- 4 Ağustos 2009
- 91.022
- 72.446
- 5.358
Cevap: Antu'dan Enstantaneler
Haha güzel
Haha güzel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne güzel okuyordum.. Bende açılmıyor antuSanırım yine kapattılar siteyi
![]()
Antu cep ne güne duruyo![]()

İkisi de açılmıyor... IP ban mı yedim neBi restart atayım modeme
![]()
![]()

![]()
Hocam aykutspor-azizsporcu tayfadan birisin değilmi ,
valla anlıyorum bu tayfanın çoğunun bizden olduğunu![]()
yanlız bende sorun bende sanıyordum giremedim bir türlü ceplerine demek kapatmış hayvanlar
Igh ıhh! Kapatmışlar siteyi. Adamlar kapatmakta haklılar. Millet bıraktı Aykut'u, Aziz'i birbirlerini saydırıyorlardı. En güzeli de çoğu üyenin ağzındaki baklayı çıkartıp "bala, şansa" buraya geldiklerini itiraf etmeleriydi. Zevkliydi ya saatlerdir okuyorduk ne güzel![]()
serveri kilitlemisler full . merkez angutuda girilmiyor.

en azindan bazilarin akli basi yerindeymis. daha öncede yazdigim gibi benfiayi eleseydiler helal olsun diyecekm bunlara. buraya kadar gelmeleri resmen bal hakem yardimlari kura sanslari. ilk cidi rakipde hakem yardimi ilede eleyemedilerya bu hakemler bizim real macinda olacakdi orda bir an düsünmedim degil acikcasi :SS:
Hocam yarı final tesadüftü diye bir başlığada yazdım bu hakem 6 lısı buradada vardı ofsayt golü veren drogbayı resmen " öldüren " bunlardı
en azindan bazilarin akli basi yerindeymis. daha öncede yazdigim gibi benfiayi eleseydiler helal olsun diyecekm bunlara. buraya kadar gelmeleri resmen bal hakem yardimlari kura sanslari. ilk cidi rakipde hakem yardimi ilede eleyemedilerya bu hakemler bizim real macinda olacakdi orda bir an düsünmedim degil acikcasi :SS:
Valla ben bir türlü çözemedim bunları.
Geçen maç için söyledikleriyle şimdi söyledikleri birbirlerini tutmuyor. İçlerinde görmediğim kadar hayalperest, at gözlüğü takmış, aklı kıt, boş beleş adamları hiç bir yerde göremezsin. Net kahvehane ortamı oluştuşmuşlar. Pişpirik oynayarak çay hesaplarını birbirine iteklemeye kalkan yaşlı, huysuz adamların arada ağızlarından çıkan iki kelimenin foruma yansıması gibi. Hiç bir yerde hayali düşmanlara karşı vatan, millet, Sakarya edebiyatı yapan adamları göremezsin... Adamlar resmen Kurtuluş Savaşı'nı tekrar yaşıyorlar. Öyle de gaza geliyorlar ki inanılmaz. Bunları yapanlar sadece ergen olsa bir şekilde kabul edilebilir ama koca koca adamların bunlara ortak olması bence üniversitelerde tez konusu olması gerekir.
Sadece burada değil, normal hayatta da ne kadar tezat tip varsa genelde Fenerbahçeli. En sakin adam diye bildiğim kişilerin tuttuğu takım Fenerbahçe olunca beyinleri sulanıyor. Bazen ciddi ciddi bu durumun genetik olduğunu bile düşünüyorum