Ömer Yasin
Parçalı Üye
- 9 Ocak 2012
- 2.639
- 0
- 856
Cevap: Antu'dan Enstantaneler
O tivitlerin linki var mı?
O tivitlerin linki var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsviçreli bilimadamlarını fenerli beyinlerini incelemeleri için görev başına davet ediyorum, ve tekrar soruyorum ! salak oldukları içinmi fenerli oluyorlar yoksa fenerli oldukları içinmi salaklaşıyorlar?????
[TABLE="class: tablodis, width: 300"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, align: left"]socqeFENER - 05.06.2012 21:30
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]![]()
bu ukrayna ne ayaktır ya bu adamlar gidiyo biz gidemiyoz [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Fazla takip etme hastalik oluyor.. Bi ara ben accayip takip ederdim kurtuldum sukur
Duyumuma göre UEFA bu sene bizim şampiyonlar ligine ön eleme oynamadan direk katılmamız şeklinde bir formul arıyormuş.
Geçen seneki haksız cezamız ve CAS davamızdan çekilmemizin arkasında yatan gerekçe buymuş. Yöneticilerimiz ön elemeden elenme riskini ortadan kaldırmak için bastırıyorlarmış. Bu konuda ayrınrılı bir dilekçe ve tehditvari belgelerimiz varmış Uefa´da.
1 hafta içinde şampiyonlar ligine direk katılma duyurumuz yapılırsa ben o zaman görecem ağzı sulanan Hamsileri.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
duyumuma göre uefa bu sene bizim şampiyonlar ligine ön eleme oynamadan direk katılmamız şeklinde bir formul arıyormuş.
Geçen seneki haksız cezamız ve cas davamızdan çekilmemizin arkasında yatan gerekçe buymuş. Yöneticilerimiz ön elemeden elenme riskini ortadan kaldırmak için bastırıyorlarmış. Bu konuda ayrınrılı bir dilekçe ve tehditvari belgelerimiz varmış uefa´da.
1 hafta içinde şampiyonlar ligine direk katılma duyurumuz yapılırsa ben o zaman görecem ağzı sulanan hamsileri.
Hahahahahahahahaha
Duyumuma göre UEFA bu sene bizim şampiyonlar ligine ön eleme oynamadan direk katılmamız şeklinde bir formul arıyormuş.
Geçen seneki haksız cezamız ve CAS davamızdan çekilmemizin arkasında yatan gerekçe buymuş. Yöneticilerimiz ön elemeden elenme riskini ortadan kaldırmak için bastırıyorlarmış. Bu konuda ayrınrılı bir dilekçe ve tehditvari belgelerimiz varmış Uefa´da.
1 hafta içinde şampiyonlar ligine direk katılma duyurumuz yapılırsa ben o zaman görecem ağzı sulanan Hamsileri.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHA