- 1 Şubat 2009
- 25.111
- 25.302
- 3.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son 2 maçtır adamlar resmen alay edip, eziyorlar.
Bunun en önemli sebebi de aykut hoca.
Şuan ligde en diri ve güçlü fiziğe sahip olan takımla oynuyorsun. Sen onlarla neden sidik yarışına giriyorsun. Girdin ne oldu. Daha 25. dakika da pilin bitiyor ve galibiyet alacağının hayalini kuruyorsun. Aykut hoca dua etsin. Pozisyon bile yokken 2 tane gol attık. Her zaman böyle olmaz ama. Gün gelir o 20-30 dakika da gol atamadığın zamanda gelir. O zamanda adamı maymun ederler. Aykut hoca ne yazık ki egosu yüzünde ders çıkaracak olaylardan ders çıkarmıyor.
Hadi ilk maç fantazisine birşey demiyorum. Denedi daha ilk yarıdan süzgeç yapacaktılar arena da. Çok ucuz kurtuldun.
Ama belli ki akıllanmamış. Stoch'u çıkar, alex'i forvet oynat. İnat eder gibi bakın ben yanlış yapmadım der gibi arena da ki maç gibi oynatmaya çalış takımı. Çok akıllıca. Aynen devam etsin. Ama Play off ta bu kadar ucuz kurtulamaz onu da bilsin.
![]()
Allah'ını seven üzerime toprak atsın![]()
bunu yazan arkadas yakında ihraç edilir siteden
comandante_1907 - 17.03.2012 21:32
Adamların yorulması lazımdı bu dakikaya kadar... Hala nasıl tek kale oynanabiliyor anlamış değilim.
Ruh ve Scott Piri![]()
Adamların yorulması lazımdı bu dakikaya kadar... Hala nasıl tek kale oynanabiliyor anlamış değilim.
Ruh ve Scott Piri![]()
Doping kullandık takımca (!)![]()
angut.com ziyaretcilere kapanmis. Saglam koymusuz belli![]()
Semih - 19.03.2012 00:48
6Saraylı topçular mamalı mı?
adamları yakından izliyorum‚maça nasıl başlıyorlarsa‚öyle bitiriyorlar.terim ve hasan şaşın olduğu yerde‚mamalanma olmazsa şaşarım.geçmişe bir bakın;hasan şaş doping testinden kaçan bir kişidir‚necati deseniz o da bir maçta‚ 90.dakikada sakatlanma numarası yapmış‚ soyunma odasına gitmeyerek ambulansa binmiş‚hastaneye gitmeden yolda ambulanstan inip toz olmuştur.arda olayını da bir anımsayın.düşüp bayılmış‚en yakın hastane yerine‚uzak bir yere götürülmüştü.
özet olarak;playofflarda sıkı doping testleri‚ bütün takımların tüm oyuncularına uygulanmalıdır.fairplay bunu gerektirir!
![]()
Semih - 19.03.2012 00:48
6Saraylı topçular mamalı mı?
adamları yakından izliyorum‚maça nasıl başlıyorlarsa‚öyle bitiriyorlar.terim ve hasan şaşın olduğu yerde‚mamalanma olmazsa şaşarım.geçmişe bir bakın;hasan şaş doping testinden kaçan bir kişidir‚necati deseniz o da bir maçta‚ 90.dakikada sakatlanma numarası yapmış‚ soyunma odasına gitmeyerek ambulansa binmiş‚hastaneye gitmeden yolda ambulanstan inip toz olmuştur.arda olayını da bir anımsayın.düşüp bayılmış‚en yakın hastane yerine‚uzak bir yere götürülmüştü.
özet olarak;playofflarda sıkı doping testleri‚ bütün takımların tüm oyuncularına uygulanmalıdır.fairplay bunu gerektirir!
![]()