antony

80 Milyona kitlerler birine bu gidişle.

Manchester United, Ajax'lı Antony'i transfer etmek için uğraşıyor. Ajax 60 milyon euro istiyor.

Manchester United, Antony için Ajax’a 46,5 milyon euro’luk ilk teklifini sundu. [ESPN]

manchester united, antony'den vazgeçmiyor. ajax 80 milyon euro'luk teklifi geri çevirdi, ancak man utd tekrar denemeyi planlıyor.
@fabrizioromano

kucucuk ulke ulan hollanda'nin futbolda en pahali satislarina bakinca insan hayret ediyor gercekten:

antony 95+5 milyon euro (man utd)
frenkie de jong 86 milyon euro (barcelona)
matthijs de ligt 85,5 milyon euro (juventus)
lisandro martínez 57 milyon euro (man utd)
hirving lozano 45 milyon euro (napoli)

manchester united, ajax'tan transfer ettiği antony ile 5+1 yıllık sözleşme imzaladı.

1662023742208.png

Teknik bir herif ama premier lige uyar mı bilemedim

Tebrik ederim renktaş ileri görüşlülüğünden ötürü. Şu sığıra 95 milyon verdiler. Ajak 5 kuruş etmeyecek adamları çok güzel çakıyor tebrik etmek lazım. Hollanda'dan gidip de tutan 1 tane adam yok ama her sene birileri illa gelin beni de şey edin diyor...

Tebrik ederim renktaş ileri görüşlülüğünden ötürü. Şu sığıra 95 milyon verdiler. Ajak 5 kuruş etmeyecek adamları çok güzel çakıyor tebrik etmek lazım. Hollanda'dan gidip de tutan 1 tane adam yok ama her sene birileri illa gelin beni de şey edin diyor...

Forumda değerim bilinmiyor 😂 teşekkürler renktas

95 zaten etmezdi de bence manu mal.

sancho ile buna 200 falan verdiler hiç mi iş yapmaz yav ikisi de

aldıkları hiç bir adama değer katamadılar bruno dışında

95 zaten etmezdi de bence manu mal.

sancho ile buna 200 falan verdiler hiç mi iş yapmaz yav ikisi de

aldıkları hiç bir adama değer katamadılar bruno dışında
Bu Ajak'ın milleti ayakta kıyafetleriyle şey etmesi hakkında ne düşünüyorsun abi? Kısmen De Light ve De Jong haricinde Ajak'tan gidip de iş yapan 1 tane adam olmaz mı yav.

Kerem Aktürkoğlu'nun oyun aklı bundan kat ve kat iyi, Antony tek meziyeti etrafında dönüp kendine çalıp atmak ya da rakibin karşısında garip garip hareketler yapmaktan başka bir şey yapmıyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt