Mustafa Çelik
Tecrübeli Üye
- 8 Aralık 2008
- 5.146
- 317
- 1.848
Cevap: Antu'dan Enstantaneler
Adama sen kendi formuna gitsene gözüm üzerinde yazmış
Adama sen kendi formuna gitsene gözüm üzerinde yazmış

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Forza Beşiktaş Forum - Başlığı görüntüle - 2012-2013 Şampiyonlar Ligi: 2. Tur Kura 20 Aralık Perşembe
Heralde Türk Takimlari tek Bizim forumda destekleniyor UEFAdaki maclarda.
Forza Beşiktaş Forum - Başlığı görüntüle - 2012-2013 Şampiyonlar Ligi: 2. Tur Kura 20 Aralık Perşembe
Heralde Türk Takimlari tek Bizim forumda destekleniyor UEFAdaki maclarda.
Tam komedi.Oktayın durum daha da komedi.Tam komedi.Oktayın durum daha da komedi.
Tam komedi.Oktayın durum daha da komedi.
bu da son olsun, bizim burda buna zügürt tesellisi derler buna:
Galatasaray aslında turu geçtiğine üzülmeli.
çünkü bu kadro şampiyonlar liginde gruplardan ilerisi için iş yapmaz. ama grupta 3. olarak uefa avrupa ligi´ne gitseydi‚ ciddi başarılar alırdı diye düşünüyorum.
bundan sonraki turda şampiyonlar liginde 2 maç oynayıp eve dönmek mi iyi‚ yoksa uefa avrupa ligi´nde çeyrek finaller ya da yarı finaller mi iyi?
caktilar davayi, uyelik iptal.. ama ne guldum :Z3:
Burak niye 5 degil 7 degil lafina kimse muhattab olmadi ama![]()

Kaç mesajın vardı toplam yazık oldu diyebilirmiyiz
Bende bi ara üye olucaktım ama üye alımı yoktu bugün bi kez daha deniycem![]()
hani derler ya herkes karsisindakini kendisi gibi bilirmis diye:
themis - 05.12.2012 23:22
bu maçta şike yoksa bende bir b...... bilmiyorum...
Dünya futbol tarihinin en büyük, en organize şikesini yapan sonra da yakalanıp mahkeme tarafından suçlu bulunmasına rağmen bir şekilde yırtan bir kulübün taraftarları utanmadan, sıkılmadan nasıl başka bir kulübe şike suçlaması yapıyorlar aklım almıyor. Şike kelimesini ağızlarına almaya utanmaları lazım.
Dünya üzerinde bu kadar rezil, bu kadar kendini bilmez, bu kadar gerizekalı bir taraftar grubu daha var mıdır?
Sanmıyorum..
Dünya futbol tarihinin en büyük, en organize şikesini yapan sonra da yakalanıp mahkeme tarafından suçlu bulunmasına rağmen bir şekilde yırtan bir kulübün taraftarları utanmadan, sıkılmadan nasıl başka bir kulübe şike suçlaması yapıyorlar aklım almıyor. Şike kelimesini ağızlarına almaya utanmaları lazım.
Dünya üzerinde bu kadar rezil, bu kadar kendini bilmez, bu kadar gerizekalı bir taraftar grubu daha var mıdır?
Sanmıyorum..