Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.307
- 15.920
- 2.498
ismini ilk defa duyuyorum
Bu gidişle 2 sezon sonra duymayan kalmayacak, muazzam herif
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ismini ilk defa duyuyorum
sanmıyorum fm sayesinde futbolcu isimlerini öğrenebiliyordum ama artık fm oynayacak vaktim bile yokBu gidişle 2 sezon sonra duymayan kalmayacak, muazzam herif
2 sezon dayanmadı Ten Hag isteyinceBu gidişle 2 sezon sonra duymayan kalmayacak, muazzam herif
Tebrik ederim renktaş ileri görüşlülüğünden ötürü. Şu sığıra 95 milyon verdiler. Ajak 5 kuruş etmeyecek adamları çok güzel çakıyor tebrik etmek lazım. Hollanda'dan gidip de tutan 1 tane adam yok ama her sene birileri illa gelin beni de şey edin diyor...Bence balon
Tebrik ederim renktaş ileri görüşlülüğünden ötürü. Şu sığıra 95 milyon verdiler. Ajak 5 kuruş etmeyecek adamları çok güzel çakıyor tebrik etmek lazım. Hollanda'dan gidip de tutan 1 tane adam yok ama her sene birileri illa gelin beni de şey edin diyor...
Bu Ajak'ın milleti ayakta kıyafetleriyle şey etmesi hakkında ne düşünüyorsun abi? Kısmen De Light ve De Jong haricinde Ajak'tan gidip de iş yapan 1 tane adam olmaz mı yav.95 zaten etmezdi de bence manu mal.
sancho ile buna 200 falan verdiler hiç mi iş yapmaz yav ikisi de
aldıkları hiç bir adama değer katamadılar bruno dışında