Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.203
- 3.013
thoughts?
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-3 hftada bişi anlamazsın, ağrı kesici iğne mi bu ? 6 aydan sonra büyük fark yarattığını anlıyorsun
Bir süreden sonra yan etkiler etkisini kaybediyor.
Uzun süreli kullanım konusunda yazılanlar çok doğru. Yazdıklarında çok farklı ilaçlar ve oldukça fazla olduğunu da söylemek gerek(her ne kadar ayrı dönemlerde kullanmış olsan bile). Yazdığın ilaçlar kimi insanlar tarafından mutluluk hapları olarak bilinir ama oldukça yanlış bir bilgidir. Seratonin salgılatmasının yanında birçok yan etkileri var. Eğer sorunlarının çok büyük olduğunu düşünmüyorsan ve ilaçların ilk dönemlerdeki büyük sorunlarını çekmek istemiyorsan ilaç kullanma bence. Bahsettiğin arkadaşına seratonin salgılamasına yardımcı olabilecek vitaminler konusunu açabilirsin. Kullandığın taktirde antidepresanlardan beklediklerinin bir kısmını alabileceğini düşünüyorum.
evet 5 yil. seni korkutmak istemem,ama anam agladi yan etkilerden ilk zamanlar. birakirken yine yan etki. pat diye birakamiyorsun. birakirsan yine anan agliyor. ama haplari düzenli kullan derim.
Bunları kullanmak normal mi? Yani bakıyorum da herkes normalmiş gibi konuşuyor, merak ettiğimden soruyorum, acaba bende kullansam nasıl olur. İhtiyacım var mı yok mu bilmiyorum ama belki kullanınca ulan acayip ihtiyacım varmış diyebilirim. Ne diyosunuz