Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı

Geldim. :)

Aslında Sigma maçı topiğinde bir arkadaş şampiyonluğa gittiğiniz için bir sürü Fenerbahçeli foruma üye olmaya başladı. 4-5 olurken de sizleri burada görmek isteriz demişti Cumartesi günü. Maç bittikten 2-3 saat sonra geldim buraya, şampiyonlukla alakalı değil üyeliğim, olamasak da buradayım gibisinden bir şeyler karaladım ama ortam çok sıcak diye düşünüp vazgeçtim. Aslında aklı başında bir mesajdı ama yazmam ortamı gerebilirdi belki. Baya mutluydunuz çünkü, sataşan filan çıkabilirdi. Tatsızlığa gerek yok...

Sonuç olarak utanacağım bir durum yok ortada. Sezon boyunca hatta hayatım boyunca sadece Fenerbahçeli oldum. Her hafta başka takımı desteklemedim, takımım da şampiyon olamamasına rağmen beni utandırmadı. Yönetiminden futbolcusuna hepsine helal olsun...

Hoşgeldin ve geçmiş olsun. Geçmiş olsunu kinayeli söylemiyorum. Hangi takımın taraftarı olursa olsun son haftada şampiyonluk kaybetmek can yakar.

Bold yaptığım cümlene takıldım. Bu sadece şahsın için değil çoğu fenerli "biz başka takım desteklemeyiz" diyerek züğürt tesellisi bulmaya çalışıyor. Şimdi buraya resmi sitenizin "Final Biletiniz Bizden" görselini koyarak ortamın tadını kaçırmak istemiyorum. Fenerli Galatasaray'ın , Galatasaraylı Fener'in rakibini her zaman destekler. Ama siz sanki Galatasaray'ın rakiplerini hiç desteklememiş bir tavırda konuşuyorsunuz. Bu da beni çok rahatsız ediyor. Antu'nun efsane başlıklarından biri Tromso başlığıdır. Gscimbom'un efsane başlıklarından biri de fb-ts başlığıdır. Şikayet ettiğiniz şeyin aynısını siz de yapıyorsunuz. Ama sonra Galatasaraylılar'ı renk değiştirmekle suçluyorsunuz. Biraz tutarlı ve sağ duyulu düşünelim lütfen.

Hayır ben dalga geçmenize bir şey demiyorum ki? Nasıl diyebilirim?

Zaten sataşmalar olmadan zevki çıkmaz bunun. İpin ucunu kaçırmamak lazım diyorum.

Yalnız Fenerbahçeliler şöyle böyle Galatasaraylılar sütten çıkma ak kaşık dersek olmaz. Aynı şekilde Galatasaraylılar şöyle böyle, Fenerbahçeliler sütten çıkma ak kaşık demek de saçma. Her iki tarafta da ipin ucunu kaçıranlar var, her iki tarafta da aklı başında insanlar var. Aslında sorunun kaynağı da rövanş gereksinimi. Onlar bize şöyle yaptı, biz de onlara böyle yapalım. Her iki tarafta aynısını yapıyor. Aksini iddia ettiğinizi sanmıyorum. Ortada bu kadar büyük rant oldukça önümüze ne konursa onu yeriz. Adam tutar tribünde "ne kadar Fenerli varsa" diye bağırır ama evde kardeşi Fenerbahçelidir kendi annesine küfür eder, annesi olmasa da teyzesine, ablasına, halasına küfür eder. Öteki kalkar "hepiniz bilmem ne çocuğusunuz" deyip yine aynı şekilde ailesinde ne kadar kadın varsa kulaklarını çınlatır. Sonuç? :)

Bilindik şeyler bunlar. Ama pazar akşamı yüzyılın rezaleti sahnelendi. Yani sizin açınızdan. Bana sorarsan çok ama çok eğlenceliydi. Hele o timsah yürüyüşü yok mu?:)

arkadaslar bu volkanin kicina kacan top animasyonuna ihtiyacim var bulamiyorum

yardim edebilirmi birisi?

51580dsadsa.gif

İZLANDA'DAN SONRA ŞİMDİDE KADIKÖYDEN ÇIKAN TOZ BULUTU TÜM DÜNYA'YI TEHDİT EDİYOR.

Kadıköy’de bulunan Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı taraftarların şampiyonluğu kaybettikten sonra sebebiyet verdiği yangın sonrasında oluşan kül bulutları, Avrupa hava trafiğini yine kaosa sürükledi.

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu kaybettiği maçın son dakikalarında Bursaspor-Beşiktaş maçının 2-2 tamamlandığı yönünde anons yapıldı. Bunun üzerine Sarı-Lacivertli futbolcular ve taraftarlar şampiyonluk havasına girdi. Fenerbahçeli futbolcular, bunun üzerine oyunu yavaşlatmak ve zaman geçirmek için geri pas yaptı. Maçın bitiş düdüğünün ardından da birçok taraftar sahaya girerek, şampiyonluk coşkusu yaşamaya başladı. Ancak bir süre sonra yanlış bilgi verildiği ve Bursaspor'un Beşiktaş'ı 2-1 yendiği yönünde yeni bir anons yapıldı. Bu anons üzerine taraftarlar ve futbolcuların sevinci şoka dönüştü. Sarı lacivertli taraftarlar daha sonra yönetimi istifaya davet etti ve tribünlerdeki bayrakları ve pankartları yaktı. Sarı-lacivertli taraftarlar, tribünlerdeki koltukları da kırarak sahaya fırlattı. Ayrıca bazı taraftarlar koltukları ateşe verdi.

Maçın ardından ilk etapta Türk Telekom kale arkası tribününde irili ufaklı yakılan ateşlerin ardından bu kez, taraftarlar maraton üs tribününde de yangın çıkardı.

Özellikle maraton üst tribününün bir bölümündeki alevler büyük bir alana yayılınca stat görevlileri korkulu dakikalar yaşadı. Bu tribünde iki ayrı noktada büyüyen alevlere saha içine giren tüm Kadıköy İtfaiye ekipleri seferber olup, yangını söndürmekte yetersiz kalınca,İstanbul Emniyeti'nden destek istendi.İstanbul Emniyeti'de bu istek karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve akıllarına panzer araçlarını olay yerine intikal ettirmek geldi.O sırada panzerler fenerbahçe taraftarını püskürtmekle meşguldü.Hemen rotasını stadın içine çeviren panzerler stadı ancak soğutma çalışması yaptı denebilir.Panzerlerde etkisiz kalınca, hava ekiplerinden yardım istendi. Çevre ve Orman Bakanlığı gelen teklif üzerine helikopterle havadan söndürme üzerine ekiplerini olay yerine intikal ettirdi.Fakat kül bulutları görüş açısını ve mesafesini daraltarak olası bir kazaya sebebiyet verebilme ihtimaline karşı işlem çok yavaş ilerledi.Sabah 9:00 sularında söndürülen yangının meydana getirdiği dumanların çıkmaya devam ettiği belirtildi.Tüm dünya çaresiz dumanların ve kül bulutunun dağılmasını bekliyor.

DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ (WHO) VE GREENPEACE YETKİLERİ DEVREDE

Stad 'ın üzerinden yükselen kül bulutları sebebiyle Dünya Sağlık Örgütü ve Greenpeace birliği çıkan karbonmonoksit ve klorofloroKarbon gazlarının ozon tabakasına ciddi manada zarar verdiğini belirterek Fenerbahçe Spor Klübünü AIHM 'e şikayet etmeye hazırlandığını açıkladı.

kadkoyalevalevyand.jpg

UÇUŞLAR İPTAL EDİLİNCE......

Kadıköy’de bulunan Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndan çıkan alevlerin meydana getirdiği kül bulutları nedeniyle iptal edilen uçak seferleri artarken, yolcularda Atatürk Havalimanı'nda uzun kuyruklar oluşturdu.

İptal edilen uçuşlarının ardından bilet ve otel işlemlerini yapmak için bekleyen yolcular, beklemekten bunalınca yerlerde oturmayı tercih etti. Yetkililer iptallerin artmasından endişe ediyor. Dün hava sahaları kapatılan İngiltere başta olmak üzere bazı İskandinav ülkeleri ile Belçika, Hollanda gibi Avrupa ülkelerine bugün de Almanya, Fransa gibi ülkelerde eklendi. Havayolu şirketleri iptal edilen seferlerden sonra yolcuları otellere yerleştirmeye çalışıyor.Biletlerini değiştirmek isteyen ve otel için bekleyen yolcular bankolarda uzun kuyruklar oluşturdu.Beklemekten sıkılan bazı yolcular çoluk çocuk yerlere serildi.

İstanbul aktarmalı ülkelerine gidecek olan transit yolcular Atatürk Havalimanı'nda uzun süre beklemek zorunda kaldılar. Çok sayıda yolcu dış hatlar terminalinde bulunan THY'ye ait "Hotel Desk" adlı banko önünde otellere yerleştirilmek için bekledi. Kontuarlar da yolcu olmayınca boş kaldı.

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda çıkan alevlerin ortaya çıkan kül bulutu nedeniyle iptal edilen uçak seferlerinin ne zaman normale döneceği ise belirsizliğini koruyor. Londra, Frankfurt, Varşova, Birmingham, Göteborg, Kopenhag, Helsinki, Paris, Berlin, Stockholm, Hamburg, Duesseldorf, Amsterdam, Stuttgart, Brüksel, Münih, Riga, Nürnberg, Oslo,Köln, Manchester, Hannover,Varşova seferleri karşılıklı olarak iptal edildi. İngiltere, İrlanda, Norveç, İzlanda, İskoçya, Finlandiya, İsveç, Letonya, Danimarka, Hollanda, Belçika, Polonya, Almanya ve Fransa ise hava sahalarını uçuşa kapattı.

kaynak:zaytung

Biz olamadıktan sonra kim olmuş çok mühim değil. Galatasaray sayı olarak üstünlük sağlayamasın yeterli.

-------------------

bir angut'un bloğundan alıntı.. Kim kimi hiç desteklemezmiş görsünler :)

İstanbul maçından sonrada bursa için GS yi yenecez diyenlerde var ;)

Belirttim onu daha önceden kaçmaz ;)

Hatta Bursa maçında kanlı bıçaklı oldukları GS'yi bile tutanlar ,üzerlerine bir GS forması geçirmek için GS Store'a gitmedikleri kalanlar da Pendikspor'lulardı zaten :asd:

Hayır ben dalga geçmenize bir şey demiyorum ki? Nasıl diyebilirim?

Zaten sataşmalar olmadan zevki çıkmaz bunun. İpin ucunu kaçırmamak lazım diyorum.

Yalnız Fenerbahçeliler şöyle böyle Galatasaraylılar sütten çıkma ak kaşık dersek olmaz. Aynı şekilde Galatasaraylılar şöyle böyle, Fenerbahçeliler sütten çıkma ak kaşık demek de saçma. Her iki tarafta da ipin ucunu kaçıranlar var, her iki tarafta da aklı başında insanlar var. Aslında sorunun kaynağı da rövanş gereksinimi. Onlar bize şöyle yaptı, biz de onlara böyle yapalım. Her iki tarafta aynısını yapıyor. Aksini iddia ettiğinizi sanmıyorum. Ortada bu kadar büyük rant oldukça önümüze ne konursa onu yeriz. Adam tutar tribünde "ne kadar Fenerli varsa" diye bağırır ama evde kardeşi Fenerbahçelidir kendi annesine küfür eder, annesi olmasa da teyzesine, ablasına, halasına küfür eder. Öteki kalkar "hepiniz bilmem ne çocuğusunuz" deyip yine aynı şekilde ailesinde ne kadar kadın varsa kulaklarını çınlatır. Sonuç? :)

Neyse bana bu akşamlık müsade. İyi eğlenceler, iyi akşamlar hepinize...

başlığa bakmanı ve burdan çıkmanı söylesem olurmu acaba,iyi akşamlar hadi

Buna bakın. Bu da süper. :asd: :asd:

147097volkan-mario.gif

Hoşgeldin ve geçmiş olsun. Geçmiş olsunu kinayeli söylemiyorum. Hangi takımın taraftarı olursa olsun son haftada şampiyonluk kaybetmek can yakar.

Bold yaptığım cümlene takıldım. Bu sadece şahsın için değil çoğu fenerli "biz başka takım desteklemeyiz" diyerek züğürt tesellisi bulmaya çalışıyor. Şimdi buraya resmi sitenizin "Final Biletiniz Bizden" görselini koyarak ortamın tadını kaçırmak istemiyorum. Fenerli Galatasaray'ın , Galatasaraylı Fener'in rakibini her zaman destekler. Ama siz sanki Galatasaray'ın rakiplerini hiç desteklememiş bir tavırda konuşuyorsunuz. Bu da beni çok rahatsız ediyor. Antu'nun efsane başlıklarından biri Tromso başlığıdır. Gscimbom'un efsane başlıklarından biri de fb-ts başlığıdır. Şikayet ettiğiniz şeyin aynısını siz de yapıyorsunuz. Ama sonra Galatasaraylılar'ı renk değiştirmekle suçluyorsunuz. Biraz tutarlı ve sağ duyulu düşünelim lütfen.

Hoşbulduk, teşekkür ediyorum. Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu gerçekten...

Valla Madrid'te açılan terörist başı posterinden ötürü Galatasaray'ın tur atlamasını istiyordum. Bunu antu'ya da yazdım...

He normal şartlarda Galatasaray'ın maçı beni ilgilendirmez açıkçası. Juventus-Bayern maçını hangi gözle izliyorsam Galatasaray-Milan da o gözle izlerim...

Şaşırılması normal :) Galatasaray taraftarı hiç bir zaman böyle düşünmedi :).

Düşündürseydiniz.Allah aşkına yapmayın.Binlerce insan içinden birkaçının mesajını bulup antuyu sevimli göstermenin hiç gereği yok.Şu güne kadar belki milyon topic açılmıştır.Kaç tanesi rakip takımları yermiyor, megalomanlık içermiyor? En başarılı döneminde bile başarıya sevinmek yerine, rakipleri yermekle uğraşır çoğu fener taraftarı.Bunu yapmayan varsa onlara saygı duyulabilir ama bu sayı gerçekten çok az.Bu küstah tavırlar fenerbahçenin bu kadar sevilmemesinin nedenidir.Biraz bunlara bakıp ondan sonra bizi çekemiyorlar demek lazım.Bu karşıtlık çekememezlikten değil sevimsizlikten.

dx09zp.jpg

Şampiyon oldu sanıp yok yere sahaya inen Ulvi :asd:

Antu Türk Sporu forumunda Galatasaray forumu gibi mübarek...

hele bide 6 yazmaları terbiyesizliğin daniskasıdır...

hiç bir zaman antulular gibi seviyesiz olmadık...

eğlenirken bile düşündürmeye gayret ederiz...

bir iki tane sinir hali ile yazılmış mesaj dışında küfür görmezsiniz...

Ama Antu'da öyle küfürler ediyorlar ki neresinden tutsak elimizde kalır...

Antuyu bize öğretmeyin...

Zeka seviyeleri açtığı başlıklardan belli...

Ör:Burnunuzdan çıkan sümüğü nereye silersiniz...? diye bir başlık vardı...

Başlığı görünce iğrendim yahu...

Hoşbulduk, teşekkür ediyorum. Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu gerçekten...

Valla Madrid'te açılan terörist başı posterinden ötürü Galatasaray'ın tur atlamasını istiyordum. Bunu antu'ya da yazdım...

He normal şartlarda Galatasaray'ın maçı beni ilgilendirmez açıkçası. Juventus-Bayern maçını hangi gözle izliyorsam Galatasaray-Milan da o gözle izlerim...

Avrupa maçlarında pek çok Fener'i destekleyen Galatasaraylı var. Avrupa maçları başka bir şey zaten. Hasta Fenerli bir arkadaşım var. Özellikle İngiliz takımlarına aşırı gıcık kapar. Sırf o gıcıklığı yüzünden İngiliz takımıyla maç yaparsa Galatasaray'ı tutardı. İstisnalar oluyor ama kaide değişmiyor. Genelde çoğu taraftar rakibinin rakibini destekler.

Türk futboluna son yıllarda sokulan nifak tohumlarının nedeni Aziz Yıldırım ve fb'dir. Ali Şen döneminde bile bu derece kin,nefret yoktu. GS'nin özellikle Avrupa başarıları sonucu gölgede kalan ve buna hiç alışık olmayan fb Aziz'in "rekabet"ten çok "yoketme" stratejisiyle rakiplerine saygı göstermemiştir.

Türkiye'nin en nefret edilen kulübü olan fb, bunu eğer büyüklüğe bağlıyorsa aynı zamanda en dangalak kulübüdür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt