Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Beyler. :(

danmektupsayfa8.png

imdaat :(

jackcola1907 - 17.03.2012 22:47

işin kötü yanı playoff´ta iki kere daha oynayacaz 6s´yle fark yiyeceğimizden korkuyorum birşey olsada oynanmasa o maclar kimse demesin playoff´da dağıtırız diye adamlar bir dahaki sefere affetmeyebilirler.

[alıntı yap]

son 2 maçtır adamlar resmen alay edip, eziyorlar.

Bunun en önemli sebebi de aykut hoca.

Şuan ligde en diri ve güçlü fiziğe sahip olan takımla oynuyorsun. Sen onlarla neden sidik yarışına giriyorsun. Girdin ne oldu. Daha 25. dakika da pilin bitiyor ve galibiyet alacağının hayalini kuruyorsun. Aykut hoca dua etsin. Pozisyon bile yokken 2 tane gol attık. Her zaman böyle olmaz ama. Gün gelir o 20-30 dakika da gol atamadığın zamanda gelir. O zamanda adamı maymun ederler. Aykut hoca ne yazık ki egosu yüzünde ders çıkaracak olaylardan ders çıkarmıyor.

Hadi ilk maç fantazisine birşey demiyorum. Denedi daha ilk yarıdan süzgeç yapacaktılar arena da. Çok ucuz kurtuldun.

Ama belli ki akıllanmamış. Stoch'u çıkar, alex'i forvet oynat. İnat eder gibi bakın ben yanlış yapmadım der gibi arena da ki maç gibi oynatmaya çalış takımı. Çok akıllıca. Aynen devam etsin. Ama Play off ta bu kadar ucuz kurtulamaz onu da bilsin.

son 2 maçtır adamlar resmen alay edip, eziyorlar.

Bunun en önemli sebebi de aykut hoca.

Şuan ligde en diri ve güçlü fiziğe sahip olan takımla oynuyorsun. Sen onlarla neden sidik yarışına giriyorsun. Girdin ne oldu. Daha 25. dakika da pilin bitiyor ve galibiyet alacağının hayalini kuruyorsun. Aykut hoca dua etsin. Pozisyon bile yokken 2 tane gol attık. Her zaman böyle olmaz ama. Gün gelir o 20-30 dakika da gol atamadığın zamanda gelir. O zamanda adamı maymun ederler. Aykut hoca ne yazık ki egosu yüzünde ders çıkaracak olaylardan ders çıkarmıyor.

Hadi ilk maç fantazisine birşey demiyorum. Denedi daha ilk yarıdan süzgeç yapacaktılar arena da. Çok ucuz kurtuldun.

Ama belli ki akıllanmamış. Stoch'u çıkar, alex'i forvet oynat. İnat eder gibi bakın ben yanlış yapmadım der gibi arena da ki maç gibi oynatmaya çalış takımı. Çok akıllıca. Aynen devam etsin. Ama Play off ta bu kadar ucuz kurtulamaz onu da bilsin.

bunu yazan arkadas yakında ihraç edilir siteden

danmektupsayfa8.png

Allah'ını seven üzerime toprak atsın :(

sulas - 18.03.2012 11:18

Kimse kusura bakmasın. Sow´da Bienvenunun son vuruşları biraz daha iyi olan hali.

Ne hava topu.

Ne top saklama.

Ne adam geçme.

İnşallah zamanla yanıltır beni.

Bu iş böyle olmazzz

HÜLYA - 17.03.2012 21:13

bu ne ya top hep onlarda

iflah olmaz fan - 17.03.2012 21:14

Allahumme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed

tugce_89 - 17.03.2012 21:14

Ortasahada yokuz resmen..

tapfereritter - 17.03.2012 21:14

En bilmediğimiz oyunu oyunuyoruz: Kontraatak futbolu!

Her topu kaybediyoruz...

Soyunma odasında hiçbirşey konuşulmuyor mu?

batinet59 - 17.03.2012 21:14

Herifler burda da bizden iyi oynuyolar‚ kahretsin ya!

tugce_89 - 17.03.2012 21:17

Adamlar elini kolunu sallaya sallaya kalemize kadar geliyor..

Allah aşkına basin ya..

sema1907 - 17.03.2012 21:18

Yarabbim sen yardımcımız ol... Elim ayağım titriyor resmen ya

tapfereritter - 17.03.2012 21:18

Her top cezaalanımızda...

Ermanht - 17.03.2012 21:22

çıldırıcam ya 5 metreye pas atamıyolar ya...

305kd - 17.03.2012 21:28

Allahumme salli al seyyidina Muhammedin ve al li seyyidina Muhammed

tapfereritter - 17.03.2012 21:31

İyice tek kaleye döndü maç..

comandante_1907 - 17.03.2012 21:31

Kalan 20 dakika ömrümden 20 sene götürecek offf.

hsinanuslu3 - 17.03.2012 21:31

Ya Rabbel Alemin... Dualar‚ belaların reddine ve ilahi rahmetin celbine sebep olur...Dualarla inanarak kardeşlerim...

comandante_1907 - 17.03.2012 21:32

Adamların yorulması lazımdı bu dakikaya kadar... Hala nasıl tek kale oynanabiliyor anlamış değilim.

EGE-FB - 17.03.2012 21:34

Anadolu takimimiyiz da boyle geri cekiliyoruz‚ hem de kendi evimizde..

Adamların yorulması lazımdı bu dakikaya kadar... Hala nasıl tek kale oynanabiliyor anlamış değilim.

:D

Ruh ve Scott Piri :)

antuya girdim de girmez olaydım. Bu kadar zeka yoksunu insan nasıl olur da bir araya toplanır anlamış değilim. Çok koyu fener taraftarı arkadaşlarım var. Adamlarla konuşuyorum kalp krizi geçiriyorduk diyorlar ama şu sitedeki zihniyet sanki biz maçtan zor kurtulmuşuzda onlar şampiyonluğa emin adımlarla gidiyormuşlarda vs. Ulan eziklerin polyannaların hepsi mi ortak bir yerde buluşur.

Sizlere söylüyorum arkadaşlar bulaşıcı olabilir fazla dolanmayın oralarda. Bende vazgeçtim dolanmaktan. :)

Doping kullandık takımca (!) :)

19.03.2012 13:16 Pazartesi Konu Puanı: 0

spiNoid

Şampiyonluk geliyor!

Bu hafta biz Bursa´yı yeneriz. ts‚ gs ile en kötü berabere kalır. (ki benim tahminim ts kazanacak)

Bizde bu gazla kalan 2 haftada ts ve antalya´yı yener‚ play off´dada yakarız bu gezegeni‚ benden söylemesi

Bu haftasonu başkan talimat yoluyla bir Azizcilin gönderirse seyredin siz o zaman

Ha birde bu beraberlik bence bizimkilere ders oldu‚ kalan maçlarda akıllarını başlarına alacaklar!

Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum‚ gs bu strese dayanamayacak‚ düşecekler görürsünüz!

Azizcilin derken neyi kastedmiş anlamadım , teşvik parasıdır büyük ihtimal :D

Doping kullandık takımca (!) :)

Semih - 19.03.2012 00:48

6Saraylı topçular mamalı mı?

adamları yakından izliyorum‚maça nasıl başlıyorlarsa‚öyle bitiriyorlar.terim ve hasan şaşın olduğu yerde‚mamalanma olmazsa şaşarım.geçmişe bir bakın;hasan şaş doping testinden kaçan bir kişidir‚necati deseniz o da bir maçta‚ 90.dakikada sakatlanma numarası yapmış‚ soyunma odasına gitmeyerek ambulansa binmiş‚hastaneye gitmeden yolda ambulanstan inip toz olmuştur.arda olayını da bir anımsayın.düşüp bayılmış‚en yakın hastane yerine‚uzak bir yere götürülmüştü.

özet olarak;playofflarda sıkı doping testleri‚ bütün takımların tüm oyuncularına uygulanmalıdır.fairplay bunu gerektirir!

adamları yakından izliyorum‚maça nasıl başlıyorlarsa‚öyle bitiriyorlar.terim ve hasan şaşın olduğu yerde‚mamalanma olmazsa şaşarım.geçmişe bir bakın;hasan şaş doping testinden kaçan bir kişidir‚necati deseniz o da bir maçta‚ 90.dakikada sakatlanma numarası yapmış‚ soyunma odasına gitmeyerek ambulansa binmiş‚hastaneye gitmeden yolda ambulanstan inip toz olmuştur.arda olayını da bir anımsayın.düşüp bayılmış‚en yakın hastane yerine‚uzak bir yere götürülmüştü.

özet olarak;playofflarda sıkı doping testleri‚ bütün takımların tüm oyuncularına uygulanmalıdır.fairplay bunu gerektirir!

Beynine fazla doping almış bu eleman.

adam olayı çözmüş beyler ufaktan kaçalım :lol:

ne mal bi taraftar gurubu bunlar

Çok kalitesiz bir site , üyelerinden dolayı değil site göz zevkine hiç hitap etmiyor bide sözde en çok üyesi olan taraftar sitesi , bizim site onlara 10 takar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt