Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı 1

memento1907 - 04.08.2011 18:00

Aziz Yıldırım ve kulübümüzün aklanacağını 6S´nin ise en az 2-3 şampiyonluğu alınarak 2.lige düşeceğini düşünüyorum. Sezgin ve Polat da hapse

danmektupsayfa8.png

memento1907 - 04.08.2011 18:00

Aziz Yıldırım ve kulübümüzün aklanacağını GS´nin ise en az 2-3 şampiyonluğu alınarak 2.lige düşeceğini düşünüyorum. Sezgin ve Polat da hapse

düşünmeye devam et...

ALLAH'ın eziği...

Bu gibi martavallara harbiden hak...

Bugün Cuma'ya giderken Kurabiye Fener (Hababam sınıfı mix) ağzıma dolandı.Bunlar yüzünden çarpılacam :D

Aziz Yıldırım Metris'den gazı vermiş fenerlilere.

bir angutun hayalleri vol.3 ezik

3071.png

Eto'o, 19. şampiyonluk ve devletten alacakları tazminat beni yardırdı :asd:

Bi ben olamıyorum heralde bu kafalarda.Arkadaş ne içiyorsunuz, ne yiyorsunuz anlamadım ki.Bunlar ya arpayı ya da arpa suyunu fazla kaçırıyor sanırım.Aralarından bi tanesi de çıkıp demiyor bilader iyi misiniz diye.Ne biçim bir memlekette yaşıyorlarsa artık.

bos.gif

Temsil ettiği camianın ağırlığını taşımak veya taşımaya çalışmak yerine‚ sürekli bu olayda Fenerbahçe aleyhtarı açıklamalar yapma gereğini neden duyuyor?

Kenardan izleyip "yargı sürecini bekliyoruz" diyeceğine neden sürekli olayı provoke ediyor?

Bence bu adam kişi olarak bu olayların direk içinde. Hatta Adnan Polat´ın indirilme biçimi‚ MAA´nın TFF´ye getirilişi vs. hep planın parçaları gibi geliyor.

Bu adam bu senaryonun bir yerlerinde var bence.

Bak sen anguta.Ünal Aysal a söylüyor.Yazmış hemen senaryoyu.Ulan bunlar senaristliğe soyunsa orjinal dizilerimiz olur kitaplarda dizi yapmak zorunda kalmayız.Ülkeye de katkıları olmuş olur hem de.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt