Ömer Faruk Ulu
Kırmızı Üye
- 13 Şubat 2013
- 2.497
- 0
- 286
Cevap: Antu'dan Enstantaneler
tamam söylediklerinde haklısın.bu söylediklerine zaten bir şey demiyorum.zaten bizim söylediğimizde artık insanlar şapkasını önüne koyup düşünsünler.herkesin değişmesi gerekir.tamam onlar cincon diyor da biz ne diyoruz "fenev,azize" vb gibi şeyleri kaçımız söylemiyor.yani öncelikle herkesin kendi hatalarından ders çıkarması lazım ki zaten adamlarda site olarak bence son derece güzel ve kaliteli bir yazı yazıp kendi özeleştirilerini yapmışlar.
af edersin ama onlarin cogu Sikeyi örtmekle el birligi ile savasdilar resmen. irkcilikda bile son video cikana kadar drogbaya dava acmayi düsünüyorlardi forumca. sen orda ilk önce musleraya yapilmis olsada o konuda bir özür dile düsüncesinde olsaydin bari ama oda yok. halen de drogbaya nede Galatasaray camiamiza özür dilenmedi .
bu tür yazilara ben inanmiyorum. bugün yazilir yarin unutulur sonra yine cincon oluruz. bir gazete mansetinde yazildigi gibi ...Esekden adam olur ama bu fenerden adam olmaz!!!
umarim yanilirim ve cidi cekilde degisim göstere bilirler ama buna ben inanmiyorum ben acikcasi.
tamam söylediklerinde haklısın.bu söylediklerine zaten bir şey demiyorum.zaten bizim söylediğimizde artık insanlar şapkasını önüne koyup düşünsünler.herkesin değişmesi gerekir.tamam onlar cincon diyor da biz ne diyoruz "fenev,azize" vb gibi şeyleri kaçımız söylemiyor.yani öncelikle herkesin kendi hatalarından ders çıkarması lazım ki zaten adamlarda site olarak bence son derece güzel ve kaliteli bir yazı yazıp kendi özeleştirilerini yapmışlar.