Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Antu.com Cep Forumları

Antu.com Cep Forumları

Antu.com Cep Forumları

Galatasaray'ın 7 senedir Türkiye Kupası alamamasıyla makara yapıyorlar. Hakan Şükür ve Bülent Korkmaz cevap versin şunlara "Önce bizi yakalayın" diye :lol:

Hahahahahha

IQ yerlerde adamların hahahahahahaha

Uche1907 - 17.05.2012 00:09

Bu Kupayi Alamayana Enayi Diyorlar Vay Enayiler Vay

Hahahahahahahaha

biri şu eziklere bu kupadan müzemizde 14 tane olduğunu Türkiyede bu rakama yaklaşabilecek bir takımın en az 10 yıl daha olmayacağını ve bu kupada oynadığımız son finalin 7 sene önce 22 yıldır bu kupayı alamamış bir takıma karşı olduğunu büyük mücadelemizle rakip ağlara 5 tane iteleyen ve finalin sonunda kupayı kaldıran takımın adının GALATASARAY olduğunu hatırlatsın.

biri şu eziklere bu kupadan müzemizde 14 tane olduğunu Türkiyede bu rakama yaklaşabilecek bir takımın en az 10 yıl daha olmayacağını ve bu kupada oynadığımız son finalin 7 sene önce 22 yıldır bu kupayı alamamış bir takıma karşı olduğunu büyük mücadelemizle rakip ağlara 5 tane iteleyen ve finalin sonunda kupayı kaldıran takımın adının GALATASARAY olduğunu hatırlatsın.

Hatırlatmaya gerek yok aralıklarla rüyalarına giriyor zaten Galatasaray'ın başarıları. :)

16.05.2012 19:51 Çarşamba #3

Bartu52

Basbakanin FB taraftari arasinda zedelenen hatta yok olan imajini duzeltme cabalari. Ayrica Fenerbahceyi kume dusurmeye kimsenin gucu yetmez‚ basbakana gerek yok. Ortada birsey yok sizi dusuremiyoruz demiyorlarda burdan bile hala puan toplama derdindeler...

Beyin yerine Kalın bağırsak kullandıkları kesin

--------------

vcvv.png

7 Senedir Türkiye Kupasını alamayan takım

Birisi ama demiyor, son kupayi aldiklarinda bize 5-1 koydular

7 yıl mı oha

diyen angutun yaşını merak ediyorum

hangi dünyadan lan bu

allahını seven üzerime toprak atsın

herifler 30 sene kupa alamamış 7 senenin makarasını yapıyolar rezilliğe bak :asd:

Kupa>Lig diyenleri çıkmadı mı hala? Onları bekliyorum ben. :asd:

-------

Her zamanki gibi yine aynı şeyi söylüyoruz...

Ne diyorduk arkadaşlar;

" En büyük eğlencemiz FENERBAHÇE "

Bunlar nasıl insan. Düne kadar 29 sene kupa hasreti çeken takım bizimle nasıl alay edebilir hem de kupayı en çok alan takım olmamıza rağmen. :)

--------

Formül şu:

Fenerin aldığı herşey > Fenerin alamadığı herşeyden

Misal:

Türkiye kupası > UEFA kupası

2001 deki Galatasarayın ŞL ÇF den sonra ;

Türkiye Ligi şampiyonluğu > ŞL de çeyrekfinal

2005 teki Fenerin ŞL ÇF den sonra;

ŞL ÇF (Fenerin Oynadığı ) > Galatasaray'ın Tüm Avrupa Başarıları

----------

Uzun lafın kısası; Bazen ben ikileme düşüyorum...

Bunlara akli dengesi bozuk muamelesimi yapsam yoksa "yaw bunlar sanırım tiyatro oyuncusu rol yapıyor " deyip geçsem... diye...

Kupa>Lig diyenleri çıkmadı mı hala? Onları bekliyorum ben. :asd:

Bunlar nasıl insan. Düne kadar 29 sene kupa hasreti çeken takım bizimle nasıl alay edebilir hem de kupayı en çok alan takım olmamıza rağmen. :)

O değilde çöp kupası dedikleri kupayı kazanınca sokaklara dökülen taraftar bunlar. Ben daima fenerlilerle futbol tartışmasına girmem zaten, boşuna vakit harcamaya gerek yok çünkü. :asd:

o kupanın kadıköyde kaldırıldığını görebilen oldu mu ki zaten

karanlık bir yerde kupa kaldırdılar ne bilelim oranın stad helası olmadığını ne bilelim oranın florya tesisleri olmadığını.

medya gs sahada kupasını kaldırdı diyor karanlık hiçbişey görünmüyor

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt