Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

O twitlerin hepsi fotoşop,arkadaşımızın da dediği gibi.Yalnız çok pis kudurmuşlar,fotoşoplayıp duruyorlar diye 12 numaranın tiwtterında :D

İsviçreli bilimadamlarını fenerli beyinlerini incelemeleri için görev başına davet ediyorum, ve tekrar soruyorum ! salak oldukları içinmi fenerli oluyorlar yoksa fenerli oldukları içinmi salaklaşıyorlar?????

sanırım ameliyatla salak oluyorlar.. O yüzden ameliyat cinayettir..

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]socqeFENER - 05.06.2012 21:30

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

bu ukrayna ne ayaktır ya bu adamlar gidiyo biz gidemiyoz [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Ev sahibi oldukları için olmasın? :asd:

Mesajı Gönderen: bekrcakmak:cLink:3642292

.yobo-lucio ikilisini bozmamalıyız..

Lütfü Arıboğan'ın sportif genel müdürlüğüne atanması konusunda.

hakan438 - 15.06.2012 14:26

versinler cezayı umurumda değil‚

bizi bu hale getiren bu ...fsizin ne olduğu ortaya çıktı. Bütün bunların hediyesi olarak o koltuğa oturdu. Allah inşallah senin tez zamanda belanı verir. En büyük acıları çekersin inşallah. Çoluğundan çocuğundan bulur lütfü. İnşallah bu dünya sana en yakın zamanda cehennem olur‚ iki yakan bir araya gelmez.

Şimdi Aydınlar çıksın konuşsun‚ yanındakı yılanları bir bir açıklasın‚ yaptıkları alçaklıkları şerefsizlikleri canlı yayında anlatsın da bari Fenerbahçeye bir hayrı dokunsun.

Hepiniz geberin inşallah‚ leşlerinize köpekler pislesin

:asd::asd:

Duyumuma göre UEFA bu sene bizim şampiyonlar ligine ön eleme oynamadan direk katılmamız şeklinde bir formul arıyormuş.

Geçen seneki haksız cezamız ve CAS davamızdan çekilmemizin arkasında yatan gerekçe buymuş. Yöneticilerimiz ön elemeden elenme riskini ortadan kaldırmak için bastırıyorlarmış. Bu konuda ayrınrılı bir dilekçe ve tehditvari belgelerimiz varmış Uefa´da.

1 hafta içinde şampiyonlar ligine direk katılma duyurumuz yapılırsa ben o zaman görecem ağzı sulanan Hamsileri.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Fazla takip etme hastalik oluyor.. Bi ara ben accayip takip ederdim kurtuldum sukur

Fazla takip etme hastalik oluyor.. Bi ara ben accayip takip ederdim kurtuldum sukur

vallahi ya. bu antu cok korkunc. 90% deli sayilir. bunlar beni hitler zamaninda alman insanlari andiriyor. brain washed.

bir yarim saat yorumlari izledim, $ok oldum. gerizekali desen bile az.:SS:

Duyumuma göre UEFA bu sene bizim şampiyonlar ligine ön eleme oynamadan direk katılmamız şeklinde bir formul arıyormuş.

Geçen seneki haksız cezamız ve CAS davamızdan çekilmemizin arkasında yatan gerekçe buymuş. Yöneticilerimiz ön elemeden elenme riskini ortadan kaldırmak için bastırıyorlarmış. Bu konuda ayrınrılı bir dilekçe ve tehditvari belgelerimiz varmış Uefa´da.

1 hafta içinde şampiyonlar ligine direk katılma duyurumuz yapılırsa ben o zaman görecem ağzı sulanan Hamsileri.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Bin türlü içkiyi karıştırsam da, dünyadaki her türlü uyuşturucuyu alsam da, 5. kattan kafa üstü çakılsam ve ileri derecede beyin hasarına uğrasam da; imkanı yok mümkünatı yok böyle bir kafa olamaz. Bir davaya, bir oluşuma, bir partiye, bir lidere, bir dine, bir ülkeye, kısaca herhangi bir şeye bağlanırsın, hatta körü körüne bağlanırsın, gözün başka bir şeyi görmez... ama bu kadar da olmaz ki... Gerçekten doğru söylenmiş bir söz; adı bile konamıyor bu fenerbahçeliliğin..

duyumuma göre uefa bu sene bizim şampiyonlar ligine ön eleme oynamadan direk katılmamız şeklinde bir formul arıyormuş.

Geçen seneki haksız cezamız ve cas davamızdan çekilmemizin arkasında yatan gerekçe buymuş. Yöneticilerimiz ön elemeden elenme riskini ortadan kaldırmak için bastırıyorlarmış. Bu konuda ayrınrılı bir dilekçe ve tehditvari belgelerimiz varmış uefa´da.

1 hafta içinde şampiyonlar ligine direk katılma duyurumuz yapılırsa ben o zaman görecem ağzı sulanan hamsileri.

Hahahahahahahahaha

azuahahhahahhauzhahahahhahazahhamuahhahahahah

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Bunların beyinlerinin alındığına veya hipnoz olduğuna dair ciddi şüphelerim var özellikle dün FBTV'yi izlerken bu izlenime kabıldım o kanal bunları hipnoz ediyor :D Uyuşturuyor hahaha

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Hep diyorum milyarlarca ağaç canlılara okisjen yetiştirmek için kıçını yırtsın,sonra o oksijen bunlara zayi olsun

Olacak iş değil

Türkiye'de ''antu kafası'' denen bir deyim oluştu . Tüm ergen kuşlara teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt