Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

af edersin ama onlarin cogu Sikeyi örtmekle el birligi ile savasdilar resmen. irkcilikda bile son video cikana kadar drogbaya dava acmayi düsünüyorlardi forumca. sen orda ilk önce musleraya yapilmis olsada o konuda bir özür dile düsüncesinde olsaydin bari ama oda yok. halen de drogbaya nede Galatasaray camiamiza özür dilenmedi .

bu tür yazilara ben inanmiyorum. bugün yazilir yarin unutulur sonra yine cincon oluruz. bir gazete mansetinde yazildigi gibi ...Esekden adam olur ama bu fenerden adam olmaz!!!

umarim yanilirim ve cidi cekilde degisim göstere bilirler ama buna ben inanmiyorum ben acikcasi.

tamam söylediklerinde haklısın.bu söylediklerine zaten bir şey demiyorum.zaten bizim söylediğimizde artık insanlar şapkasını önüne koyup düşünsünler.herkesin değişmesi gerekir.tamam onlar cincon diyor da biz ne diyoruz "fenev,azize" vb gibi şeyleri kaçımız söylemiyor.yani öncelikle herkesin kendi hatalarından ders çıkarması lazım ki zaten adamlarda site olarak bence son derece güzel ve kaliteli bir yazı yazıp kendi özeleştirilerini yapmışlar.

kardeşim kusura bakmada o zaman senin bu verdiğin cevaplardan ortaya tek bir sonuç çıkıyor.vuralım,kıralım,öldürelim.öyle mi olmalı yani?ben artık bir insan fenerli yada Galatasaraylı diye bu ülkede birinin ölmesini İS-TE-Mİ-YO.RUM.

uzak dursunlar bizden. biz zaten uzak duruyoruz genelikle bunlardan. devamli demec veren orasi. devamli saldiriya gecenler orasi. bana dokunmayan yilan bin yasasin ama dokunmasin. adamlar demec vermeye orda burda biraksin yeter. gerisi gelir zaten ama yerlerinde rahat duramiyorlar ki. simdi kiclari sikicti diye irkcilik damgasida yedik diye böyle yumusadilar ama halen özür duyamadim ben yönetim tarafindan. sen duydun mu?! herhangi bir bildiri geldimi eboueye yada drogbaya camia yada taraftar basininda özür diliyoruz diye !? hayir!!!

O paylaşım Antu'nun değil Vamos Bien grubunun anladığım kadarıyla.

uzak dursunlar bizden. biz zaten uzak duruyoruz genelikle bunlardan. devamli demec veren orasi. devamli saldiriya gecenler orasi. bana dokunmayan yilan bin yasasin ama dokunmasin. adamlar demec vermeye orda burda biraksin yeter. gerisi gelir zaten ama yerlerinde rahat duramiyorlar ki. simdi kiclari sikicti diye irkcilik damgasida yedik diye böyle yumusadilar ama halen özür duyamadim ben yönetim tarafindan. sen duydun mu?! herhangi bir bildiri geldimi eboueye yada drogbaya camia yada taraftar basininda özür diliyoruz diye !? hayir!!!

sen zaten onların yönetiminden beklersen daha çok beklersin.aziz denilen adamın şiddetten beslendiğini bugün kendi camiasıda olmak üzere zaten herkes söylüyor.o nedenle bekleyişimiz biraz anlamsız maalesef.

kardeşim tabi ki o formda bunlar yazılıyor.bunu zaten inkar eden yok ama Allah için adamlar son derece medeni ve sağduyulu,sadece kendi hatalarını ön plana koyarak açıklama yapmışlar.nasıl ki yaptıkları yanlışlar karşısında eleştiriyor hatta ve hatta yeri geliyor küfür ediyorsak bu şekilde doğru işler yaptıkları zaman da saygı duyup alkışlamasını bilmemiz lazım.eğer dediğin gibi yaparsak bu durum yine en başa döner."sizde geçen sene şunu yapmıştınız,sizinde taraftarınız şunu yapmıştı,falanca tarihte şu olmuştu,filanca tarihte bu olmuştu" vb gibi uzar gider.ee sonuç?tabi ki yine sonuç yok.var olan tek şey kan ve gözyaşı olur.kim ne derse desin artık bütün taraftarların şapkasını önüne alıp karşısındakini suçlamadan önce kendi hatalarından ders alması gerekir.yoksa hayatta ki en kolay şey hatalarını başkalarına yükleyip kendini aklamadır.

Ben antuya ne zamandır girmiyorum. Bu konuyu yorumladıkları konun altına gir bak. Eminim bize sovüyorlardır. Adamların derdi biziz. Antunun canı cehenneme. Birilerine bir yandan soverken, diyer yandan dostluk mesajı veremezsin. Dostluk mesajı vermek antuya düşmez. Versede bunu ben yemem. Yiyenlere afiyet olsun.

tamam söylediklerinde haklısın.bu söylediklerine zaten bir şey demiyorum.zaten bizim söylediğimizde artık insanlar şapkasını önüne koyup düşünsünler.herkesin değişmesi gerekir.tamam onlar cincon diyor da biz ne diyoruz "fenev,azize" vb gibi şeyleri kaçımız söylemiyor.yani öncelikle herkesin kendi hatalarından ders çıkarması lazım ki zaten adamlarda site olarak bence son derece güzel ve kaliteli bir yazı yazıp kendi özeleştirilerini yapmışlar.

ya sen kac yildir feneri yada fenerlileri takip ediyorsun bilmiyorum ama fener karakteri söyle isler dostum. hata veya kiclari yangina girdigi zaman böyle yazilar aciklamalar olur ama cok degil bir kac gün veya bir kac ay sonra en fazlasi eski halilerine dönüyorlar. bu ali sen zamanindan beri böyledir.

suc taraftarinda da degil aslinda bakarsak. suc bu yöneticilerde. ali sen sonrada en beter olan aziz yildirim kanseri geldi bunlarin basina ve nefret ve kinin en üst seviyesini ögreti fenerilere. bu hastalik kolay kolay gitmez. 30-40 yillik dönemden konusuyoruz burda. aziz yildirim ne zaman gider ve yerine daha homogen yapida birileri gelir o zaman yavas yavas kendilerine gele bilirler belki ama 30-40 yillik bir hastalikdan da öyle 1-2 günde kurtulamasin. bu yaziyi kisi ama belli ki daha yasli birisi ve dedigimiz gercek fenerbahcelileri temsil ediyor ama gercek fenerliler cok azinlikda kalmisdir malesef.

Ben antuya ne zamandır girmiyorum. Bu konuyu yorumladıkları konun altına gir bak. Eminim bize sovüyorlardır. Adamların derdi biziz. Antunun canı cehenneme. Birilerine bir yandan soverken, diyer yandan dostluk mesajı veremezsin. Dostluk mesajı vermek antuya düşmez. Versede bunu ben yemem. Yiyenlere afiyet olsun.

ya neyse bir şey demeyeceğim dersem belli ki konu uzayıp tartışma çıkacak.herkes kendinden sorumlu kim ne yapmak istiyorsa,ne düşünmek istiyorsa zaten öyle oluyor.ama kimse kusura bakmasında yarın bir gün sporda şiddet eğer gelip kendinizi bulursa da hayıflanmaya kimsenin hakkı yok.

ya sen kac yildir feneri yada fenerlileri takip ediyorsun bilmiyorum ama fener karakteri söyle isler dostum. hata veya kiclari yangina girdigi zaman böyle yazilar aciklamalar olur ama cok degil bir kac gün veya bir kac ay sonra en fazlasi eski halilerine dönüyorlar. bu ali sen zamanindan beri böyledir.

suc taraftarinda da degil aslinda bakarsak. suc bu yöneticilerde. ali sen sonrada en beter olan aziz yildirim kanseri geldi bunlarin basina ve nefret ve kinin en üst seviyesini ögreti fenerilere. bu hastalik kolay kolay gitmez. 30-40 yillik dönemden konusuyoruz burda. aziz yildirim ne zaman gider ve yerine daha homogen yapida birileri gelir o zaman yavas yavas kendilerine gele bilirler belki ama 30-40 yillik bir hastalikdan da öyle 1-2 günde kurtulamasin. bu yaziyi kisi ama belli ki daha yasli birisi ve dedigimiz gercek fenerbahcelileri temsil ediyor ama gercek fenerliler cok azinlikda kalmisdir malesef.

olay onların nasıl olduğu yada bizim nasıl olduğumuz değil.olay bundan sonra artık herkesin tüm takım taraftarlarının değişmek zorunda olduğu.yoksa kimse kusura bakmasın ama ülkede futbol mutbol ne oynanır nede konuşulur.her derbiden sonra ölen yada yaralanan insanları konuşuruz artık.

ya neyse bir şey demeyeceğim dersem belli ki konu uzayıp tartışma çıkacak.herkes kendinden sorumlu kim ne yapmak istiyorsa,ne düşünmek istiyorsa zaten öyle oluyor.ama kimse kusura bakmasında yarın bir gün sporda şiddet eğer gelip kendinizi bulursa da hayıflanmaya kimsenin hakkı yok.

Kendimi aklama derdinde filan değilim ama şu yorumuma bakarsan, bir yerlerde durulması gerektiğini günler oncesinde yazmıştım.

https://www.gscimbom.com/forum/turg...latasaray-dava-hazirliginda_.html#post6390673

Burda antuyu savunduğun için sana kızıyorum. antu bir açıklamayla dostluk mesajı veremez. antu başka bir dünya. Onları savunmaya çalışıyorsun, bence bir daha düşün.

olay onların nasıl olduğu yada bizim nasıl olduğumuz değil.olay bundan sonra artık herkesin tüm takım taraftarlarının değişmek zorunda olduğu.yoksa kimse kusura bakmasın ama ülkede futbol mutbol ne oynanır nede konuşulur.her derbiden sonra ölen yada yaralanan insanları konuşuruz artık.

nasil degisecek bilmiyorum acikcasi simdiki durumda. bizde yönetim veya izledigim kadari ile bjk yönetimide elini uzatmaya hazir ama fb tarafindan hic bir hareketlilik yok. ben o aziz Y. oldugu sürecede samimi cekilde o el uzatma olacagini zanetmiyorum acikcasi.

Keske hersey guzel olsa --- hayat acidir ki gercekde budur bu dünyanin her yerinde.

Keske ben Kadikoye gidip orda Fenebahcelilerle birlikte maci izlesem. --- No WAY

Keske herkes sporu spor oldugu icin sevse -- Bin türlü insan var bir tün piskopat var...

Keske Aziz Yildirim gibi insanlar sporun icinde olmasa -- Made in turkey..o gider baskasi gelir. bkz: ali sen >> A.Y

Keske Drogbaya muz uzatilmasaydi - Eboue ye uzatilmisdi ama olan olmus

Keske Burak kardesimiz olmeseydi - keske orda arkadaslari ile kabadayalik havasinda olmasaydi. yinede Allah rahmet eylesin . Annasina babasina sabir versin.

Keske spordaki kotu olaylardan nemalanan spor shov programlari olmasa.-- Türk insanin genlerinde var bu malesef. kafgayi savasi seven insaniz malesef

Keske keske keske. --- halamin keske biyigi olsaydida amcam olsaydi :D

Medeniyete ne zaman ulasicagiz bilmiyorum ama bu ulke her gecen gun yasanmaz hale geliyor ---- :sad007: i love turkey !!!

Enterasan bi tipsin sen.

Yazdiklarima sadece muhalefet olmak icin yazmissin.

Burak ve arkadaslari artislik yapabilir ama hicbirsey bi candan kiymetli degil.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Kendimi aklama derdinde filan değilim ama şu yorumuma bakarsan, bir yerlerde durulması gerektiğini günler oncesinde yazmıştım.

https://www.gscimbom.com/forum/turg...latasaray-dava-hazirliginda_.html#post6390673

Burda antuyu savunduğun için sana kızıyorum. antu bir açıklamayla dostluk mesajı veremez. antu başka bir dünya. Onları savunmaya çalışıyorsun, bence bir daha düşün.

ben mi antuyu savunuyorum?yapma Allah aşkına ya.ne savunması.işim gücüm yok onları mı savunacağım.ben sadece nasıl kötü bir şey yaptıklarında onlara giydiriyorsam iyi bir şey yaptıklarında da takdir ediyorum.niyet okuma yapacak halim yok.adamların yazdıklarına bakıyorum ve bunu gayet doğru buluyorum.sanırım bu yazılanları kaleme alanında niyetini okumak kimsenin yapacağı bir şey değildir."aslında şundan yapmışlardır" vs ile adamların günahını alamam.ha beyinlerinden geçenleri de tabi ki bilmem imkansız.

Antu ve gfb tarafindan yayinlanan mesajlar gosteriyor ki, onlar da artik gozlerini acmaya baslamislar. Kandirildiklarinin, aldatildiklarinin ve olaylarin gercek sebeplerini anlamislar. Ki bu yasanan butun olumsuz olaylarin - kendilerin de ifade ettigi ve kabul ettigi uzere - fener yonetiminin yillardir suregelen rakiplerine karsi kindar ve nefret dolu tutumudur.

Siyaset nasil demiroreni tff baskani olmasi icin baski ve olanaklari sagladiysa, aziz yildirim ve yonetim kurulunun da artik istifa etmesini saglamasi lazim. Belli ki fb uyeleri tek basina bunu beceremiyorlsr. Zaten muhalefet olanlar hemen kulupten uzaklastiriliyor.

Ayni sekilde demiroren ve butun tff kurullari istifa etmeli.

baska turlu turk futbolu bu batakliktan kurtulamaz.

Antu ve gfb tarafindan yayinlanan mesajlar gosteriyor ki, onlar da artik gozlerini acmaya baslamislar. Kandirildiklarinin, aldatildiklarinin ve olaylarin gercek sebeplerini anlamislar. Ki bu yasanan butun olumsuz olaylarin - kendilerin de ifade ettigi ve kabul ettigi uzere - fener yonetiminin yillardir suregelen rakiplerine karsi kindar ve nefret dolu tutumudur.

Siyaset nasil demiroreni tff baskani olmasi icin baski ve olanaklari sagladiysa, aziz yildirim ve yonetim kurulunun da artik istifa etmesi lazim.

Ayni sekilde demiroren ve butun tff kurullari istifa etmeli.

baska turlu turk futbolu bu batakliktan kurtulamaz.

İMZA.

kardeşim sana teşekkür ederim kaç mesajdır anlatmaya çalışıp beceremediğim bir şeyi tek mesajla açıklamışsın.tekrar teşekkür ederim sana.

ben mi antuyu savunuyorum?yapma Allah aşkına ya.ne savunması.işim gücüm yok onları mı savunacağım.ben sadece nasıl kötü bir şey yaptıklarında onlara giydiriyorsam iyi bir şey yaptıklarında da takdir ediyorum.niyet okuma yapacak halim yok.adamların yazdıklarına bakıyorum ve bunu gayet doğru buluyorum.sanırım bu yazılanları kaleme alanında niyetini okumak kimsenin yapacağı bir şey değildir."aslında şundan yapmışlardır" vs ile adamların günahını alamam.ha beyinlerinden geçenleri de tabi ki bilmem imkansız.

Yazdıklarını yanlış yorumladıysam,üzgünüm ve niyetini yanlış anladıysam özür dilerim. Antu deyince gözüm dönüyor. Sanırım bu onların eseri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt