bir oyuncu bulup almak, bunu almaktan daha iyi olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hızlı adam buguysa bu adam bugun kendisidir. Ama işte yaş ve maaş politikamaza uymaz.

Yazın gelmesini hiç istememiştim yaşı ve yatışa geçme riskinin fazlalığı itibariyle ama hayran olduğumu ifade etmekten çekinmem

Zamanında BOLASİ böyleydi. Hastasıyız böyle rahat adam geçen topçuların ki Vakayeme şut pas asist her şeyi beceriyordu götü koydu mu topu da vermiyordu

Şakasız formasını almayı düşünüyorum. Bu adam nasıl üst seviyeleri göremedi çok merak ediyorum. Böyle bir topçunun oynadığı en iyi kulübün TS olması hem futbolun ayıbıdır hem de ulan Afrika'da neler vardır dedirtiyor. Erden başkan açar inş oraya da bir akademi

Devre arası kulübünden ayrılıp Trabzonspor'a geri döneceğine dair haberler var..

4 milyon euro maaşı var 5 ay sonra sözleşmesi sona erecek.
Sözleşme feshi hangi kafanın ürünü acaba. Birde trabzon kaç para verenilecek ki oynatmadığı adamlara kol gibi maaş veriyor zaten. 2.5 altına da oynamaz oynasa ali koşarak alır.
Nerden bakarsan tutarsız iş.
Türkiyeye gelecem desin başak, fener hatta beşiktaş falan peşine düşer.

Trabzon olayına olanak vermiyorum.

4 milyon euro maaşı var 5 ay sonra sözleşmesi sona erecek.
Sözleşme feshi hangi kafanın ürünü acaba. Birde trabzon kaç para verenilecek ki oynatmadığı adamlara kol gibi maaş veriyor zaten. 2.5 altına da oynamaz oynasa ali koşarak alır.
Nerden bakarsan tutarsız iş.
Türkiyeye gelecem desin başak, fener hatta beşiktaş falan peşine düşer.

Trabzon olayına olanak vermiyorum.
Trabzon'da daha önce yaşamış bir futbolcu ayrıca kariyerinin son dönemlerinde yaşı var iyi bir kontrat kapatma peşine düşer.

Trabzon'da daha önce yaşamış bir futbolcu ayrıca kariyerinin son dönemlerinde yaşı var iyi bir kontrat kapatma peşine düşer.
Kaçarak gitmiş kişi aynı zamanda.
Kulüp ile aralarının iyi olduğunu zannetmiyorum ben. Trabzonun çok açılabileceğini de zannetmiyorum.

Trt Spor'da Ts muhabiri Nwakaeme'ye yeni transferlerden 1'i diyebiliriz dedi.Kulüplerin anlaşmasını bekliyodu o anlaşma da yakın dedi..

Geri
Üst Alt