Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Öncesinde de bunu yazmış :o

Burcu Yıldız ‏@FBURCUYLDZ 28 Nisan Galatasaray Şampiyon olsun Tüm okulun önünde Soyunmazsam ŞEREFSİZİM! O L A M A Y A C A K !!

aynen

belli reklam derdinde, kaşar olduğu belli zaten fotoğrafından.. olsun, bekliyoruz :D

bir de böylesi var..

BJVBPRlCIAEycnY.jpg

Her tur sonrası yazıları fenere gibi yazıp benficaya tesekkür etmiştik bizi mahcup etmediler:asd:

Hedef gittikçe küçülüyor , bir hafta sonra da tek amaç Karabük maçında gol yememek falan olacak heralde :lol:

yemin ediyorum bunlar artık iyice yoldan çıktılar ya.şu yazılan nedir arkadaş;

Elimizdeki turu verdik Christian‚ Caner‚ Selçuk‚ Bekir‚ Semih hepsini gönderin. Bir takım bu kadar mı korkak oynar ya. Hala inanamıyorum. 4-5 olması gereken maç 1-0 bitiyor. Hayatımda Benfica kadar çirkef bir takım görmedim. Allah´a dua ettim Müslümanlara Türklere yardım et diye o gitti Jesus´a yardım etti. Vardır bir bildiği ama hep biz mi çekeceğiz ya yeter ya!

Bu sene Türkiye kupasınıda alamaz bunlar Trabzon,Eskisehir avrupa kupalarına gidebilmek için bastıracak.

=3de0.

:asd:

uefa kupası şimdi teneke oldu :D

Her işte bi hayır vardır...

Bazen tüpçü Fenere iyilikmi yaptı kötülükmü karar vermekte zorlanıyorum...

Fener düşürülseydi ne güzel şu anda ligten çıkma hesapları yapıyor olacaklardı.

Ama şimdi Avrupadan ve Ligten darbe yemekle meşguller...

Ve biz bu güzel anları yaşıyor olamayacaktık.

Sağol tüpçü desemmi acaba... :trollface:

Aga tam kadro çıkarsak kadıköyde yenemezler bizi, mümkanıt yok, 10 senedir yeniyorlardı çünkü 10 sezonun 7-8 inde kadroları daha iyidi, allah aşkına appiah alex anelka varken adamalrı nasıl yencektik orta sahamız iliç saidu ayhan idi :D

Orta sahamız BAM ken nasıl yencektik, tamam keita kewell filan vardı, ama orta saha sağlam olcak aga.

yemin ediyorum bunlar artık iyice yoldan çıktılar ya.şu yazılan nedir arkadaş;

Elimizdeki turu verdik Christian‚ Caner‚ Selçuk‚ Bekir‚ Semih hepsini gönderin. Bir takım bu kadar mı korkak oynar ya. Hala inanamıyorum. 4-5 olması gereken maç 1-0 bitiyor. Hayatımda Benfica kadar çirkef bir takım görmedim. Allah´a dua ettim Müslümanlara Türklere yardım et diye o gitti Jesus´a yardım etti. Vardır bir bildiği ama hep biz mi çekeceğiz ya yeter ya!

Allah hakedenin yanında oldu. Sana ofsayt olan bi pozisyonda penaltı veriyor. Egemene kırmızı vermiyor. Adamların bariz 2 penaltısını vermiyor. İlk maçta olmayan kornerden gol atıyorsun. Bende çok dua ettim şu şikeci lanet takıma gün yüzü gösterme Allah'ım diye dualarım kabul oldu. Şükürler olsun.

Aga tam kadro çıkarsak kadıköyde yenemezler bizi, mümkanıt yok, 10 senedir yeniyorlardı çünkü 10 sezonun 7-8 inde kadroları daha iyidi, allah aşkına appiah alex anelka varken adamalrı nasıl yencektik orta sahamız iliç saidu ayhan idi :D

Orta sahamız BAM ken nasıl yencektik, tamam keita kewell filan vardı, ama orta saha sağlam olcak aga.

Renkdas,orta sahamiz bam ken 11 yerli oyuncu ile bile kök söktürdük angutlara.fark atacagimiz mac 0-0 bitmisti.

Hakem faktörünü es geçmeyelim çoğu maçta kırmızı yedik Kadıköy'de. Olmayan frikikler, maçın başında çıkan sarı kartlar, onlara çıkmayan kartlar, verilmeyen foullerimiz vs.vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt