Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

---

Klasik Fenerli mantığı...

*** 30 yıldır Türkiye kupası alamıyorlar = O zaman öyle bir kupa yok... O ne ki ???

*** Avrupa Kupası yok = Tesadüfi !!!

*** PS de 7 kişi ile oynanmıyor = o zaman 7-0 olayı yalan !!!

Vışşş...

---

CM 12 deki kadrosumu bu kadro...

antu.jpg

bekiri puyolun soluna bile yazabiliyorlar inanılır gibi değil :asd:

mustafa_fener

2011 - 2012 Sportoto süperlig ŞAMPİYONU FENERBAHÇE

Mesajı Gönderen: tayfuncanbora:cLink:3531289

O yarım puan eşitlikte hesap ediliyor renkdaş.

diyelimki biz 70 puanla bitirdik onlar 75 ile

biz 35 puanla baslayacagiz onlar 38 puan ile

eger biz onlardan 3 puan fazla almaz isek sampiyon olamayiz‚ 3 puan fazla alirsak onlara yarim puan eklendigi icin sampiyonuz

diyelimki biz 71 puan onlar ise 76 ile bitirdi

biz 36 puanla onlar ise 38 puan ile baslayacak eger onlardan 3 puan deil de 2 puan fazla alirsak playoff ayni puanda bitecek bize yarim puan eklendigi icin onlar sampiyon olacak

diyelim ki biz 70 onlar ise 76 puanla bitirdi

biz 35 puanla onlar ise 38 puanla baslayacak onlardan yine 3 puan fazla almamiz gerekecek‚ kimseye yarim puan eklenmedigi icin playofflardaki ikili averaja bakilacak ve biz onlardan 3 puan fazla aldigimiza gore buyuk ihtimalle ikili averajda biz onde olucaz...

diyelim ki biz 71 onlar ise 77 puan aldi‚

biz 36 puanla onlar ise 39 puanla baslayacak yine onlardan 3 puan fazla almamiz gerekecek...

ozet olarak‚ arada 5 ile 6 puan olmasi arasinda hicbir fark yok....

Yazan: Kursunsuz Benzin

aLenen ilan olunmuştur!

Niye sıkıntı yapıyoruz beyler ? Şampiyon olmamız için

herşey bizim elimizde (kalan bütün maçları alacağız hayırlısıyla).

6s şuanda birinci olabilir ‚ ancak dizginler bizde olduğu sürece sorun

yok .. Geri kalan her maça GEÇEN SENENİN GERÇEK ŞAMPİYONU gibi çıktığımız sürece sorun yok. Bu sene onlara öyle bir darbe vuracağızki üzüntüden krize girecekler ‚ 6sli olduklarına utanacaklar..

HESAP GÜNÜNDE 6S´Yİ TERBİYELERSEK ŞAMPİYONLUĞUMUZ HAYIRLI OLSUN !!

:D :D

Diyelim ki şöyle, diyelimki böyle. Adamlar rüya aleminde geziniyorlar :)

Ekli dosyalar

• mal antu.webp
    mal antu.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 90
  • antu 2.webp
    antu 2.webp
    13 KB · Görüntüleme: 84

forzada atletico madrid maçıyla ilgili bişeyler var mı acep ? :)

3-1 lik maçı birede antu farkıyla izleyin diye link atacağım ama yasak mı diye sormak istiyorum?

Edit: zaten ziyaretçiye yasakladılar :) hehehe

Ekli dosyayı görüntüle 3651

Ekli dosyayı görüntüle 3652

Abi atabilirsin de büyük ihtimalle log in olun uyarısı gelir.

Ama google'a antu cep yazarak istediğin zaman girip, gizli (spoiler) içinde yazılanları da okuyabilirsin. O şekilde link verirsen de çalışır hem.

Genelde şöyle oluyor. Melo iyi futbolcu diyor biri öbürü alıntılıyor gizli olarak "biz de biliyoruz iyi futbolcu ama böyle açık yazma" diyor. O seviyedeler yani. Normalde üye olmayınca okunmuyor onlar ama mobile temadan girince okunuyor :D

Ghoseman - 17.03.2012 21:59

Aykut sen de seni getiren de senle 3 sene sözleşme yenileyen de DEFOLSUN GİTSİN ARTIK!

[alıntı]

Wallcrawler1907:cLink:3536540

Aykut hoca geri çekilmese 2-2 bitse yine omuzlardaydı en azından benim. ama bu oyun kabul görmez. işin iyi yanı 6s 50 milyonluk transfer yapıyor biz de 30 milyon satıyoruz ama yine de ilk 20dkda rezil ediyoruz. keşke adam gibi korkmadan oynasaydık bu maç bizimdi.. gerçi kadıköyde herkesi yenmemiz gerekirdi. aragones bile kayseriden kadıköyde 4 yiyen aragoner bile 6sye 4 attı. daha ne diyim.

angut.com ziyaretcilere kapanmis. Saglam koymusuz belli :D

Galenos - 12.03.2012 16:16

Başkanı rüyamda gördüm geçen gece. Bembeyaz bir gömlek‚ mavi bir kıravat vardı üzerinde. Büyük‚ kocaman‚ yemyeşil ağaçların olduğu bir ormandaydık. Büyük bir kalabalık vardı çevresinde. Aziz Başkanın yüzü gülüyordu.

Başkanım seni çok özledik. Dön artık aramıza.

MeMo.

Baskani gördüm...

simdi uykudan kalktim.. rüyamda baskanimizi gördüm.. ona "size sarilabilir miyim" diye sordum "tabii ki" dedi.. ona sarildim ve agladim hüngür hüngür.. oda bana sarildi "takma kafana hersey cok güzel olacak" dedi.. sonra gitti..

ne güzel rüyaydi hemen sizinle paylasayim dedim taze taze

benim hayalim zaten birgün baskanimizi canli görüp ona sarilmakti‚ rüyamda gercek oldu

ulan :asd:

ahaha,ya bunlar ne yiyor ne iciyor ahahaha...

Galenos - 12.03.2012 16:16

Başkanı rüyamda gördüm geçen gece. Bembeyaz bir gömlek‚ mavi bir kıravat vardı üzerinde. Büyük‚ kocaman‚ yemyeşil ağaçların olduğu bir ormandaydık. Büyük bir kalabalık vardı çevresinde. Aziz Başkanın yüzü gülüyordu.

Başkanım seni çok özledik. Dön artık aramıza.

MeMo.

Baskani gördüm...

simdi uykudan kalktim.. rüyamda baskanimizi gördüm.. ona "size sarilabilir miyim" diye sordum "tabii ki" dedi.. ona sarildim ve agladim hüngür hüngür.. oda bana sarildi "takma kafana hersey cok güzel olacak" dedi.. sonra gitti..

ne güzel rüyaydi hemen sizinle paylasayim dedim taze taze

benim hayalim zaten birgün baskanimizi canli görüp ona sarilmakti‚ rüyamda gercek oldu

ulan :asd:

ahahaha :asd:

Sabah sabah iyi geldi valla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt