Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler | Moral Depolama Başlığı 1

İsraili Beşiktaş,fener ve trabzondan daha çok seviyorum!!! Ama nolur beni antuya göndermiyin napim seviyorum:(

Okadar abartmaya gerek yok reyizde

Bende fenere karsi oyniyan tum takimlari tutuyorum

Yunan takimi olsa bile.

Israilliler haric.

ekranalntslc.png

bende bunu paylaşmak için girmiştim konuya :asd:

İsraile HAYIR Bar Rafaeli ye EVET. O zaten insan değilki melek melekkkkkkk.

tovbe de tovbe.. turk takimi sonucta renkdas..

Okadar abartmaya gerek yok reyizde

Bende fenere karsi oyniyan tum takimlari tutuyorum

Yunan takimi olsa bile.

Israilliler haric.

Yaa ne türk takımı ya yapmayın abi bu ülkeye zarar veren takımı ben kabul etmiyorum. Bu herifler yüzünden ülke futbolu10-15yıl geriye gitti. Nefret ediyorum hepsinden!!! Hele o fenerbahçe var ya o fenerbahçe terör örgütüdür benim gözümde okadar nefret ediyorum artık. Aziz yıldırım denen hayat kadını yavrusu adam bu ülkenin en büyük düşmanlarından biridir. Adam içerde hala ülke futbolunun içine ediyor!!! Lanet gelsin sabah sabah sinirim kalktı:D

Yaa ne türk takımı ya yapmayın abi bu ülkeye zarar veren takımı ben kabul etmiyorum. Bu herifler yüzünden ülke futbolu10-15yıl geriye gitti. Nefret ediyorum hepsinden!!! Hele o fenerbahçe var ya o fenerbahçe terör örgütüdür benim gözümde okadar nefret ediyorum artık. Aziz yıldırım denen hayat kadını yavrusu adam bu ülkenin en büyük düşmanlarından biridir. Adam içerde hala ülke futbolunun içine ediyor!!! Lanet gelsin sabah sabah sinirim kalktı:D

ben fb oynarken diger takimi tutarim.

bunların birde 12 numara diye forumları varmış yeni haberim oldu:D orası nasıl üyeliği olan varmı

üyeliği olan banada ulaşabilirmi forum 12 de az ..... geçelim:D ben davetiye istedim ama

üyeliği olan varmı ki bi arkadaş demiş forumun çoğu bizden diye cidden öylemi

Arkadaşlar ben metrise gidiyorum başkanımızı[azizeyi] çıkartmaya gelen varmı ?:asd:

bırakın rahatlasın arkadaşlar zor gunlerınde

Galatasaray yok edilmeli... Çünki; FB nin 1 asırdır Türk Futbolunda asalak olarak yer almasını sabote ediyor... En büyük tehlike Galatasaray...

Galatasaray olmasa ne güzel FB 3 kuruşa 5 köfteyi götürecek...

Galatasaray olmasa ne güzel FB istediği gibi at koşturacak...

Galatasaray olmasa ne güzel FB Türk Futbolunun tek patronu olacak...

Galatasaray olmasa FB için herşey daha güzel olacak...

İşte Galatasaray'ın olmaması için haklı gerekçeler...

34f.png

adsc4b1z.png

qwwe.png

Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı 1

Ya gülsemmi yoksa ülkemin düştüğü bu duruma ağlasammı karar veremiyorum...

462857405.png

OLAJUWON - 03.12.2011 09:57

Galatasaray Lisesi kapatılmalı.

Kapatamıyorsak;

Yüreğinde Fenerbahçe sevgisi dolu olan çoçukları gönderelim‚dolduralım o okulu Fenerbahçeli ile.

:D:D:D:D:D

Adamlardaki zihniyet bu işte... Sonrada kimse bizi çekemiyor diye ağlarlar...

sakın siz kimseyi çekemediğiniz için olmasın :D :D :D

onlarda FB li olmayan herkes ötekidir... Milli takım bile ötekidir.. başkasıdır. yabancıdır eldir...

sonra utanmadan başkalarını çekememezlikle suçlarlar...

ayrıca neyi çekemiycez anlamış değilim...

aşağıda bundan önce yazdığım mesajı okusalar iyi olur . altında bazı resimler ekledim..

yahu insan bunları okuyunca gülmekle çıldırmak arasında kalıyor...

OLAJUWON - 03.12.2011 09:57

Galatasaray Lisesi kapatılmalı.

Kapatamıyorsak;

Yüreğinde Fenerbahçe sevgisi dolu olan çoçukları gönderelim‚dolduralım o okulu Fenerbahçeli ile.

:D:D:D:D:D

Türk Futbolu Forumu

Uefa´ya mektup.. Ya bizi derhal SL ye aliyorsunuz ya da diger 2 takimi da atiyorsunuz - Nokta

1 / 1

Canary Wharf - 03.12.2011 16:23

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Turkish Match Fixing Investigation

To the attention of Uefa‚

We are writing to update you with regards to the developments of the last few days in relation to the so called match fixing investigation in Turkey.

Firstly‚ over the last week‚ Mehmet Ali Aydinlar‚ Lutfi Aribogan and Mehmet Helvaci have all labelled Pierre Cornu a "liar" on Turkish Tv as well as written press. All 3 deny Mr Cornu´s written statements given to Cas in Uefa´s defence. Mr Cornu´s reputation has been greatly damaged in Turkey as a result. Fenerbahce fans now know for a fact that either Uefa or Turkish Football Federation has been misleading the club and subjecting the club to unlawful and unjust sanctions / process. Whilst it is unknown at this stage who the culpable party is out of Uefa and TFF‚ time will of course shed some light on which institution has gone beyond its legal powers in allowing these disgraceful course of events to take place to the detriment of Fenerbahce SK. Fenerbahce fans look forward to receiving a huge payout when the dust settles and the truth prevails. In the meantime‚ it would help if Mr Cornu was to apologise and resign or alternatively make a counter statement denying the allegations of the TFF. We believe that he owes this to himself and to the 25 million fans of Fenerbahce SK worldwide.

On a separate note‚ we note that the prosecutor has today completed his full investigation. Trabzonspor and Besiktas as well as Sadri Sener (chairman of Trabzonspor) and Serdar Adali (the vice chairman of Besiktas) are accused of match fixing attempts. In the light of this latest development we now expect Uefa to bar both clubs from European competitions with immediate effect under its so called "Zero Tolerence" policy. Alternatively‚ we now expect Uefa to re-instate Fenerbahce to the Champions League as similar allegations cannot face different consequences and like for like accusations must be dealt with equally and not arbitrarily if its legality is to stand in future in a court of law..

We are now very interested to follow how Uefa will act on this matter and whether there will be further double standards. If arbitrary decision making continues and Trabzonspor and Besiktas remain in the European Competitions‚ or Fenerbahce is not re-instated we will then be highly interested to see if this will further weaken Uefa´s case at Cas and help Cas to prove that Fenerbahce SK has been treated very unfairly and unjustly from the beginning.

Finally‚ please be advised that justice will eventually prevail. You will soon realize that Fenerbahce chairman Aziz Yildirim and Fenerbahce SK will be acquitted of all wrongdoing. Every Fenerbahce fan realizes that there was in fact no match fixing but the unfounded allegations were as a result of other unrelated factors which will come to light sooner or later.

We remain‚ awaiting your actions.. Your every step is being very closely monitored by 25m Fenerbahce fans hence we advise you to be wise and act fairly&justly or face the subsequent legal consequences..

Kind Regards

From the Republic of Fenerbahce‚

on behalf of 25 million fans who are facing the biggest sporting conspiracy of all time.

[alıntı yap]

erdınc - 03.12.2011 16:27

ya lille ile cska maillerine ulaşamıyorum

nasıl yapıcaz

onlara yollamak lazım

emeğe saygı

[alıntı yap]

Don_Juan - 03.12.2011 16:32

Mesajı Gönderen: erdınc:cLink:1425463

nasıl yapıcaz

onlara yollamak lazım

emeğe saygı

Renkdaş pek bilgim yok ama resmi sitelerinde mail adresleri yokmu?

şöyle birşey buldum burdan resmi siteleri üzerinden mesaj gönderiliyor. Fransızca olduğu için pek anlamadım.

Contact – Club du Losc (Lille)

[alıntı yap]

F.Bahcem - 03.12.2011 16:36

Ilk baslarda yolladik hicbir faydasini gormedik adamlar tinlemedi bile bizi‚ ama yinede gonderdim..

[alıntı yap]

EL NİNO-9 - 03.12.2011 16:38

Eline sağlık renkdaş yüklen antu...

[alıntı yap]

F.Bahcem - 03.12.2011 16:38

Mesajı Gönderen: erdınc:cLink:1425463

nasıl yapıcaz

onlara yollamak lazım

emeğe saygı

Asil bunlara email gondermek lazim‚ uefa tinlemez ama diger takimlar hakkini ararlar..

[alıntı yap]

Wasco - 03.12.2011 17:08

Atılmamaları‚ bizim CAS´a açtığımız davanın lehine sonuclanmasi acisindan daha önemli.

Zira bu durumda UEFA‚ aynı konuyla ilgili farklı karar vermis pozisyonuna düşecek.

Eğer kargayla‚ lazyo ihrac edilirlerse‚ nispeten 45 milyon € luk davada elimiz zayıflar.

[alıntı yap]

Erdinç İncetürk - 03.12.2011 17:16

ellerin dert gormesin. ben gonderdim

[alıntı yap]

imhotep06 - 03.12.2011 17:17

hocam mehmet helvacıyı ilhan helvacı olarak değiştirirsen tamamdır

[alıntı yap]

zass - 03.12.2011 18:02

bu maili yollayınca adamlar demez mi "madem diğer takımların da ihracını istiyorsunuz‚ niye sizi çıkarttık diye tazminat davası açtınız" diye?

[alıntı yap]

en sondaki msj a dikaat :D KAPAK

Fenerbahçe´nin Adalet Yolundaki Savaşı

Aziz Yıldırım gözaltına alındı...

8278 / 8278

Cenk Can - 03.12.2011 11:59

Baskanim seni o kadar cok seviyorum ki‚ ozledim ki‚ bilsem yanina gonderecekler suc islerdim..

link:

Antu.com Cep Forumları

8278 de ilk mesaj :D

bu cümleye müsade ederseniz şöyle bir cevap vermek istiyorum;

De s..tir git leeeeeeeeeennnnnnn....

Ne ye göre " tüm zamanların en büyük" ;

Lig, Türkiye kupası, Avrupa...

Süreniz başladı...

zortttttt süreniz doldu...

Doğru cevap d) şıkkı... yani hiçbiri...

Daha açıkçası yok öyle kafana göre büyüklük...

Senin olsa olsa büyüklüğün şike, sahtekarlıkta olur...

Şimdi lütfen stüdyoyu terk ediniz...

:asd: :asd: :asd:

From the Republic of Fenerbahce‚

on behalf of 25 million fans who are facing the biggest sporting conspiracy of all time.

Fenerbahçe Cumhuriyeti,

tüm zamanların en büyük sportif bir komplo ile karşı karşıya 25 milyon hayranlarının adına.

Bunlar nasıl bir hava soluyor.

AfwVGmGCQAEiDJm.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt