Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anzak Fenerliler XD

Yine Antu yine görsek show. Bayılıyorum bu adamlara ben

sdadwu.jpg

Cevap: Anzak Fenerliler XD

Beyin firarda diyeceğim ama bunlarda beyin ne arar.

Cevap: Anzak Fenerliler XD

ne adamlar ya her hareketleri yalan her hareketleri şike

inandırıldıkları tarih çok komik harbiden

Cevap: Antu'dan Enstantaneler | Moral Depolama Başlığı 1

howarda1907 - 26.08.2011 02:20

Ne koymasından bahsediyorsunuz biz eğer Trabzon´a bu şampiyonlar ligini oynatırsak adam değiliz! Organize olunup 10 bin 20 bin fenerbahçeli bunların tribününe girip maçı oynattırmamalı 5 sene kupalardan men cezası verilmesini sağlamalıyız

Antu.com Cep Forumları :asd:

Su@t - 16.12.2011 22:42

Pazar günü maçtan sonra şu şarkı çalsın: Sen de benim günahlarımdan birisin

Bu sene tablo iyice netleşti: Anadolunun yatacağı‚ hakemlerin kollayacağı‚ tffnin itekleyeceği‚ medyanın pohpohlayacağı takım igs...

sende benim hatalarımdan birisin degilmiydi lan o:asd:

Artık bunları normal görmek için ya sinirlerinizi ameliyatla aldırın ya da direkt haydarpaşa mendireğinden atın kendizi...

Benim aklıma bir protesto geliyor ne dersiniz;

" gelin her ortamda FB yi yok sayalım... misal lig takımlarını listelerken FB yazmıyalım. 4 büyük değil 3 büyük diyelim. şampiyonluk sayılarını yazarken onları yazmıyalım vs... aklıma bunlar geliyor... "

howarda1907 - 26.08.2011 02:20

Ne koymasından bahsediyorsunuz biz eğer Trabzon´a bu şampiyonlar ligini oynatırsak adam değiliz! Organize olunup 10 bin 20 bin fenerbahçeli bunların tribününe girip maçı oynattırmamalı 5 sene kupalardan men cezası verilmesini sağlamalıyız

Antu.com Cep Forumları :asd:

sanırım aşağıdaki sözleri açıklayacak bir atasözümüz geliyor aklıma, sanırım cuk oturur...;

" Yavuz hırsız evsahibini bastırır !!! "

Su@t - 16.12.2011 22:42

Pazar günü maçtan sonra şu şarkı çalsın: Sen de benim günahlarımdan birisin

Bu sene tablo iyice netleşti: Anadolunun yatacağı‚ hakemlerin kollayacağı‚ tffnin itekleyeceği‚ medyanın pohpohlayacağı takım igs...

sende benim hatalarımdan birisin degilmiydi lan o:asd:

ilk defa ciddi olarak inceledim antu'yu hayatımda [numan reyiz sagolsun]. anlatıldıgı kadar varmıs değil, x 100. :SS:

adamlar farklı bi dünyadalar. azizi sevmeyen feneri sevemez falan diolar. azizsporu tutuo zaten antucular

benim bir arkadaş vardı fbli antuda yazıyordu oda hatta moderatördü galiba '' Aziz yıldırım çıkınca UEFA başkanı olacak Platini'yi indirecek '' demişti arkadaşlığı kestim o günden sonra

Ya bunlari şikayet edebilecegimiz biryer yokmu... Insan haklarina aykiri bunlarin yazdigi....

Günde 100.000 yazinin 99.999'i mantiksiz :S

harbiden başka alem bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt