Semih Metin
Kırmızı Üye
- 23 Aralık 2008
- 2.326
- 0
- 286
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı
Hoşgeldin ve geçmiş olsun. Geçmiş olsunu kinayeli söylemiyorum. Hangi takımın taraftarı olursa olsun son haftada şampiyonluk kaybetmek can yakar.
Bold yaptığım cümlene takıldım. Bu sadece şahsın için değil çoğu fenerli "biz başka takım desteklemeyiz" diyerek züğürt tesellisi bulmaya çalışıyor. Şimdi buraya resmi sitenizin "Final Biletiniz Bizden" görselini koyarak ortamın tadını kaçırmak istemiyorum. Fenerli Galatasaray'ın , Galatasaraylı Fener'in rakibini her zaman destekler. Ama siz sanki Galatasaray'ın rakiplerini hiç desteklememiş bir tavırda konuşuyorsunuz. Bu da beni çok rahatsız ediyor. Antu'nun efsane başlıklarından biri Tromso başlığıdır. Gscimbom'un efsane başlıklarından biri de fb-ts başlığıdır. Şikayet ettiğiniz şeyin aynısını siz de yapıyorsunuz. Ama sonra Galatasaraylılar'ı renk değiştirmekle suçluyorsunuz. Biraz tutarlı ve sağ duyulu düşünelim lütfen.
Geldim.
Aslında Sigma maçı topiğinde bir arkadaş şampiyonluğa gittiğiniz için bir sürü Fenerbahçeli foruma üye olmaya başladı. 4-5 olurken de sizleri burada görmek isteriz demişti Cumartesi günü. Maç bittikten 2-3 saat sonra geldim buraya, şampiyonlukla alakalı değil üyeliğim, olamasak da buradayım gibisinden bir şeyler karaladım ama ortam çok sıcak diye düşünüp vazgeçtim. Aslında aklı başında bir mesajdı ama yazmam ortamı gerebilirdi belki. Baya mutluydunuz çünkü, sataşan filan çıkabilirdi. Tatsızlığa gerek yok...
Sonuç olarak utanacağım bir durum yok ortada. Sezon boyunca hatta hayatım boyunca sadece Fenerbahçeli oldum. Her hafta başka takımı desteklemedim, takımım da şampiyon olamamasına rağmen beni utandırmadı. Yönetiminden futbolcusuna hepsine helal olsun...
Hoşgeldin ve geçmiş olsun. Geçmiş olsunu kinayeli söylemiyorum. Hangi takımın taraftarı olursa olsun son haftada şampiyonluk kaybetmek can yakar.
Bold yaptığım cümlene takıldım. Bu sadece şahsın için değil çoğu fenerli "biz başka takım desteklemeyiz" diyerek züğürt tesellisi bulmaya çalışıyor. Şimdi buraya resmi sitenizin "Final Biletiniz Bizden" görselini koyarak ortamın tadını kaçırmak istemiyorum. Fenerli Galatasaray'ın , Galatasaraylı Fener'in rakibini her zaman destekler. Ama siz sanki Galatasaray'ın rakiplerini hiç desteklememiş bir tavırda konuşuyorsunuz. Bu da beni çok rahatsız ediyor. Antu'nun efsane başlıklarından biri Tromso başlığıdır. Gscimbom'un efsane başlıklarından biri de fb-ts başlığıdır. Şikayet ettiğiniz şeyin aynısını siz de yapıyorsunuz. Ama sonra Galatasaraylılar'ı renk değiştirmekle suçluyorsunuz. Biraz tutarlı ve sağ duyulu düşünelim lütfen.