Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler | Moral Depolama Başlığı 1

Allahını seven antuya girip ordu-galatasaray maç topiğine girsin.başkanları,yöneticileri şikeden,şerefsizlikten,çeteden içerde olan angutların bizim hakkımızda yazdıklarına bakın.gülmekten altıma s.çtım.

Allahını seven antuya girip ordu-galatasaray maç topiğine girsin.başkanları,yöneticileri şikeden,şerefsizlikten,çeteden içerde olan angutların bizim hakkımızda yazdıklarına bakın.gülmekten altıma s.çtım.

valla artık cizgi film kahramnları gibi geliyorlar bana:D

fenerbahce gen'i dedikleri bumu lan yoksa ;

CHP_doublehelix.jpg

bir toplulukun istisnasız butun uyeleri bu kadar idiot olamaz abi...

BU BİR GEN!? ;

Raisins_Face.jpg

Antu'ya üye olmanın şartı embesil olmak heralde

Komik adamlar ama:D

Bu Anzak olayı efsane olur :asd: Mesajı gönderen elemanın isim de safadogru hakikaten saf salakmış :asd:

Bütün şike operasyonu bu yüzdendi aslında. Eğer bu operasyon yapılmasaydı Fenerbahçe o kadar büyüyecekti ki Türkiyenin tek şampiyonu yıllarca Fenerbahçe olacaktı.

6s kümelerden kurtartılıp‚ elinden tutulup buralara kadar getirtirildi. Fenerbahçeye neşter‚ 6s´ye destek verildi. Dengeyi sağlamaya çalıştı nopost çocukları.

Eğer üstümüze atılan bu çamurdan kendimizi temizlemeyi başarırsak yine 6s ve diğerlerine elimizi öptüreceğiz kimsenin şüphesi olmasın.

:D eziğe bakın fener o kadar büyüyecekmiş ki...

ne kadar büyüyecek küçük melo kadar büyür mü acaba :D

Beyler giremeyenler için antudaki Orduspor-Galatasaray başlığındaki yazıları buraya aktarır mısınız ?

Emre Aydın

Emmanuel Eboue Galatasaray´da!

arsenal;

altyapıya ve fransa pazarına önem verir. iyi olacağını düşündüğü futbolcuları alır 1-2 yıl dener iş yapmayanları satar.

=EBOUE

:hang:

Ordu-Galatasaray maçı topiğinden bir kaç yorum :

- Ordu´nun net penaltisi verilmedi. Ujfalusi elle kesti pozisyonu.

- Gs ye dönmek istiyorum diyen necos ordu dami oynuyor?..

- Bu F.T neden 1 Temmuz´a kadar imzayı atmadı‚ naza çekti‚ ardından apar topar imzaladı şimdi ortaya çıkıyor.

3 Temmuz´da Fenerbahçe operasyonunun düğmesine basıldı‚ F.T imzayı atmadan bunların anlaşması/pazarlığı yapılmıştır ve herşeyden haberleri vardır...

- Bu maçın neticesi önceden belirlenmiş..Gs nin attığı ilk gol de kaleci topu tutup Milan ın önüne atıyor.O da boş kaleye ittiriyor.Maçı seyretmeyi bırakıp eve gittim.

- Bu maçın neticesi önceden belirlenmiş..Gs nin attığı ilk gol de kaleci topu tutup Milan ın önüne atıyor.O da boş kaleye ittiriyor.Maçı seyretmeyi bırakıp eve gittim.

Bu kafayla maçı izlemeye gidersen, başka ne olacağıdı.. Beyin,meyin yok bunlarda.

Ordu-Galatasaray maçı topiğinden bir kaç yorum :

- Ordu´nun net penaltisi verilmedi. Ujfalusi elle kesti pozisyonu.

- Gs ye dönmek istiyorum diyen necos ordu dami oynuyor?..

- Bu F.T neden 1 Temmuz´a kadar imzayı atmadı‚ naza çekti‚ ardından apar topar imzaladı şimdi ortaya çıkıyor.

3 Temmuz´da Fenerbahçe operasyonunun düğmesine basıldı‚ F.T imzayı atmadan bunların anlaşması/pazarlığı yapılmıştır ve herşeyden haberleri vardır...

Evet gecen senede bu isleri çok yapardık.

Yok dur, o sizdiniz değilmi. Gerizekali bunlar gercekten. Ne kullanıyorlarsa banada versinler.

Bu kafayla maçı izlemeye gidersen, başka ne olacağıdı.. Beyin,meyin yok bunlarda.

Şikeden yargılanıp da bunu kabullenmeyen ama diğer bütün maçlarda şike var diyen bir taraftar topluluğunun beyni olması beklenemezdi zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt