Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Ne güzel okuyordum.. Bende açılmıyor antu :D Sanırım yine kapattılar siteyi :asd:

Kötü bi olay olduğu zaman hemen kapatıyolar, rezillik çıkmasın :asd:

İkisi de açılmıyor... IP ban mı yedim ne :D Bi restart atayım modeme :asd:

Hocam aykutspor-azizsporcu tayfadan birisin değilmi ,

valla anlıyorum bu tayfanın çoğunun bizden olduğunu :asd:

yanlız bende sorun bende sanıyordum giremedim bir türlü ceplerine demek kapatmış hayvanlar

Igh ıhh! Kapatmışlar siteyi. Adamlar kapatmakta haklılar. Millet bıraktı Aykut'u, Aziz'i birbirlerini saydırıyorlardı. En güzeli de çoğu üyenin ağzındaki baklayı çıkartıp "bala, şansa" buraya geldiklerini itiraf etmeleriydi. Zevkliydi ya saatlerdir okuyorduk ne güzel :D

Hocam aykutspor-azizsporcu tayfadan birisin değilmi ,

valla anlıyorum bu tayfanın çoğunun bizden olduğunu :asd:

yanlız bende sorun bende sanıyordum giremedim bir türlü ceplerine demek kapatmış hayvanlar

serveri kilitlemisler full . merkez angutuda girilmiyor.

Igh ıhh! Kapatmışlar siteyi. Adamlar kapatmakta haklılar. Millet bıraktı Aykut'u, Aziz'i birbirlerini saydırıyorlardı. En güzeli de çoğu üyenin ağzındaki baklayı çıkartıp "bala, şansa" buraya geldiklerini itiraf etmeleriydi. Zevkliydi ya saatlerdir okuyorduk ne güzel :D

en azindan bazilarin akli basi yerindeymis. daha öncede yazdigim gibi benfiayi eleseydiler helal olsun diyecekm bunlara. buraya kadar gelmeleri resmen bal hakem yardimlari kura sanslari. ilk cidi rakipde hakem yardimi ilede eleyemediler :D ya bu hakemler bizim real macinda olacakdi orda bir an düsünmedim degil acikcasi :SS:

en azindan bazilarin akli basi yerindeymis. daha öncede yazdigim gibi benfiayi eleseydiler helal olsun diyecekm bunlara. buraya kadar gelmeleri resmen bal hakem yardimlari kura sanslari. ilk cidi rakipde hakem yardimi ilede eleyemediler :D ya bu hakemler bizim real macinda olacakdi orda bir an düsünmedim degil acikcasi :SS:

Hocam yarı final tesadüftü diye bir başlığada yazdım bu hakem 6 lısı buradada vardı ofsayt golü veren drogbayı resmen " öldüren " bunlardı

Hocam yarı final tesadüftü diye bir başlığada yazdım bu hakem 6 lısı buradada vardı ofsayt golü veren drogbayı resmen " öldüren " bunlardı

o zaman bu hakemler bizde olsaydi keske ve kararlari lehimize verseydi . yahu lehmizi birakdim dogrulari görseydiler yeterdi be :SS: haksiz bilmem neyle basari pesiinde degilim ben acikcasi. istemem de. real macinda deplasmndan oynadigimiz macda pen altiyi verseydiler bari en azindan.

Valla ben bir türlü çözemedim bunları.

Geçen maç için söyledikleriyle şimdi söyledikleri birbirlerini tutmuyor. İçlerinde görmediğim kadar hayalperest, at gözlüğü takmış, aklı kıt, boş beleş adamları hiç bir yerde göremezsin. Net kahvehane ortamı oluştuşmuşlar. Pişpirik oynayarak çay hesaplarını birbirine iteklemeye kalkan yaşlı, huysuz adamların arada ağızlarından çıkan iki kelimenin foruma yansıması gibi. Hiç bir yerde hayali düşmanlara karşı vatan, millet, Sakarya edebiyatı yapan adamları göremezsin... Adamlar resmen Kurtuluş Savaşı'nı tekrar yaşıyorlar. Öyle de gaza geliyorlar ki inanılmaz. Bunları yapanlar sadece ergen olsa bir şekilde kabul edilebilir ama koca koca adamların bunlara ortak olması bence üniversitelerde tez konusu olması gerekir.

Sadece burada değil, normal hayatta da ne kadar tezat tip varsa genelde Fenerbahçeli. En sakin adam diye bildiğim kişilerin tuttuğu takım Fenerbahçe olunca beyinleri sulanıyor. Bazen ciddi ciddi bu durumun genetik olduğunu bile düşünüyorum

Valla ben bir türlü çözemedim bunları.

Geçen maç için söyledikleriyle şimdi söyledikleri birbirlerini tutmuyor. İçlerinde görmediğim kadar hayalperest, at gözlüğü takmış, aklı kıt, boş beleş adamları hiç bir yerde göremezsin. Net kahvehane ortamı oluştuşmuşlar. Pişpirik oynayarak çay hesaplarını birbirine iteklemeye kalkan yaşlı, huysuz adamların arada ağızlarından çıkan iki kelimenin foruma yansıması gibi. Hiç bir yerde hayali düşmanlara karşı vatan, millet, Sakarya edebiyatı yapan adamları göremezsin... Adamlar resmen Kurtuluş Savaşı'nı tekrar yaşıyorlar. Öyle de gaza geliyorlar ki inanılmaz. Bunları yapanlar sadece ergen olsa bir şekilde kabul edilebilir ama koca koca adamların bunlara ortak olması bence üniversitelerde tez konusu olması gerekir.

Sadece burada değil, normal hayatta da ne kadar tezat tip varsa genelde Fenerbahçeli. En sakin adam diye bildiğim kişilerin tuttuğu takım Fenerbahçe olunca beyinleri sulanıyor. Bazen ciddi ciddi bu durumun genetik olduğunu bile düşünüyorum

genetik mi bilmem ama dediklerine katilmamak elde degil. cididen cok tuhaf insanlar bunlar. hele bide erenköy kadiköy sokalarina gez takil söyle bir 1-2 ay. bagdat caddesi diye bir yer var mesela. ordaki insanlarin cogu fenerli ama kendilerini hep bir baska gezigenden görüyorlar. biz herkezden üstünüz gibi havalardalar. ordaki sozial durumundan kaynaklniyor belkide yada ali senden beri bunlarin basina gelen bu hastalik merkez insanlardan kaynaklanmadan gele bilir. tuhaf olan özel hayatimda da cogu fenerliler ile anlasmam. adamin feneri tutugunuda sonra ögrenirim vallahi :D

belkide son ilarda yasadilari travmalar yüzünden tam sapiti bunlar.

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
erkekantu - 02.05.2013 17:11[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

ben justin biber konserinde olacağım renktaşlar.

arasıra skor yazıp bilgilendirirseniz sevinirim

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

ok.gif
Isis - 02.05.2013 17:48[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz, width: 300"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 95%, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: erkekantu:cLink:1484711

ben justin biber konserinde olacağım renktaşlar. arasıra skor yazıp bilgilendirirseniz sevinirim[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

şaka de
biggrin.gif

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
SalihDeSouza - 02.05.2013 17:55[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Vallahi şaka de ..
smile.gif

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
HakanFB - 02.05.2013 18:00[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

ben justin biber konserinde olacağım renktaşlar. arasıra skor yazıp bilgilendirirseniz sevinirim[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Lutfen saka de

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
YigidoMK - 02.05.2013 18:07[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

[/TR]

[/TABLE]

dogru degil dimi? hadi soyle dogru olmadıgını...

cidden büyük bi sanatçı gelse bile boyle bi mac zamanı konsere gitmek is degil ya‚ hele ki biberi izlemeye aboooooooo

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
SalihDeSouza - 02.05.2013 18:09[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Şaka yapıyor yav inanmam
smile.gif

Erkekantu adamın nıckı ya
smile.gif
Öyle bi mağdurluk imkanı vermiyorum. Şaka yaptı sadece
smile.gif

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
tixmc - 02.05.2013 19:56[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

[/TR]

[/TABLE]

"bunun bir de patatesli olanı vardı o daha komikti"

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="align: center"]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
erkekantu - 02.05.2013 21:57[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Konser harika geçiyor millet. Hic bu kadarini beklemiyordum.

Velet aşmış kendini
biggrin.gif

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TR]

[/TABLE]

Bu nedir ya hahahahahahaha

Karnıma ağrılar girdi yemin ederim:haha::haha::haha::haha:

Yok böyle bişey fıkra gibi:haha::haha::haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt