Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.422
- 21.308
- 2.098
Şak kapında Gomiş biter heHala mı nwakame kac yasınds herifi yeniden almaları komik yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şak kapında Gomiş biter heHala mı nwakame kac yasınds herifi yeniden almaları komik yav
Gomis mi kaldı bumutŞak kapında Gomiş biter he
Ligi tanıyorGomis mi kaldı bumut
Ligi tanıyor
En az 37 varNwakaeme yürüyerek oynamasına rağmen çalım manyağı yapıp şov yapıyordu o yüzden yaşı fark etmez.
Bakambumu Gomis mi?Gomis mi kaldı bumut
BakambuBakambumu Gomis mi?
Bakambu dogru düzgün oynamadı bile gomisin gecen senesiyle karsılastırmak saçma olur o yüzden. Ama 38 -39 yasında birini 32 yasında bir adama nasıl seçebilirim rtaş bakambu demem gayet doğal.Ekli dosyayı görüntüle 230217
Bakambu performansı bu.Gomis'in geçen seneki performansını biliyorsun .Birşey demiyorum.
Bir konuda haklısın Gomis geçen sezon daha fazla süre aldı.Bunda hemfikiriz ama inan bana kar faydaya baktığımızda 40 bile olsa Gomis'in yedek golcü olarak çok daha fazla katkı vereceğini düşünüyorum.Saçma olarak asla görmüyorum.Aurası bile yeter gibime geliyor.Bakambu dogru düzgün oynamadı bile gomisin gecen senesiyle karsılastırmak saçma olur o yüzden. Ama 38 -39 yasında birini 32 yasında bir adama nasıl seçebilirim rtaş bakambu demem gayet doğal.
16 maçta 362 dakika süre almış. Yani maç başına ortalama 22 dakika. Bu kadar kısa sürede ne yapabilir kiEkli dosyayı görüntüle 230217
Bakambu performansı bu.Gomis'in geçen seneki performansını biliyorsun .Birşey demiyorum.
Yattara da isterük.
Yaw 25 26 yasinda olsa neyse. Ha 32 ha 37Bakambu dogru düzgün oynamadı bile gomisin gecen senesiyle karsılastırmak saçma olur o yüzden. Ama 38 -39 yasında birini 32 yasında bir adama nasıl seçebilirim rtaş bakambu demem gayet doğal.
Hiçmi kendisinde suç yok bu kadar süre almasında acaba?16 maçta 362 dakika süre almış. Yani maç başına ortalama 22 dakika. Bu kadar kısa sürede ne yapabilir ki
İcardi ayağı koptu hâlâ oynamaya devam ediyor. Oyundan bile çıkarmıyor hoca son dakikalarda. Ne yapsın suikast mi düzenlesin oynamak için? Ben oyuncuya suç bulamıyorum üstatHiçmi kendisinde suç yok bu kadar süre almasında acaba?
Yaw 25 26 yasinda olsa neyse. Ha 32 ha 37
Gomis kadroda olsaydi Icardi cok rahat dinlendirilirdi.