Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı

Nifak tohumlarının sebebi sadece Aziz Yıldırım değildir. Daha öncelerden başlayan Fenerbahçe milliyetçiliğidir. Fenerlilerin bir maçı ve ya şampiyonluğu kaybettiğinde başka takımlara karşı yaklaşımları da buna tuz biber ekmiştir.

o alex formalı fbli bence fazla büyütmüş tarafı olduğu takımı da taraftarını da ya adamlar ülke çıkarlarını bile fbnin yanında hiçe sayabilecek zihniyetteler sonra bize ahlak dersi veriyorlar bakın bunu kim yazdı öyleyse bırakın bu işleri

Üyelik Bilgileri

Özel Mesaj Yaz

Bu Mesaja Yorum Yaz

Arkadaşlarıma Ekle

Kişisel Sayfası

Açtığı Konular

Son Yazdığı Mesajlar

Şikayet Et

Yoksay

BEŞİKTAŞLILAR ... K.BAKMAYIN BİRAZ SİNİRLİYİM ...

Siyah Oğlan beyaz oğlanlar !

Anneler gününde bursalılarının ananıza sövüşlerini unuttunuz dimi . . .

hadı onu unuttunuz kazanı basmalarınıda mı unuttunuz ? ?

hadi onu unuttunuz size koymalarını da mı unuttunuz ? ?

hadı çok karaktersizsiniz onuda unuttunuz zapo nun bacaklarını acmasını da mı unuttunuz ?

hadi onu da unuttunuz Adanadaki maçta bursalıların aranızdan çıkıp posta koymalarınıda mı unuttunuz ? ?

hadi onu da unuttunuz BEŞİKTAŞLI DURUŞUNUZU((!!!!!!)) DA MI UNUTTUNUZ ?

TRT 1 DEKİ PROGRAMDA 3 LÜ(!) ÇEKTİREN AMIGONUZ ALEN DEGILMIYDI . . . BURSAYA POSTA KOYARCASINA KONUŞAN VS . . .

ŞİMDİ NE OLDU KARDEŞ Mİ OLDUNUZ ? ? ? BAYRAKLARLA KUTLUYORSUNUZ ? ?

FACEBOOKLARDA VİDEOLAR PAYLAŞIYORSUNUZ ??

BUNU OKUYORSUNUZ O KADAR EMİNİMKİ ŞUNU BİLİN HEPİNİZ NO POST ÇOCUGUSUNUZ !! HİÇ BİZAMAN İLK 2 BÜYÜKTEN BİRİ OLAMIYACAKSINIZ . . .

BU nopost lar YÜZÜNDEN KÜÇÜK OLARAK KALACAKSINIZ !

ŞİMDİ BUNU OKUYUN VE TUNCAYI HATIRLAYIN SUSUN !

Hani Tek büyüktü bunlar...:D

kusura bakmayın bunu koyuyorum ikide bir ama:D,valla moralim bozuktu 4934609386 kere seyrettim yine güldüm:D

antuya selamlar

koparzinho.gif

Kazanırsak 130 milyon devlet bize verecekmiş heralde stat yapımı için bunların derdi de zaten stat bitti ne parası bu

bunların beyni iyice sulanmış.herhalde ttarena ya maç verilirse stadın kullanma hakkına sahip takım para kazanıyor ondan bahsediyor.

Bakın bu kısmı bilmiyordum,umarım organizasyonu alırızda gelecek paradan faydalanırız ve antulular çatlar.

Türk futboluna son yıllarda sokulan nifak tohumlarının nedeni Aziz Yıldırım ve fb'dir. Ali Şen döneminde bile bu derece kin,nefret yoktu. GS'nin özellikle Avrupa başarıları sonucu gölgede kalan ve buna hiç alışık olmayan fb Aziz'in "rekabet"ten çok "yoketme" stratejisiyle rakiplerine saygı göstermemiştir.

Türkiye'nin en nefret edilen kulübü olan fb, bunu eğer büyüklüğe bağlıyorsa aynı zamanda en dangalak kulübüdür.

Ali Şen döneminde tartan pistte dolaştırılan "Galatasaray seni de seni seveni de sevmiyoruz" pankartını da gördüm. Bizim tribünün önüne kadar getirip iyice okumamız için özellikle bekletmişlerdi. Boşversene al birini vur ötekine...

Mesela daha demin Antu'ya baktım. Başlıklar açmışlar, araya bukalemun resimleri sıkıştırmışlar. Bunları görünce forumlarının ve taraftarlarının kültür seviyesinden şüphe duymaya başladım. Halbuki kendileri yaklaşık 2 ay önce; Galatasaray şampiyon olacağına, Bursa şampiyon olsun diye başlıklar açıp tartışıyorlardı.

Nifak tohumlarının sebebi sadece Aziz Yıldırım değildir. Daha öncelerden başlayan Fenerbahçe milliyetçiliğidir. Fenerlilerin bir maçı ve ya şampiyonluğu kaybettiğinde başka takımlara karşı yaklaşımları da buna tuz biber ekmiştir.

Kendilerini ayrı bir cumhuriyet olarak gören,EURO 2016 için sırf kendi stadları aday olmadığından Türkiye'nin kazanmasını istemeyen bir zihniyetten ne beklenir ?!

Ali Şen ne demişti zamanında :" GS'nin önünün kesilmesi gerekiyor"

Şampiyonluk Yarınlara Kaldı Gördünmü Volkan ...........

48 ziyaretçi:haha::haha:

Tüm cikciklere selamlar...:f68.gif:

Kendilerini ayrı bir cumhuriyet olarak gören,EURO 2016 için sırf kendi stadları aday olmadığından Türkiye'nin kazanmasını istemeyen bir zihniyetten ne beklenir ?!

Ali Şen ne demişti zamanında :" GS'nin önünün kesilmesi gerekiyor"

Onları yazanlar muhtemelen 12-15 yaş arasındaki dar görüşlü çoluk çocuklardır. O yüzden bunlara fazla takılmamak, onlarla fazla muhatap olmamak lazım.

Bakın benim bir çok yakın arkadaşlarım fenerlidir ama hiç bir zaman futbol faşisti olmamışlardır. Antu ise tam tersi futbol faşizminin merkez noktası haline gelmiştir. Üyeler bile ister istemez buna uymak zorunda kalabiliyorlar. Bunun nedeni de forum içinde oluşturulan baskı sistemidir. Üyeler bu yüzden rahat bir şekilde kendi görüşlerini tam aktaramıyorlar. İçini dökenleri ise resmen linç edercesine sindiriliyorlar. Aslında böyle olmasını bir Galatasaraylı olarak istemem. Hatta provokasyona girmemek kaydıyla, bizim forumda seviyeli bir şekilde düşüncelerini aktarmalarına göz bile yumarım. Futbol faşizmine göz yumacaklarına, seviyeli bir ortamda toplanmalarını yeğlerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt