Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı 1

gwzj.png

Bunu hangi hıyar yazmışsa dil bilgisin kurallarından bihaber herhalde. Stad kelimesini yazamayan, milli kelimesinin özel isim olmadığını küçük harfle yazılması gerektiğini bilmeyen, kendi stadının isminin Saracoğlu değilde Saraçoğlu olduğunu, kendi stadının ismini bilmeyen yanlış yazan mal

O değilde bazı yerlerde stad yazmış bazı yerlerde stat :D

gwzj.png

Bunu hangi hıyar yazmışsa dil bilgisin kurallarından bihaber herhalde. Stad kelimesini yazamayan, milli kelimesinin özel isim olmadığını küçük harfle yazılması gerektiğini bilmeyen, kendi stadının isminin Saracoğlu değilde Saraçoğlu olduğunu, kendi stadının ismini bilmeyen yanlış yazan mal.

Gerçi bu hıyarların kulübünün resmi sitesi bile aynı kafada ama neyse

haha bunlar en zihinde oldukları zaman:D

gx1h.png

Merak ediyorum bunu yazarken çok düşündüler mi acaba ? Bu liseli ergen apachi cümlesini bulmak için ne kadar düşündü

yazıyı liseli ergen yazmış heralde..

ula fenerliler...Sizdeki beyni kuşa taksam,kuş ters uçar yeminle...Gerçi siz de kuşsunuz ya,kuşun beyni bile yok sizde.Çelişkiye gel....

Ergene bak ya ahlaktan bahsediyor ulan sike yapmak ne zaman ahlak oldu sikecilerin stadinda isvicre macini hatirliyoruz o zaman uefa neden milli takima ceza verdi o burada biz sucluysak orada onlar suclu cezayi fenere verselerdi .ulan kus beyinli diyecemde...ortada bir beyin var bunlarda o da yok

Evet Abdullah AVCI Milli Takım Antrenörlügünden sonra Galatasaray

a gelecek.

Tıpkı TERİM gibi

Bu olay Galatasaray lobisinin AVCI Milli Takımda deneyim kazandıktan sonra takımın başına getirme operasyonudur.

Bunu ileride herkes görecek.

boyle bir başlık açılmış.artık antu da bu tür saçmalıklar normal geliyor bana.haberiniz olsun diye şeettim.

a gelecek.

Tıpkı TERİM gibi

Bu olay Galatasaray lobisinin AVCI Milli Takımda deneyim kazandıktan sonra takımın başına getirme operasyonudur.

boyle bir başlık açılmış.artık antu da bu tür saçmalıklar normal geliyor bana.haberiniz olsun diye şeettim.

Oğuz Çetin ne b.k yemeye yardımcı antrenör olmuş?

Galatasarayin boyle bir projesi varsa helal olsun

Cevap: Antu'dan Enstantaneler | Moral Depolama Başlığı 1

Soru : Ali , Fenerbahçe Türkiye Kupası'nı aldığında 7 yaşındaydı ve o tarihten bu yana fenerbahçe Türkiye kupası'nı alamamıştır. Ali şu anda evli ve bir çocuk babasıdır. Ali'nin bugünkü yaşı çocuğunun yaşının 3 katından 2 fazladır. 10 Yıl sonra Ali'nın yaşı çocuğunun yaşını 2 katından 3 fazla olacağına göre, Fenerbahçe Türkiye Kupası'nı en son kaç sene önce almıştır ?

A-) 26

B-) 27

C-) 28

D-) 29

E-) 30

:D :D

a gelecek.

Tıpkı TERİM gibi

Galatasaray Klübünün böle bişey aklından geçceğini sanmıyorum(ki keşke geçse). Ama abdullah Avcı Milli Takım deneyiminden sonra başarılıda olursa ki buna inanıyorum galatasaraya gelecektir.

haha dun bunu okumustum.. koptum..

ama harbi dedikleri kadar var dun Guntekin fena belli etti *** li oldugunu..

Adam saklamıyorki zaten bjk li olduğunu. Bende sevindim işin açıkçası. İsraillilerin suratlarını o şekilde görmek mutlu etti beni.

İsraili Beşiktaş,fener ve trabzondan daha çok seviyorum!!! Ama nolur beni antuya göndermiyin napim seviyorum:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt