Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Adama sen kendi formuna gitsene gözüm üzerinde yazmış :asd:

Ban yedim ya la, benim mesajlari editleye bilirmi Mod arkadaslar? Yakayi ele vermeyelim.

hani derler ya herkes karsisindakini kendisi gibi bilirmis diye:

themis - 05.12.2012 23:22

bu maçta şike yoksa bende bir b...... bilmiyorum...

LAzların forumda aynı. Arkadaş tiksindim. Link koymayın şuraya merak edip bakıyorum rezil rüsva yorumlar.

Tutmayın sizlerde arkadaş. Bu millet ne zaman adam olur ?

"Komşusunu, kardeşini, akrabasını kıskanmadığı aşağı çekmediği zaman".

tam komedi kus beyinliler, burak'in ki sansmis.....

buraka gelince ben boyle sansli bir forvet gormedim durdugu yerde gol atiyor adam

[alıntı yap]

Burayı okuyan Fenerlilere bir gönderme yapalım;

43315FK.jpg

bu da son olsun, bizim burda buna zügürt tesellisi derler buna:

Galatasaray aslında turu geçtiğine üzülmeli.

çünkü bu kadro şampiyonlar liginde gruplardan ilerisi için iş yapmaz. ama grupta 3. olarak uefa avrupa ligi´ne gitseydi‚ ciddi başarılar alırdı diye düşünüyorum.

bundan sonraki turda şampiyonlar liginde 2 maç oynayıp eve dönmek mi iyi‚ yoksa uefa avrupa ligi´nde çeyrek finaller ya da yarı finaller mi iyi?

bu da son olsun, bizim burda buna zügürt tesellisi derler buna:

Galatasaray aslında turu geçtiğine üzülmeli.

çünkü bu kadro şampiyonlar liginde gruplardan ilerisi için iş yapmaz. ama grupta 3. olarak uefa avrupa ligi´ne gitseydi‚ ciddi başarılar alırdı diye düşünüyorum.

bundan sonraki turda şampiyonlar liginde 2 maç oynayıp eve dönmek mi iyi‚ yoksa uefa avrupa ligi´nde çeyrek finaller ya da yarı finaller mi iyi?

Biri şu kuşu cimcirsin biz o kupayı aldık. Süper kupayı da. Tek eksik CL. Tek amaç üst tur. Sonra daha üstlere...

Para ve kaybolan o Prestij icin cok iyi ciktigimiz, tek problem oynanan futbol... insallah Hoca 442 vazgecer

Kaç mesajın vardı toplam yazık oldu diyebilirmiyiz :asd:

Bende bi ara üye olucaktım ama üye alımı yoktu bugün bi kez daha deniycem :)

yok ya daha yeni.. 3-4 haftadir felan uyeyim..

1 hafta pafta kalmistim bi anda normal uyelige aldilar..

sonrada iste baya kasindim ama.. manyak seyler yazdim.. sinir bozucu devamli elestiri felan.. dunki oyuncu degisikliklerinden Aykuta yuklendim.. bizim hoca yapmaz felan.. sonra niye Burak 5 degil 7 degilde 6 tane atti dedim.. o mesaj bunlara koymustur.. biz 6-0 takmiyoruz adamlar her sene senlik duzenliyor..

hani derler ya herkes karsisindakini kendisi gibi bilirmis diye:

themis - 05.12.2012 23:22

bu maçta şike yoksa bende bir b...... bilmiyorum...

Dünya futbol tarihinin en büyük, en organize şikesini yapan sonra da yakalanıp mahkeme tarafından suçlu bulunmasına rağmen bir şekilde yırtan bir kulübün taraftarları utanmadan, sıkılmadan nasıl başka bir kulübe şike suçlaması yapıyorlar aklım almıyor. Şike kelimesini ağızlarına almaya utanmaları lazım.

Dünya üzerinde bu kadar rezil, bu kadar kendini bilmez, bu kadar gerizekalı bir taraftar grubu daha var mıdır?

Sanmıyorum..

Dünya futbol tarihinin en büyük, en organize şikesini yapan sonra da yakalanıp mahkeme tarafından suçlu bulunmasına rağmen bir şekilde yırtan bir kulübün taraftarları utanmadan, sıkılmadan nasıl başka bir kulübe şike suçlaması yapıyorlar aklım almıyor. Şike kelimesini ağızlarına almaya utanmaları lazım.

Dünya üzerinde bu kadar rezil, bu kadar kendini bilmez, bu kadar gerizekalı bir taraftar grubu daha var mıdır?

Sanmıyorum..

bu duruma bende akil sir erdiremiyorum.. o yuzdende fazla fanatik olanlariyla takilmiyor adamlar gercegi gormek istemiyor.

Sanmıyorum..

(genelleme yapmadan) bazi kus arkadaslar resmen hayal aleminde yasiyor renktas. kendilerinin yaptigi sikeyi kabullenmezken hangi cüret ile baska takimlara böyle bir suclama yapiyorsa artik. böylelerini Allah'a havale etmekten baska birsey kalmiyor renktas!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt