Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Finalcountdown - 14.05.2012 20:18

bügün düşündümde ;

İspanyada barca veya real‚

Almanyada bayerne veya borussia‚

İtalyada juve veya milan

İngilterede manc. united veya manchester city

ve diğer ülkelerin bu sene başa oynayan takımları

bu sene bu süreci yaşalasalardı asla şampiyonluk mücadelesi veremez hele son haftaya şampiyonluk şansıyla çıkamazdı.

dünya üzerinde bunu başarabilen-başarabilecek tek kulup biziz ve bir gol farkla şampiyon olamadık sadece.

aziz bunları fena kandırdı dünya klübüyüz diye.:D

normalde sizin yaptıklarınızın cezası zaten küme düşmedir fbli hala bir halt yemiş gibi anlatıyorsunuz

bügün düşündümde ;

İtalyada juve veya milan

bu sene bu süreci yaşalasalardı asla şampiyonluk mücadelesi veremez hele son haftaya şampiyonluk şansıyla çıkamazdı.

dünya üzerinde bunu başarabilen-başarabilecek tek kulup biziz ve bir gol farkla şampiyon olamadık sadece.

O ülkelerdeki gibi playoffsuz bir lig oynansa 3 hafta kala 9 puan geride kaldığını da hatırlatmak lazım. 1 gol fark falan diye avutmasınlar kendilerini :)

bügün düşündümde ;

İtalyada juve veya milan

Bu liglerde Play Off olmadığını yazan bi velet yok muymuş o sitede ?

36549_348916941837241_119387411456863_911175_234886242_n.jpg

avrupada başarıları yok..isimleri yok..

kendilerini real madrid sanıyorla..KUŞ beyinliler olmasa eğlence olmaz bize ya zuhaaa

Beyler, bu FB taraftarlarına üzülüyorum artık :( Onların yerinde olmak istemezdim. Külübün ismini değiştirseler olmazmı?

--------

Benimde en komik bulduğum söylem :

" En büyük Fener "...miş...

İspatla lan... Hadi ispatla... Neye göre...

İslam Çupi : " Öyle bir büyüklükki tarif edilemez "

Allah rahmet eylesin...

Ama resmen taraftarı yemişler...

Maksat Fener taraftarı kendini iyi hissetsin ve Feneriumlara saldırsın diye uydurulmuş bir laf...

Amaçları taraftar desteği kesmesin. Yoksa cukka nerden gelecek...

He oldu : Avrupa ? Yok ! Türkiye Kupası ? Yok !

Eeeee Neeeee ? Olsun öyle bir büyüklük ki tarif edilemez...

Hı hı hı evet çok güzel...

La bi gidin la...

Beyler, bu FB taraftarlarına üzülüyorum artık :( Onların yerinde olmak istemezdim. Külübün ismini değiştirseler olmazmı?

avrupada başarıları yok..isimleri yok..

kendilerini real madrid sanıyorla..KUŞ beyinliler olmasa eğlence olmaz bize ya zuhaaa

-------

Uzun lafın kısası :

As44mO2CMAApjlP.jpg

Bunların harbi eziklikte sınır tanımadığı bir an var ki yüzümde acı bir gülümseme oluştu...Atletico Madrid-Atletico Bilbao Uefa final maçı sonrası yazılan yorumlar.

-Ya bu bilbao oyuncuları da amma ağlak çıktı.

-Sorma ya 17 yaşında çoluk çocuk işte...

Ve bunun benzeri yorumlar... Bilbaolı oyuncuların, kupayı kaybetmesi üzerine hüngür hüngür ağlamaları bunlara dert olmuş.Artık nedeni ne ise anlayamadım:asd::D

Bunların harbi eziklikte sınır tanımadığı bir an var ki yüzümde acı bir gülümseme oluştu...Atletico Madrid-Atletico Bilbao Uefa final maçı sonrası yazılan yorumlar.

-Ya bu bilbao oyuncuları da amma ağlak çıktı.

-Sorma ya 17 yaşında çoluk çocuk işte...

Ve bunun benzeri yorumlar... Bilbaolı oyuncuların, kupayı kaybetmesi üzerine hüngür hüngür ağlamaları bunlara dert olmuş.Artık nedeni ne ise anlayamadım:asd::D

Turkiye kupasını kaldırırlarsa ki bence cok zor, sevincten aglar bunlar :) hadi Bilbaolular aglıyor, Uefa kupasını finalde kaybettiler, ki Uefa'da süper bir sezon geçirmelerine ve ManU gibi bir devi elemelerine ragmen, bu kuşlar şikeden,çirkeflikten başka ne yaptı da hala Super lig sampiyonluguna uzulup aglıyor onu anlamadım :) 3 oldu daha alısamadılar son macta kaybetmeye, hele Ziegler' e cok güldüm adamın oncekilerden haberi yoktu herhalde :)

EDİT : Bursa'dan gol haberi mi var, gool mu :) zuhahahah

Malum yarın akşam Türkiye Kupası final maçı var. Futbolcular kupayı almak için ellerinden geleni yapmalı. Her golden sonra sevinmemeli. Kupa töreninde alınacak madalyaları boyunlarına takmamalılar. Madalya töreni bittikten sonra madalyalar toplu olarak malzemeciye verilmeli. Kupa havaya kaldırılmamalı. Kupayla tur atılmamalı. Kupa da gerekirse malzemeciye verilip soyunma odasına gönderilmelidir

cemaatle fransızların koalisyonu var şu anda.

zaten 6s´de şu an eşbaşkanlık sistemi mevcut.

kulübün 2 başkanı var biri malum botokslu aysel diğeride cemaatin adamı adnan öztürk.

son dönemde bilinçli olarak adnan öztürk ortalıkta gözükmüyor herhalde playoff sürecinde daha fazla fenerbahçeyi hırslandırmamak için olsa gerek bu cemaatçi adnan sesini kesti ama bundan sonra bol bol konuşmaya başlar yine.

bu aralar angutlarda şöyle bi moda çıkmış: ''benim fanatik gs li bi arkdaşım dedi ki ..... helal olsun fb ye ....direnişlerine hayran kaldım ... ''

benim fanatik bjk li bi arkadaşım dedi ki ''... artık fb liyim .... '' böyle bir moda başlatmışlar kendilerini goygoylayıp duruyolar :D

ulan çük kafalılar sizin dışınızda yani siz beyinsiz ergenlerin siz aziz yıldırımın köpekleri dışında eskiden fenerli olanların en az

yarısı artık futbolu takip etmeyi takım tutmayı bıraktı diğer yarısı da fb liyim demeye utanıyo... siz hangi dünyada

yaşıyosunuz gerzekler ? adamlar şikeci olmaktan gurur duyar hale geldiler lan valla heyecanla takip ediyoruz :D

anladım chelsea kupayı alırsa ingilizlerden kurtulmuş olacaz ön elemelerde...4. tur çok sıkıntılı ama eğer ingiliz olmayacaksa ben seri başı olmayıp seri başlarından biriyle eşleşmeyi tercih ederim..seri başı olmayanlar daha güçlü çünkü...udinese-lille-malaga-gladbach...

kesin değil 4. turda seribaşı olmamız..

4. turda bizden puanı yüksek takımlar:

tottenham yada kupayı alırsa chelsea

braga

dinamo kiev

spartak moskova

kopenhag

panatinaikos

bu durumda bizim beklentimiz:

1- kopenhag danimarka şampiyonu olmalı

2-panatinaikos yunan ligi playoffunu 1. bitirmemeli

zaten 4. turda seri başı olmayan takımlara bakarsak udinese lille malaga bm gladbach gibi takımlar var...sanki seri başı olmazsak daha iyi olur gibime geliyor

Yazık lan herifler Şampiyonlar Ligi'ne alınacaklarını sanıyorlar :(

--------

Bu resmi nereye koyacağımı bilemedim :D :D :D

536832_350029611725974_119387411456863_914160_1115633204_n.jpg

Konu: Galatasaray Uefa'da Çalışıyor

Adamlardaki bu lobi gücü beni çıldırtıyor.!!!! Her yerde onlar var‚ savcıları‚ federasyon yetkilileri‚ basın... Her taşın altından çıkıyorlar...

İşte bu haberler bizleri çileden çıkarmaya yetiyor...

Adamlar şampiyon olmuş‚halen bizim kuyumuzu kazmaya çalışıyorlar...

Ondan sonra neden yamuk baktın...neden yürüdün‚neden isyan ettin derler...

Şu son 10 yılda yaşananların bedelini bu haysiyetsizlere nasıl ödedeteceğiz bilemiyorum...

Ama gerçekten de tahammül edilecek gibi değil...

Uefa başkanının acilen değişmesi lazım...Bu platin kafatan bize her türlü zarar gelir.

YD'yi UEFA başkanı mı yapsak baksanıza ezikler ağlıyor Platini gitmeli diye. :D

dunyada baska hic bir forum yoktur ki bu kadar gerzek bi arada olsun..

adamlar toplu haplanma ayinleri mi duzenliyor nedir..

Neyin kafasını yaşıyor beyler bu angutlar bilim adamları araştırma yapsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt