Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı

bu salaklar siteyi kurduklarından beri hiç bu kadar tiye alınmamıştır herhalde :) adamların altından girdik üstünden çıktık :asd:

duyduğum en mantıklı yorum adam ne geçirdi size beee 14 milyon dollar + sizden götürdükleri :D

Cevap: Antu'dan enstantaneler

ekranalntsgs.png

Gidelim Diyorlar...:D

Afedersiniz ama Defolun gidin lannn...

Sanki yalvaracağız sizi tutmak için...=))

Avrupa takımlarıda sizi bekliyordu lig kuralım diye :asd::asd::asd:

Öyle bi lig kurulsa bizi çağrırlar siz kimsiniz :asd::asd:

topu ayağına aldığında acaba gol atarmı diye heyecanlanmadığım tek insan bu guiza :D azize nasıl kaçtı locaya

Sanırım antu ziyaretçilere kapalı, o yüzden gülemiyorsunuz pek. Buyrun madem biraz da ben güldüreyim sizleri... :)

Bu topic kendisini şampiyonluktan eden takım için açılmış, yorum yapanların % 75'i topic sahibiyle paralel düşünüyor. Fenerbahçe taraftarı iyi ve güzel olan herşeyin hakkını verir arkadaşlar. Emin olun...

Topic: Teşekkürler Sadri Şener‚ Tebrikler Trabzonspor

Hafta boyunca çıkan maçı satacak söylentileri ve 96´nın intikamını alın şeklinde gazlamalara kulak asmayıp sahada sadece işlerini yapmayı düşünen Trabzonsporlu oyuncuları yürekten kutluyorum.

1´e karşı 17 dediğimiz ittifakların parçası olmadılar. Sadece ama sadece işlerini yaptılar.

- Sahada vakit geçirmek için yerde yatan Trabzonlu gördünüz mü?

- Kalecinin topu oyuna sokmayı geciktirdiğini gördünüz mü?

- Ağzından salyalar akıtarak sağa sola saldıran kuduz futbolcular gördünüz mü?

Evet şampiyonluk maçımızdı‚ evet Trabzon´a takıldık ve şampiyonluğu kaybettik ama Fenerbahçe düşmanlığı yapmadan sahada tertemiz mücadele veren Trabzonsporlu futbolcuları alkışlamak boynumun borcu. Teşekkürler Sadri Şener...

---

Neyin hesabını sorucanki arkadaşım ‚ adamlar oynamasın mı ?

Oynasa dert oynamasa dert..Ne kadar zor sizleri memnun etmek.

13 tane gol pozisyonun var 1 tanesi girmiyorsa Trabzon´a niye hesap soruyorsun.

Cahil cüheyla konuşmayın allah aşkına ya.

---

Ben şunun için tebrik ediyorum: Her hafta kendi takımını tutan bir onlar vardı‚ bir de biz... Belki gözümden kaçan istisnası vardır ama forumlarında şu anda yeşil beyaz konu olmayan forum da onların.

Az önce Sadri Şener´in maç sonrası açıklamalarını izledim‚ takdir ettim.

---

Yüreğimiz paramparça‚ boynumuz bükük‚ acımızın tarifi yok.

Bu büyük travma‚ onyıllarca unutulmayacak.

Ama dün gece sahada onuruyla mücadele eden 2 takım vardı.

Şampiyon gibi oynayan‚ bütün sezon hiçbir maçta girmediği kadar gol pozisyonuna giren ve değerlendiremeyen‚ 90 dakika gol arayan Fenerbahçe

90 dakika boyunca‚ varını yoğunu ortaya koyup hiçbir an çirkinlik yapmayan‚ vakitten çalmayan‚ yakaladığı kontrataklarda becerekli paslar yapabilse galip bile gelebilecek bir Trabzonspor ve muhteşem kalecileri.

Haklarında çok spekülasyonlar yapıldı her iki takımın da..

Ama onurlarıyla mücadele ettiler.

İyi ki varsın Trabzonspor. Bize en büyük acıyı yaşatsan da‚ iyi ki varsın. Diğerleri gibi onursuz değilsin sen.

---

Çirkefleşmeden oyunlarını oynayıp bizi şampiyonluktan ettiler. Yok 11 kişi defans yapmış‚ yok tek amacı bizi şampiyonluktan etmekmiş‚ geçiniz bu işleri‚ ne yapmalarını bekliyordunuz? Kalelerini mi açsalardı? Toraman gibi kendi kalelerine mi atsalardı? Kendi beceriksizliğimizin kurbanı olduk.

Tebrikler Trabzonspor.

Bir tarafta Bursa´ya yatan şeref yoksunu 8jk‚ bir tarafta onuruyla mücadele eden Trabzon. Hangisini tercih edersiniz?

---

trabzona laf söylemenin anlamı yok.Şampiyonluk unutulur gider ama şikeciler denilmesi gitmez.Onun için kin gütmeye gerek yok kimseye.Biz kendimize bakmalıyız.

---

Ne yapsın adamlar renktaş? Maçı mı satsınlar? İ.T´a boşuna kızıyoruz madem...

---

adamlar dürüstçe oynamaya çalışdılar bizim baskımıza dayanan kalecileri oldu tebrikler trabzon umarım seneye şampiyonluğa oynarsınız artık.

---

tebrikler gerçekten‚ örnek alınası bir duruş gösterdiler..

---

Helal Olsun Trabzona Adamlar Toplarını Oynadılar...

---

tebrik ediyorum şuan sinirliyiz

ama adamlar gayet şerefleriyle toplarını oynadılar

biz onlardan kat ve kat iyi oynadık ama olmadı.

---

ben de kendi adıma trabzonspor´u tebrik ederim. sadri şener de rakip takımlardan birinde olmasına rağmen sevdiğim‚ saygı duyduğum tek isimdir.

---

Kalecilerini özellikle tebrike derim hiç çirkinleştirmedi oyunu‚ sürekli çabuk oynadı‚ oyun kurdu‚ tribünlere de tek bir hareketi olmadı‚ Ömer onun gibi bir maç çıkarsaydı maç tamamlanmazdı...

---

Oynayan mücadele eden hiçbir takıma kızmam.

camialarını‚ peşkeş çekerek‚ başka camiaların altına yatıranlara kızarım.

beşiktaş taraftarları... Bursaspor maçında da bağırdınız mı lan "bu maçı satanın anasını ...." diye. Gerçi camiada tek tük sağlamından kaldı.

---

gerçekten ts cok centilmence mücadele etti ne zaman geçirme ne başka bişey girmeyince girmiyor şu top işte ahh ahh.

----

düşmanlıkları var ama saygılı oynadılar

96´dan farklı bu

96´da ikimiz cekisiyorduk ve ikimiz carpistik

sonunda kendi sahalarında yendik

burada durum farklı

masanın karşı tarafında Bursa-Bjk vardı

Bjk Trabzonun yaptığını yapmadı

düşmanlığı bitirmek uğruna yattı

tek fark o

saygılı oynadıkları için tebrik ederim

Şenol Güneş futbolcularına maç içinde susun emri verdiği için sevgiyi hakediyor

---

Burada Trabzon 11 kisi defans yapti diye kin kusan renktaslarim yapmayin. Hangisi cirkeflik yapti su macta Allah askina soyleyin. Fenerbahce´nin sampiyon olmasini istemiyor olabilirler gayet dogaldir ama bunu salya suuk aglayarak degil olmasi gerektigi gibi yaptilar. Sonucta kapanabilirler istedikleri sekilde oynarlar.

Ama bunu topu oyuna geciktirerek yada yok yere yatip sakat numarasi yaparak degil adam gibi oynayarak yaptilar. Duruslarini mac oncesinde 6s nin forum sitesine yayinladigi cevapla gerekeni soyledi zaten mac icindeki duzgun oyunuyla da cevabinin sadece lafta kalmadigini kanitladi.

TESEKKURLER VE TEBRIKLER TRABZONSPOR

---

Dün için kimseye kızamıyorum ‚ dün gerçekten cok güzel bir futbol oynadık ama olmadımı olmuyor işte o top 2. kez direklerin arasından geçmedi bir türlü..

Bize şampiyonluğu kaybettiren içerdeki Bursa‚Kasımpasa ve Diyarbakır maçlarıydı..

Ayrıca başlığa katılıyorum ‚Ts onuruyla oynadı ‚ asla çirkefliğe yatmadı ‚hakkı puan değildi ama futbolun adeletsizliği işte...

8jk sizde durusunuzu tekrar gösterdiniz‚tebrikler....

Bu arada haftalardır Fenerin yendiği her rakibi yatmakla suçlayan QTM‚ Bursanın yendiklerini neden görmediniz ? dün 8jk yide mi görmediniz..Yatacak yeriniz yok hiçbirinizin

---

Hala TS´ye hesap soracağız diyenler var.

Abi adamlar ne Türkiye Kupasın´da nede bu maçta zaman geçirecek bir harekette bulunmadılar‚ taraftarları taşkınlık yapmadı‚ futbolcuları salya sümük hakeme itiraz etmedi‚ kalecileri mükemmeldi‚ maçı çirkinleştirmediler.

Böylelerine hesap soracağız garip.

Keşke bu hesabı biz olmayalım diye Bursaya yatan takımlara sorsanız. Hani biz şimdi diyoruz ya 8taş bursaya yattı diye küfrettim felan. Eğer bu maçta trabzon bize yatsaydı kendi benliğinden farklı bir oyun sergileseydi ne bursadan farkımız kalırdı nede 8taşdan.

Oynadıkları oyun için Trabzonsporlu futbolcuları tebrik etmek lazım. Oyuncu değişikliği olduğunda bile koşar adımlarla çıktılar oyundan.

---

tebrikler Trabzonspor; ciktiniz adam gibi mucadele ettiniz ve gittiniz.

---

helal olsun sadri başkana..

fenerbahçe de anadolu takımı dedi!

helal olsun ts a şereflice oynadılar..bu bana yetti!

bazıları gibi 10 eksikle gidip paftan adam oynatıp it in birisinin kendine gol atması ve asistleriyle şampiyon olmadık!

---

Maç sonu açıklamaları kendisine yakışır şekildeydi. Ayrıca Fenerbahçe taraftarı tahrik olmasın diye Trabzonlu oyuncular da basına demeç vermedi. Teşekkürler Sadri Şener.

---

Adamlar temiz oyun oynadı. Sonuçta Trabzon´da durup dururken bir maç kaybetmek istemez. Biz kazanmak için herşeyi yaptık; ama kazanamadık.

---

bizimle olan rekabetlerine‚ 96´dan kalma öfkelerine rağmen dürüstçe oynamaları takdiri hakediyor.

diğer 17 takımdan biriyle oynasaydık köpekler gibi koşar‚ salyalar saçar‚ ucunda ölüm var gibi oynarlardı.

sadri başkana saygı duyuyorum. trabzon´un başına geldiğinden beri her anlamda olumlular.

maçtan sonraki konuşmaları güzeldi. elbette ki bizi şampiyonluktan ettiklerine sevinmiştir fakat her şey yerli yerindeydi.

ne diyelim.. yanlış transferler‚ guiza‚ maç seçip son maça bırakmanın hatası falan filan.

---

top Onur´a geliyodu mesela adam topu ayağıyla durdurup rahat bi 30 saniye çalabilcek durumdayken(rakip forvet basana kadar yani) eline alıp oyunu başlattı kaç kere. kesinlikle çirkefleşmediler‚ tam bir rakip gibiydiler ne eksik ne fazla.

---

Trabzonspor´u tebrik ediyorum.

Şenol Güneş ve Sadri Şener uzun süre kalır inşallah

---

Ben ts ye karşı en ufak sinirim yok...

Ve ayrıca Bize karşı asla extra mücadele ettiklerinide sanmıyorum..

burak denen sıfatsız harici centilmenlik dışı davranan görmedim.

ts 8jk dan 10 kere 100 kere 1000 kere şereflidir en azındanm.

---

Trabzonspor´u tebrik ederim.

Açıkçası tertemiz bir maç oldu.

İyi oynayan kalecileri zaten son maçlarda hep böyleydi.

Burak denen zibidi Trabzonspor´a gitmeden önce de çirkefin tekiydi.

Trabzonspor büyük olarak anılmak istiyorsa böyle oynamalı hep.

Fakat kimse unutmasın Fenerbahçe´ye karşı rahatlıkla bir olan tüm takımlar FENERBAHÇE BÜYÜKLÜĞÜNÜ kanıtlamaktadır.

---

saçmalamayın komik duruma düşürmeyin bizleri

maçta 2 metreden karnına top gelen serkana bile bağırdık

adamlar ne yapsaydı‚ rezil çarşı gibi satsa mıydı

atamadık işte topu iki direğin arasına

sadri şener olsun şenol güneş olsun adam gibi davrandılar‚ adam gibi demeçler verdiler

yok bu hesap kapanacakmış‚ yok 2010 da görüşecekmişiz

geçen sene son maçta adamları yenip şamp liginden ederken biz onurluyduk‚ şimdi onlar mücadele edip bizi şampiyonluktan edince onursuzlar ha

hey yavrum hey‚ yurdum insanına bak be

---

Ben tebrik ederim arkadaş. Adamlar onurlu bir şekilde oynadı ve başkanları o kadar sakindiki maç sonrası açıklamalrında pişkinlik 0 dı.. Adamlar resmen intikam aldılar hemde 2 kupadan ederek ama başkan resmen bizi teselli etti. Madem kapanmak kolaydı biz yapsaydık ya? Hem de 2 kupada? Bursaya karşı 2-0 olunca kapansaydık ya madem kapanan takım gol yemiyor. Yapıp yapamama meselesi eğri oturup doğru konuşalım. Şenol hocaya da ayrı tebrikler takımı gelir gelmez toparladı ve kupayla sezonu kapattı. Biz Daum forever diyelim...

---

Birakalim artik. kendi kompleximizi yenelim.

Onur ne yapacakti actim hadi gelin golmü atin digecekti.

Size sorarlar.

Alex‚ Mehmet‚ Özer Guiza neden 5 metreden adami nisanliyor veya neden Alex son macimizi oldugu halde sahada yürüyor.

Yada 3 metre kale bos be kardesim. Özer hurmaci sen nasil yildizsinki kocaman kale kalecide yok sen adama nisanliyorsun?

Bunu sorunca utanir insan.

37 sut tek gol kisacasi rezalet.

Adamlara helal olsun.. Her insan seref sahibir bazilari gibi degill

---

evet..çirkeflik yapmadıkları‚ çamura yatmadıkları için takdir ediyorum bende...

bir gerçek varsa o da dün gece top bizi sevmedi...

---

Onu bunu bilmem ama maçtan sonra Anadolu´dan 2. bir şampiyon çıktı tarzı bir soruya Sadri Şener ´´2. demek yanlış olur Fenerbahçe var onlarda Anadolu takımı..´´ cevabını verdi. Sadri Başkanı nedense seviyorum bu tarzından dolayı.

Maça gelirsek 35 şut çektik‚ Şenol Hoca‚ Serkan´ı alıp Yattara´yı soktu ki o ara nerdeyse 5´e 2 hücum yaptık biz atamadık adamlar napsın kendi kalelerine mi atsınlar birde.

---

Biz değilmiydik burada TS maçında eğer trabzon bize karşı yatarsa gerçekten midemiz bulanır diye..

Demedik mi çok iyi oynasınlar herşeyi yapsınlar onları nasıl olsa yeneriz diye..

Milletin ağzına laf vermesinler adam gibi oynasınlar diyen..

Şimdi adamlar oynadı yine böyle cahil konuşmalarla sakız ediyorsunuz dillere...

Tebrikler TS.

---

Şenol Güneş‚ Sadri Şener ve Trabzonsporlu futbolcuları kutluyorum. Adamlar kimseye kulak asmadılar.

Hatta Sadri Şener´in maç sonrası deeçlerini dinleyin. İnanın Aziz yıldırım başka şekilde yorum yapamazdı.

---

diger topige de yazdim....pazar mactan sonra da Sadri Senerin cok güzel aciklamalari oldu....

Helal olsun diyorum...rekabet dedigin iste böyle olmali!!!

Şaşırdığınızı tahmin ediyorum...

offf çok utandım :D hadii arkadaşlar angutlar için söylediğimiz, dalga geçtiğimiz bütün sözlerimizi geri alalım, aslında onlar ne kadar centilmenmiş ! :asd:

Sanırım antu ziyaretçilere kapalı, o yüzden gülemiyorsunuz pek. Buyrun madem biraz da ben güldüreyim sizleri... :)

Bu topic kendisini şampiyonluktan eden takım için açılmış, yorum yapanların % 75'i topic sahibiyle paralel düşünüyor. Fenerbahçe taraftarı iyi ve güzel olan herşeyin hakkını verir arkadaşlar. Emin olun...

Şaşırdığınızı tahmin ediyorum...

Şaşırılması normal :) Galatasaray taraftarı hiç bir zaman böyle düşünmedi :).

yönetimden ricam bu topik geçen yılda vardı ama kaldırılmıştı bu sefer kaldırılmasın zaten tek eğlencemiz fenerbahce onunda tadını çıkartalım :asd:

yönetimden ricam bu topik geçen yılda vardı ama kaldırılmıştı bu sefer kaldırılmasın zaten tek eğlencemiz fenerbahce onunda tadını çıkartalım :asd:

aynen katılıyorum hatırladğımı kadarıyla o konunun adı forum antu anormallikleriydi ve nedense silinmişti

Geldim. :)

Aslında Sigma maçı topiğinde bir arkadaş şampiyonluğa gittiğiniz için bir sürü Fenerbahçeli foruma üye olmaya başladı. 4-5 olurken de sizleri burada görmek isteriz demişti Cumartesi günü. Maç bittikten 2-3 saat sonra geldim buraya, şampiyonlukla alakalı değil üyeliğim, olamasak da buradayım gibisinden bir şeyler karaladım ama ortam çok sıcak diye düşünüp vazgeçtim. Aslında aklı başında bir mesajdı ama yazmam ortamı gerebilirdi belki. Baya mutluydunuz çünkü, sataşan filan çıkabilirdi. Tatsızlığa gerek yok...

Sonuç olarak utanacağım bir durum yok ortada. Sezon boyunca hatta hayatım boyunca sadece Fenerbahçeli oldum. Her hafta başka takımı desteklemedim, takımım da şampiyon olamamasına rağmen beni utandırmadı. Yönetiminden futbolcusuna hepsine helal olsun...

Fenerbahçe taraftarı iyi ve güzel olan herşeyin hakkını verir arkadaşlar. Emin olun...Şaşırdığınızı tahmin ediyorum...

Evet evet şaşırdım ben çok. Özellikle belirtilen cümleyi görünce . Sonrasını okumak gereksiz zaten :)

geçen sene sivas şampiyon olsun diye onları tutanlar, naralar atanlarda bursaspor taratarıydı zaten :asd:

Geldim. :)

Aslında Sigma maçı topiğinde bir arkadaş şampiyonluğa gittiğiniz için bir sürü Fenerbahçeli foruma üye olmaya başladı. 4-5 olurken de sizleri burada görmek isteriz demişti Cumartesi günü. Maç bittikten 2-3 saat sonra geldim buraya, şampiyonlukla alakalı değil üyeliğim, olamasak da buradayım gibisinden bir şeyler karaladım ama ortam çok sıcak diye düşünüp vazgeçtim. Aslında aklı başında bir mesajdı ama yazmam ortamı gerebilirdi belki. Baya mutluydunuz çünkü, sataşan filan çıkabilirdi. Tatsızlığa gerek yok...

Sonuç olarak utanacağım bir durum yok ortada. Sezon boyunca hatta hayatım boyunca sadece Fenerbahçeli oldum. Her hafta başka takımı desteklemedim, takımım da şampiyon olamamasına rağmen beni utandırmadı. Yönetiminden futbolcusuna hepsine helal olsun...

Sayın İbrahim Alkan şöyle bir durum var ortada,

Fenerliler Galatasaray forumlarında Galatasaraylılarda Fenerbahçe forumlarında rahat hareket edemiyorlar. Ben buna sinir oluyorum açıkcası. Proveke edecek insanlar olduğu gibi güzelce fikir alışverişine girecek insanlarda var. Ama bunu anlamayan taraftarları ben anlamıyorum. Üzüntü verici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt