Özgür Güney
Tecrübeli Üye
- 8 Şubat 2009
- 5.021
- 30
- 1.343
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söylendi mi bilmiyorum ama bu aralar Şampiyonlar Liginde 13'te 13 yapacaklarını düşünüyorlar.
memento1907 - 04.08.2011 18:00
Aziz Yıldırım ve kulübümüzün aklanacağını GS´nin ise en az 2-3 şampiyonluğu alınarak 2.lige düşeceğini düşünüyorum. Sezgin ve Polat da hapse
Antudan değil ama buda ibretlik
![]()
Sekip ve Aziz begendi.![]()
Aziz Yıldırım ve kulübümüzün aklanacağını 6S´nin ise en az 2-3 şampiyonluğu alınarak 2.lige düşeceğini düşünüyorum. Sezgin ve Polat da hapse
Aziz Yıldırım ve kulübümüzün aklanacağını 6S´nin ise en az 2-3 şampiyonluğu alınarak 2.lige düşeceğini düşünüyorum. Sezgin ve Polat da hapse

bir angutun hayalleri vol.3 ezik
![]()
Eto'o, 19. şampiyonluk ve devletten alacakları tazminat beni yardırdı![]()

![]()
Temsil ettiği camianın ağırlığını taşımak veya taşımaya çalışmak yerine‚ sürekli bu olayda Fenerbahçe aleyhtarı açıklamalar yapma gereğini neden duyuyor?
Kenardan izleyip "yargı sürecini bekliyoruz" diyeceğine neden sürekli olayı provoke ediyor?
Bence bu adam kişi olarak bu olayların direk içinde. Hatta Adnan Polat´ın indirilme biçimi‚ MAA´nın TFF´ye getirilişi vs. hep planın parçaları gibi geliyor.
Bu adam bu senaryonun bir yerlerinde var bence.
bir angutun hayalleri vol.3 ezik
![]()
Eto'o, 19. şampiyonluk ve devletten alacakları tazminat beni yardırdı![]()